troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.887
- Πόντοι
- 5.506
εισαι τεραστιος τζαναμπετης .....ο υπερμυστης εργουηκι δεν παιζει σεηφ. επρεπε να το κανει σαν τον υπερμυστη τντ με κλωνο 10 ετών
εισαι τεραστιος τζαναμπετης .....ο υπερμυστης εργουηκι δεν παιζει σεηφ. επρεπε να το κανει σαν τον υπερμυστη τντ με κλωνο 10 ετών
Noμιζω δεν με εχει με σιπιγιου,ενα χαμστερακι εχει να κανει την δουλειαε ρε μαλακα και εσυ....βαλτου ενα κιλομπαιτ μνημη παραπανω και ενα χερτζ στην σιπιγιου...να βαλουμε ολοι λεφτα
Πρεπει να ειμαι το μοναδικο μελος στην ιστορια του σαι που μεχρι και ο κλωνος του εγινε Μεγας....Noμιζω δεν με εχει με σιπιγιου,ενα χαμστερακι εχει να κανει την δουλεια
Μεγας ναι,αλλα δεν διευκρινιζει το τι μεγας.Πολλοι θα σκεφτουν διαφοραΠρεπει να ειμαι το μοναδικο μελος στην ιστορια του σαι που μεχρι και ο κλωνος του εγινε Μεγας....
ΜΕΓΑΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ???????Πρεπει να ειμαι το μοναδικο μελος στην ιστορια του σαι που μεχρι και ο κλωνος του εγινε Μεγας....
Τυπάρα Ρετρέ των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν...πάρε μαθήματα και προετοιμάσου, μη μπεις πάλι ξεβράκωτος με το επόμενο προφίλ σου...ο υπερμυστης εργουηκι δεν παιζει σεηφ. επρεπε να το κανει σαν τον υπερμυστη τντ με κλωνο 10 ετών
Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται κλωνε μου....Μεγας ναι,αλλα δεν διευκρινιζει το τι μεγας.Πολλοι θα σκεφτουν διαφορα
Αργεις αλλα τα πιανεις πλεμπονιαρη!!!ΜΕΓΑΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ???????
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΕΣ
μονο αληθειες στο γκει αυτο νημαΤα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται κλωνε μου....
Γκει ειναι το αλλο νημα με τους προμοτορες και τους γκει ικετες καραπουτανων ακα σεξεργατριων....μονο αληθειες στο γκει αυτο νημα
χαχαχαα με μηδεν κριτικες τα γραφεις αυτα και δεν ντρεπεσε? μονο στους ποντους με περνας αλλα ολοι ξερουν οτι εχεις πληρωσει με 1 τενεκε λαδι για 1000 ποντους.....Αργεις αλλα τα πιανεις πλεμπονιαρη!!!
Και εσυ μηδεν κριτικες εχεις ρε αρκιντι...χαχαχαα με μηδεν κριτικες τα γραφεις αυτα και δεν ντρεπεσε? μονο στους ποντους με περνας αλλα ολοι ξερουν οτι εχεις πληρωσει με 1 τενεκε λαδι για 1000 ποντους.....
θα διαγραφω
ειχα ρε μουνι 8351 πριν κανουν φορματ στο σαιΚαι εσυ μηδεν κριτικες εχεις ρε αρκιντι...
Ρε Πινοκιο αφου ο ρεμπεσκες σι ειναι κλωνος μου και τον εφτιαξα μετα απο μενα....ειχα ρε μουνι 8351 πριν κανουν φορματ στο σαι
περιτο να σου πω οτι τεστερ ηταν ο σαλεπρες....χαθηκε ολοη η ερωτικη μου ιστορια
λεγε ...Μερος,Ωρα και Οπλο που θα να χτυπηθουμε ρε μπουστη που θα τολμησεις να πεις πινοκιο....Ρε Πινοκιο αφου ο ρεμπεσκες σι ειναι κλωνος μου και τον εφτιαξα μετα απο μενα....
Κατω απο τις γεφυρες μπροστα απο τη χαρτοκουτα που κοιμασαι ρε αρκιντι....λεγε ...Μερος,Ωρα και Οπλο που θα να χτυπηθουμε ρε μπουστη που θα τολμησεις να πεις πινοκιο....
λεγε...
διψαει για αιμα αυτο το υπεροχο λοατκι νημα
ΝΑΙΚατω απο τις γεφυρες μπροστα απο τη χαρτοκουτα που κοιμασαι ρε αρκιντι....
Μεσημερι και οπλο Ταφ Τζαμιων που χρησιμοποιεις οταν ζητιανευεις στα φαναρια....ΝΑΙ
ωρα και οπλο τωρα....σε προειδοποιω μην διαλεξεις ξιφος ΘΑΣΕΕΓΑΜΗΣΩ
μεσημερι δεν μπορω....Μεσημερι και οπλο Ταφ Τζαμιων που χρησιμοποιεις οταν ζητιανευεις στα φαναρια....
μεσημερι δεν μπορω....