TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Με έχει κάνει ignore ,δε μπορεί να διαβάσει τι γράφω...Γιατι εχετε ασβεστο μισος και εχθρα με Νιπλη;
Με έχει κάνει ignore ,δε μπορεί να διαβάσει τι γράφω...Γιατι εχετε ασβεστο μισος και εχθρα με Νιπλη;
Καντον και εσυ τυπε να επικοινωνειτε μεσω γιουσοφακιων του σαι....Με έχει κάνει ignore ,δε μπορεί να διαβάσει τι γράφω...
Με πλήγωσε πολύ με αυτή του την κίνηση...Καντον και εσυ τυπε να επικοινωνειτε μεσω γιουσοφακιων του σαι....
Σε πιστευω τυπε εισαι ευαισθητη ψυχη....Με πλήγωσε πολύ με αυτή του την κίνηση...
Γιατι εχετε ασβεστο μισος και εχθρα με Νιπλη;
Ποτέ δεν είναι αργάδεν τον γαμησα οταν επρεπε
εισαι τυχερος που ημουν εξω γιατι εχω παει απιστευτο κουβα σημερα, οι μονες επενδυσεις που πιασαν ηταν οι διαπροσωπικεςπου θα κανεις την επενδυση σου σήμερα ;
εισαι τυχερος που ημουν εξω γιατι εχω παει απιστευτο κουβα σημερα, οι μονες επενδυσεις που πιασαν ηταν οι διαπροσωπικες
λαιβ αξιζει 1Χ παοκ τωρα που το εφαγε και 1dnb βαζελος δυαδα στο 2.00 (αν εχεις αρχιδια βαζεις σκετο 1 βαζελο). Αμα χασουν τουλαχιστον θα τους ριξουμε λιγα μπινελικια.
βραδυ μαρεσει η ναπολι στο 2.50, και εννοειται θα βαλουμε ασιστ τον φιλο του μπιρλα τον κουτσομπιλια
και μονακο διπλο επισης στο 2.90 ισως με καλυψη dnb στο 2.10
τα παντα με επιφυλαξη, σημερα νιωθω ενα μαυρο συννεφο πανω απτο κεφαλι
ναι γιατι ο παοκ που εφαγε δευτεροΤον γάμησες τώρα...
Όχι ρε συ για τα αποτελέσματα, στον τζόγο παίζουν αυτά....το dnb που του είπες να παίξει για αυτόν είναι κινέζικα...ναι γιατι ο παοκ που εφαγε δευτερο
γαμησε τα σημερα ειναι μιλημενοι ολοι να χασουν
το εχω ρίξει ήδη απο το απογευματα πολλα λογια ειναι φτωχια τι εν τι
ριξε ενα χιλιαρικο στη μποκα τζουνιορς, προλαβαινεις
και στο Χ ειναι η Μποκα , αν και θα κερδίσει πιστευωτα πολλα λογια ειναι φτωχια τι εν τι
ριξε ενα χιλιαρικο στη μποκα τζουνιορς, προλαβαινεις
σαπουνοπερα ειναι διπλα, σαν Βραζιλιάνικο σιριαλ4 μελη 9 επισκεπτες εδω
6 μελη 13 επισκεπτες διπλα
Σαν τα ριαλιτι ενα πραγμα,δεν μπορει και δεν ξερει να εκτιμησει την ποιοτητα ο κοσμος
ολη τη σεζον παιζει. Το ελ σομπρερο στο φβ εγραψεκαι στο Χ ειναι η Μποκα , αν και θα κερδίσει πιστευω