Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.411
- Πόντοι
- 6.256
Φίλη μου ...
Τι θες ρε μαλακα βαζελογαυρε;που ειστε ρε μουνηδες?
αντε γαμησου ρε σκιντζη βαζελογαυρεΤι θες ρε μαλακα βαζελογαυρε;
χωμενος στα τσατρουμπειτ που τον μυησες μουνη...που ειναι ηγετης της επαναστασης σημερα?![]()
λες να την επαθε και να μην ξεκολλαει? ειναι και η αλλη ονλαιν και θα τον ξεβρακωσειχωμενος στα τσατρουμπειτ που τον μυησες μουνη...
Γαμω το διαδικτυο ρε μουνη βαζελογαυρε....μονο αυτο εχω να πω.αντε γαμησου ρε σκιντζη βαζελογαυρε
Τι εγινε μουνακια;Τωρα θυμηθηκατε να ξεκολλησετε απο το γεροντοπρομοτορονημα;λες να την επαθε και να μην ξεκολλαει? ειναι και η αλλη ονλαιν και θα τον ξεβρακωσει![]()
σου εχω πει να στελνεις ειδοποιηση οταν μπαινει η αλληλες να την επαθε και να μην ξεκολλαει? ειναι και η αλλη ονλαιν και θα τον ξεβρακωσει![]()
Μονο αμα παιζει ανηλεες σκουπιδιασμα θα παραμεινω εδω μεσα...κανονιστε τη πορεια σας.Εχουμε να παρουμε και τ πρωινο μας τυποι ... δεν ειμαστε εδω μεσα φαμπρικα να βαραμε καρτα ... μην μεταφερεται συνηθειες των δίπλα στο νημα μας![]()
Μονο αμα παιζει ανηλεες σκουπιδιασμα θα παραμεινω εδω μεσα...κανονιστε τη πορεια σας.
καλλιο αργα παρα ποτε δεν λενε?Τι εγινε μουνακια;Τωρα θυμηθηκατε να ξεκολλησετε απο το γεροντοπρομοτορονημα;
δεν εχει πολυ ενεργεια σημερα μαλλον την ξεμουνιασε ο σαλιας που της αγορασε το αιφον για να κανει τον γκομενοσου εχω πει να στελνεις ειδοποιηση οταν μπαινει η αλλη![]()
γαμησετα τα μουνοπαναΠαω να παρω το διπλωμα οδηγησης μετα απο 7 μηνες που ειχα δηλωσει απωλεια....θα τους σκουπιδιασω ολουςνε στα ΚΕΠ!!!
Παω να παρω το διπλωμα οδηγησης μετα απο 7 μηνες που ειχα δηλωσει απωλεια....θα τους σκουπιδιασω ολουςνε στα ΚΕΠ!!!