Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.590
- Πόντοι
- 6.056
μηπως θελει να μας πει οτι αυτος ειναι καλογαμημενο ναυαγιο?αν ειναι να βριζεις να γραφεις διπλα παλιομουνοπανο
μηπως θελει να μας πει οτι αυτος ειναι καλογαμημενο ναυαγιο?αν ειναι να βριζεις να γραφεις διπλα παλιομουνοπανο
δεν παω....διπλα και εσυ
μηπως θελει να μας πει οτι αυτος ειναι καλογαμημενο ναυαγιο?
ελα απο εδω..
ελα απο εδω..
παναιτωλικαρα σημερα...στηριζουμε..χ2 και οβερ 1,5
τον βαζελο δεν τον βλεπω να κερδιζει επισης..
ναπολι...κβρατσακελια για γκολ η ασιστ και οσιμεν για γκολ
χαλαντ 2+ γκολ
τσελσι οβερ
σεβιλλη οβερ
το βαζελο και γω τον εβλεπα να σκονταφτει αλλα τα μουνια στο νημα τους μου βαλανε φυτιλιες οτι ο Μπεος θα κατσει να φαει πουτσα για να εκδικηθει το μαρινακη.ελα απο εδω..
παναιτωλικαρα σημερα...στηριζουμε..χ2 και οβερ 1,5
τον βαζελο δεν τον βλεπω να κερδιζει επισης..
ναπολι...κβρατσακελια για γκολ η ασιστ και οσιμεν για γκολ
χαλαντ 2+ γκολ
τσελσι οβερ
σεβιλλη οβερ
το βαζελο και γω τον εβλεπα να σκονταφτει αλλα τα μουνια στο νημα τους μου βαλανε φυτιλιες οτι ο Μπεος θα κατσει να φαει πουτσα για να εκδικηθει το μαρινακη.
Το οτι θα εχουν "Πανθεσσαλικό Στάδιο (22.700) Πάνω από 15.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο." το κανει ακομα χειροτερο... Βρωμιαρηδες τσιγγανοβλαχοι βολιωτες
Θυμαμαι κατι τετοια του γαυρου με την ξανθη πολυ παλια..οτι και καλα η ξανθη με δανεικους του γαυρου κτλ και θα περασει αερα και τα ρεστα και πηγαιναμε πανω και μαζευαμε 4αρες...αλλες εποχες τοτε..ουτε στοιχημα ουτε πακιστανια ουτε τπτ...το βαζελο και γω τον εβλεπα να σκονταφτει αλλα τα μουνια στο νημα τους μου βαλανε φυτιλιες οτι ο Μπεος θα κατσει να φαει πουτσα για να εκδικηθει το μαρινακη.
Το οτι θα εχουν "Πανθεσσαλικό Στάδιο (22.700) Πάνω από 15.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο." το κανει ακομα χειροτερο... Βρωμιαρηδες τσιγγανοβλαχοι βολιωτες
ωραιες εποχες τότεΘυμαμαι κατι τετοια του γαυρου με την ξανθη πολυ παλια..οτι και καλα η ξανθη με δανεικους του γαυρου κτλ και θα περασει αερα και τα ρεστα και πηγαιναμε πανω και μαζευαμε 4αρες...αλλες εποχες τοτε..ουτε στοιχημα ουτε πακιστανια ουτε τπτ...
ωραιες εποχες τότε
με μια φωτοτυπία ταυτοτητας επαιρνες 50Κ δάνειο καταναλωτικο
μαλακα μπιρλα ταμειο με γκολ και ασσιστ στο 4' και στα καπακια το ιδιο σκηνικο στο 19'...... τι να πω φιλε δεν εχω λογιαναπολι...κβρατσακελια για γκολ η ασιστ και οσιμεν για γκολ
μαλακα μπιρλα ταμειο με γκολ και ασσιστ στο 4' και στα καπακια το ιδιο σκηνικο στο 19'...... τι να πω φιλε δεν εχω λογια
ο καβαμπρακβοχτσολια φετος ειναι το πουλεν μας (21 χρονων μονο ετσι), μονο ταμειο μας στελνει. μπραβο
μαλακα μπιρλα ταμειο με γκολ και ασσιστ στο 4' και στα καπακια το ιδιο σκηνικο στο 19'...... τι να πω φιλε δεν εχω λογια
ο καβαμπρακβοχτσολια φετος ειναι το πουλεν μας (21 χρονων μονο ετσι), μονο ταμειο μας στελνει. μπραβο
ακουστηκε τιποτα στους διαδρόμους τύπε; ολα υπό ελεγχο;