Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.927
- Πόντοι
- 6.256
Φίλη μου ...
Τι θες ρε μαλακα βαζελογαυρε;που ειστε ρε μουνηδες?
αντε γαμησου ρε σκιντζη βαζελογαυρεΤι θες ρε μαλακα βαζελογαυρε;
χωμενος στα τσατρουμπειτ που τον μυησες μουνη...που ειναι ηγετης της επαναστασης σημερα?
λες να την επαθε και να μην ξεκολλαει? ειναι και η αλλη ονλαιν και θα τον ξεβρακωσειχωμενος στα τσατρουμπειτ που τον μυησες μουνη...
Γαμω το διαδικτυο ρε μουνη βαζελογαυρε....μονο αυτο εχω να πω.αντε γαμησου ρε σκιντζη βαζελογαυρε
Τι εγινε μουνακια;Τωρα θυμηθηκατε να ξεκολλησετε απο το γεροντοπρομοτορονημα;λες να την επαθε και να μην ξεκολλαει? ειναι και η αλλη ονλαιν και θα τον ξεβρακωσει
σου εχω πει να στελνεις ειδοποιηση οταν μπαινει η αλληλες να την επαθε και να μην ξεκολλαει? ειναι και η αλλη ονλαιν και θα τον ξεβρακωσει
Μονο αμα παιζει ανηλεες σκουπιδιασμα θα παραμεινω εδω μεσα...κανονιστε τη πορεια σας.Εχουμε να παρουμε και τ πρωινο μας τυποι ... δεν ειμαστε εδω μεσα φαμπρικα να βαραμε καρτα ... μην μεταφερεται συνηθειες των δίπλα στο νημα μας
Μονο αμα παιζει ανηλεες σκουπιδιασμα θα παραμεινω εδω μεσα...κανονιστε τη πορεια σας.
καλλιο αργα παρα ποτε δεν λενε?Τι εγινε μουνακια;Τωρα θυμηθηκατε να ξεκολλησετε απο το γεροντοπρομοτορονημα;
δεν εχει πολυ ενεργεια σημερα μαλλον την ξεμουνιασε ο σαλιας που της αγορασε το αιφον για να κανει τον γκομενοσου εχω πει να στελνεις ειδοποιηση οταν μπαινει η αλλη
γαμησετα τα μουνοπαναΠαω να παρω το διπλωμα οδηγησης μετα απο 7 μηνες που ειχα δηλωσει απωλεια....θα τους σκουπιδιασω ολουςνε στα ΚΕΠ!!!
Παω να παρω το διπλωμα οδηγησης μετα απο 7 μηνες που ειχα δηλωσει απωλεια....θα τους σκουπιδιασω ολουςνε στα ΚΕΠ!!!