Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.608
- Πόντοι
- 12.756
στ αρχίδια μαςsan shmera
Ο Παπαφλέσσας επιστρέφει στο Μοριά από την Κωνσταντινούπολη.
στ αρχίδια μαςsan shmera
Ο Παπαφλέσσας επιστρέφει στο Μοριά από την Κωνσταντινούπολη.
γαμω την αγορα εργασιας γαμω. θελουν και δωρο χριστουγεννων τα καριολια. δεν τους φτανει που τους κολλαμε ενσημα θελουν και εξτρα μισθο. και τους εκπαιδευουμε και τους πληρωνουμε να πουμε. γαμιολεςστ αρχίδια μας
σαν σημερα πεθανε ο λεμι... νοπανα θα σεβεστε
κρονια πολλα
ενσημα γιατι κολάς ; αφου δεν θα υπαρχει συνταξη γι αυτους , τους το ειπες ?γαμω την αγορα εργασιας γαμω. θελουν και δωρο χριστουγεννων τα καριολια. δεν τους φτανει που τους κολλαμε ενσημα θελουν και εξτρα μισθο. και τους εκπαιδευουμε και τους πληρωνουμε να πουμε. γαμιολες
ετσι και χασετε σημερα καλυτερα να μεταναστευσεις
πήγαινε από τώρα να πληρωθειςετσι και χασετε σημερα καλυτερα να μεταναστευσεις
εχω βαλει μια πολυκατοικια επανω στον γαυρο
εκτος αν βαλει 2 γκολακια πληρωθω με την πρωιμη και μετα φατε και 10 δεν με νοιαζει
ετσι σε θελω , θετικόπήγαινε από τώρα να πληρωθεις
είμαι κέντρο για δουλειές και πάω μια ρομβηςετσι σε θελω , θετικό
τυπε αυτο το λινκντιν εχει κανει πολυ ζημια στα μυαλα της πλεμπας. μπαινει ο καθε ξεπλενης και κοπιαρει. εμαθε ολη η μουργα για προνομια και για κορπορεητ γκιφτς και για μπονους. εκει που παλια σου παιρνανε πιπα για να τους κανεις προσληψη τωρα πρεπει να τους μιλας και το σεις και με το σας.ενσημα γιατι κολάς ; αφου δεν θα υπαρχει συνταξη γι αυτους , τους το ειπες ?
ευτυχως που τους εχω στειλει ολουςτυπε αυτο το λινκντιν εχει κανει πολυ ζημια στα μυαλα της πλεμπας. μπαινει ο καθε ξεπλενης και κοπιαρει. εμαθε ολη η μουργα για προνομια και για κορπορεητ γκιφτς και για μπονους. εκει που παλια σου παιρνανε πιπα για να τους κανεις προσληψη τωρα πρεπει να τους μιλας και το σεις και με το σας.
και ολα τα ναυαγια θελουν με τη μια να γινουν μανατζερς τυπε. δεν τους φτανει να ξεκινησουν απο τη βαση. θελουν με τη μια μανατζερ και κομπανι καρ. και θελουν να πληρωνονται και υπερωρια. μιλαμε για σιχαμενα ναυαγια. δεσιμο με αλυσιδες και κουπι στη γαλερα μονο τους αξιζει.ευτυχως που τους εχω στειλει ολους
Μουνοπανα μισθωτοι που νομιζουν οτι πρεπει να εχουν και προνόμια
Δεν φτανει που τους δινεις ενα κομματι ψωμι να μην ψοφήσουν απο την πεινα
θελουν και μπενεφιτς
αντε να βγουν τα ρομποτ να ψοφησουν στην πεινα αυτοι να ξεμπερδευουμεκαι ολα τα ναυαγια θελουν με τη μια να γινουν μανατζερς τυπε. δεν τους φτανει να ξεκινησουν απο τη βαση. θελουν με τη μια μανατζερ και κομπανι καρ. και θελουν να πληρωνονται και υπερωρια. μιλαμε για σιχαμενα ναυαγια. δεσιμο με αλυσιδες και κουπι στη γαλερα μονο τους αξιζει.
You know I'm born to loseσαν σημερα πεθανε ο λεμι... νοπανα θα σεβεστε
κρονια πολλα
δειξε λιγο ανθρωπια ρε χρονιαρες μερες ειναιΣας γαμαει η μουναρα μου....
Σας γαμαει η μουναρα μου....
είδες η γαμιολα ρεζδειξε λιγο ανθρωπια ρε χρονιαρες μερες ειναι
Εκεί Σαλονίκα τυπε πολύ μπροστά μέχρι και τραβελους να διαβάζουν παραμύθια σε παιδάκια έχετε βάλει....δειξε λιγο ανθρωπια ρε χρονιαρες μερες ειναι
παραμυθα με υπονοουμενο τυπε. ελεφαντακι προβοσκιδα κλπΕκεί Σαλονίκα τυπε πολύ μπροστά μέχρι και τραβελους να διαβάζουν παραμύθια σε παιδάκια έχετε βάλει....
Λες να είναι ο Φιονας ο τρενος;παραμυθα με υπονοουμενο τυπε. ελεφαντακι προβοσκιδα κλπ
ντραγκ σοου σε νηπιαγωγειο?Εκεί Σαλονίκα τυπε πολύ μπροστά μέχρι και τραβελους να διαβάζουν παραμύθια σε παιδάκια έχετε βάλει....