TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.980
- Πόντοι
- 456
ηρθε απο διπλα και σου λεει για ροή ...αφου δεν βοηθας
Γιατί κανείς μουτρακια;ηρθε απο διπλα και σου λεει για ροή ...
Ουτε που ξέρει τι σημαινει και ουτε την εχει δει ποτέ ..
Τα αυτιστικά σχόλια στο δίπλα τυπε, εδω ειναι αλλιωςΓιατί κανείς μουτρακια;
Εγώ εδώ θα γράφω γιατί σου έχω αδυναμία...Τα αυτιστικά σχόλια στο δίπλα τυπε, εδω ειναι αλλιως
εγω σου ειπα κάτι ..Εγώ εδώ θα γράφω γιατί σου έχω αδυναμία...
Τώρα πολύ με στεναχωρησες...εγω σου ειπα κάτι ..
τα τυπου αυτιστικα διπλα που τα εκτιμουν, και μπορουν να τα καταλαβουν κιολας.
εδω νορμαλ αν θες αλλιως θα καταντησεις σαν Μπαρος του εδω νηματος , να μιλας και να απαντας μονο σου
δεν εχουμε πανω και κατω εμεις τυπε , ευθεια γραμμη ειμαστεΚαλά που έγραψα κι εγώ να πάρει το νήμα λίγο τα πάνω του...
Baros είπε χθες στο ομαδικό πμ πως και αυτό το νήμα του ανοίκει γιατί ήταν στυλοβάτης, ρωτα Ρεζ και Ρετρο αν δεν πιστεύεις...δεν εχουμε πανω και κατω εμεις τυπε , ευθεια γραμμη ειμαστε
κλινικα νεκροι
ο Μπαρος που πνιγεται με το σαλιο του ειναι στυλοβατης σε αυτο το νημα .... ;;;Baros είπε χθες στο ομαδικό πμ πως και αυτό το νήμα του ανοίκει γιατί ήταν στυλοβάτης, ρωτα Ρεζ και Ρετρο αν δεν πιστεύεις...
Όλοι συμφώνησαν...ο Μπαρος που πνιγεται με το σαλιο του ειναι στυλοβατης σε αυτο το νημα .... ;;;
Το λέει αυτος γι αυτον ..
Μαλιστα
ποιος σου ειπε οτι οι αλλοι διαφέρουν απο τον Μπάρο ....Όλοι συμφώνησαν...
Την άποψη σου ήθελα απλά να μάθω...ποιος σου ειπε οτι οι αλλοι διαφέρουν απο τον Μπάρο ....
επιβεβαιωνω το ειπεBaros είπε χθες στο ομαδικό πμ πως και αυτό το νήμα του ανοίκει γιατί ήταν στυλοβάτης, ρωτα Ρεζ και Ρετρο αν δεν πιστεύεις...
Ποιος ειναι ο Μπάρος ;Την άποψη σου ήθελα απλά να μάθω...
Εγώ δεν παίρνω θέση...