shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Δε τον βγάζω, απλά δουλεύει πολύ και δεν προλαβαίνει...γιατι τον φίλο @athinaios44 τον βγάζεις απέξω
Αμεσως κατω απο αυτο το ποστ πηρες την επιβεβαιωσω για τα χαπατα που σου ελεγα οτι θα μπαστακωθουν και εδω μεσα....το νήμα τούτο προσφέρεται για έντονες συγκινήσεις
εχουμε
νιπλη για χλιδή και κύρος
τελλυ για διαχρονική αίγλη
χελρειζερ για σκουπιδιασμα
ρεζνοβ για ατίθασα νιατα
τντ για επιστήμη (κλωνοποίηση)
Σκουπιδιαζε εσύ !!Αμεσως κατω απο αυτο το ποστ πηρες την επιβεβαιωσω για τα χαπατα που σου ελεγα οτι θα μπαστακωθουν και εδω μεσα....
Αν δεν τα βρουμε στα λεφτα δεν κανω τιποτα...να πατε να γαμηθειτε.Σκουπιδιαζε εσύ !!
Ναι ουρες κανουν να απολαυσουν το χιουμορ του σκατατζη να πουμε....εσενα γιατι δεν σε εχω διαγραψει ακομα ρε πουστη;1 μελος και 7 επισκεπτες
4 μελη και 10 επισκεπτες ο Βαρος
Ναι ουρες κανουν να απολαυσουν το χιουμορ του σκατατζη να πουμε....εσενα γιατι δεν σε εχω διαγραψει ακομα ρε πουστη;
Με απασχολεις και χανω τα Αγγλικα Οξφορδης του Καρυδα που ολες οι προτασεις ξεκινανε με So και η καθε προταση εχει τρεις λεξεις το πολυ....
Ακούω νούμεροΑν δεν τα βρουμε στα λεφτα δεν κανω τιποτα...να πατε να γαμηθειτε.
Εξαψηφιο μινιμουμ και με μπονους σκουπιδιασματος.....Ακούω νούμερο
Aυτο με το "Λοιπον" το ανεφερε κι ο ΛουντεμηςΜε απασχολεις και χανω τα Αγγλικα Οξφορδης του Καρυδα που ολες οι προτασεις ξεκινανε με So και η καθε προταση εχει τρεις λεξεις το πολυ....
ΠουσυΑκούω νούμερο
Μου αφήνεις πολύ περιθώριο να παίξω μπάλα... Γίνε πιο συγκεκριμένος όταν ζητάς ..Εξαψηφιο μινιμουμ και με μπονους σκουπιδιασματος.....
Του λενε απο το στουντιο πες στον Γουοκαπ οτι ο Παπανικολαου του λεει καλη δουλεια αποψε και μολις γυρισεις Αθηνα χρωσταει καφε στο αεροδρομιο...μεταφραφη βιοχλαπατσα.Aυτο με το "Λοιπον" το ανεφερε κι ο Λουντεμης
Πουσυ
Η ξινοκαρακαξα που εκανε τη πρωθυπουργο Αγγλιας για 40 μερες καθαρισε συνταξη 133000 λιρες το χρονο.Καντο επι 3 και ειμαστε ενταξει....Μου αφήνεις πολύ περιθώριο να παίξω μπάλα... Γίνε πιο συγκεκριμένος όταν ζητάς ..
Τουρκικές ... Έκλεισε ,έχουμε συμφωνίαΗ ξινοκαρακαξα που εκανε τη πρωθυπουργο Αγγλιας για 40 μερες καθαρισε συνταξη 133000 λιρες το χρονο.Καντο επι 3 και ειμαστε ενταξει....