Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.356
- Πόντοι
- 12.756
εδω θα είναι η βάσηΣε ποιό νήμα θα πάτε μετά;
Ρετρος το έχει κάνει αμέρικαν μπαρ εδώ μέσα...
εδω θα είναι η βάσηΣε ποιό νήμα θα πάτε μετά;
Ρετρος το έχει κάνει αμέρικαν μπαρ εδώ μέσα...
ρε μαλακα τωρα το ειδα αυτο
delfini h ariana delfiniρε μαλακα τωρα το ειδα αυτο
Πρωτη φορά στην ζωη μου βλεπω promo video πουτάνας να κολυμπαει ..
δηλαδη τι ;; να την παρουμε για ναυαγοσώστη ; μαζι μας για ψαροντουφεκο ;
Ρε που φτασαμε...
Δεν είναι πουτανα!!!Είναι εργάτρια του σεξ!!!ρε μαλακα τωρα το ειδα αυτο
Πρωτη φορά στην ζωη μου βλεπω promo video πουτάνας να κολυμπαει ..
δηλαδη τι ;; να την παρουμε για ναυαγοσώστη ; μαζι μας για ψαροντουφεκο ;
Ρε που φτασαμε...
Έτσι όπως είναι το πλάνο άμα εκλανε και έβγαζε νεράκι θα μου έκανε πιο πολύ για φάλαινα φυσητηρα...delfini h ariana delfini
Ποιο σπιτι ρε μαλακα???Στην καντινα δε μενεις?Μαλακές αληθινό περιστατικό πριν από καμία εβδομάδα γυρνάω από δουλειά και όπως οδηγώ μπροστά μου ένας μαλακας να κόβει κυριολεκτικά οκταρακια....τον πιάνει κόκκινο και πάω δίπλα του και βλέπω ένα μπάρμπα να χτυπιέται σαν σεικερ με ένα τσιγάρο στο χέρι συνδυασμός Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον.
Του λέω..."Παππού κόψε το τσιγάρο γιατί σε πειράζει".....
Απάντηση "Αντσεφ γαμξγγγ"
καλα με συγχωρειςΔεν είναι πουτανα!!!Είναι εργάτρια του σεξ!!!
Σκάσε βαζελογαυρε!!!Ποιο σπιτι ρε μαλακα???Στην καντινα δε μενεις?
μην εισαι μουνης !!!! απο τώρα , περίμενε λιγοΠοιο σπιτι ρε μαλακα???Στην καντινα δε μενεις?
τα σέβη μου τυπαρα.
Εγώ τον παίζω ακόμα δυπλοκαπακο...ξεροΕΧΥΣΑ με αναλυση τελλυ
Τύπε όταν οι πυρφοροί ξόδευαν μάτσα 5χίλιαρα στο πρώτο στριπ στην παραλιακή, για χορό χωρίς χουφτώματα και μετά φόρτωναν στη σόλωνος γκράνια , για να τα σπρώξουν στο χοτέλ σουδάν στη μαυρομιχάλη , ο μητσάρας γαμούσε καθαρόαιμα ξανθά λευκά άλογα με ροδαλά μουνάκια για ένα τσηζμπεργκερ. Τι να λέμε για το ίνδαλμα.ξεροΕΧΥΣΑ με αναλυση τελλυ
εγκρίνω και επαυξάνω τυπαραΤύπε όταν οι πυρφοροί ξόδευαν μάτσα 5χίλιαρα στο πρώτο στριπ στην παραλιακή, για χορό χωρίς χουφτώματα και μετά φόρτωναν στη σόλωνος γκράνια , για να τα σπρώξουν στο χοτέλ σουδάν στη μαυρομιχάλη , ο μητσάρας γαμούσε καθαρόαιμα ξανθά λευκά άλογα με ροδαλά μουνάκια για ένα τσηζμπεργκερ. Τι να λέμε για το ίνδαλμα.