Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.355
- Πόντοι
- 12.756
ειδες τι ωραια που ητανΣαν το Blue Fish σήμερα , όλο το μαγαζί δικό μου...έφαγα το μισό menu...
ειδες τι ωραια που ητανΣαν το Blue Fish σήμερα , όλο το μαγαζί δικό μου...έφαγα το μισό menu...
Μίλησε μας γιαυτό που σου συμβαίνειονειρο ειναι εδω , ΟΝΕΙΡΟ
για πεςδεν ξερω πως να διαχειριστω το σχισμα.
Διαλεγω εγω μερια ή με διαλεγουν στην ομαδα τους οι αρχηγοι;
Και ποιος εχει beef με ποιον στην τελικη; Παιζω οτι παιζει ο μπιρλας, no questions asked
αποψε πρεμιερ ελπιζω στο πιο ευκολο οβερ της χρονιας
Η άλλη λέει i am beautiful ...δώσε μου μια μπάλα παγωτό να βγάλουμε μια φωτογραφία να ανεβάσεις στο insta...στον τύπο πλανόδιο στην Καμπότζη...για πες
αναμένουμε με αγωνιάδεν ξερω πως να διαχειριστω το σχισμα.
Διαλεγω εγω μερια ή με διαλεγουν στην ομαδα τους οι αρχηγοι;
Και ποιος εχει beef με ποιον στην τελικη; Παιζω οτι παιζει ο μπιρλας, no questions asked
αποψε πρεμιερ ελπιζω στο πιο ευκολο οβερ της χρονιας
ενω διπλα γαμιεστε στην φρεσκαδουραΨοφίμι μυρίζει εδώ μέσα
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
ενω διπλα γαμιεστε στην φρεσκαδουρα
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)
Τον μπαρο εχεις να παρακαλεί να του δωσει καποιος σημασία και ψαχνει κόσμο ...
Τι δουλειά έχετε εδώ μέσα?Αυτό το νήμα ήταν κάποτε στα φόρτε του,πλέον το σκεπάζει ελαφρύ χώμαΤον μπαρο εχεις να παρακαλεί να του δωσει καποιος σημασία και ψαχνει κόσμο ...
Καλη αποτοξίνωση
Τι δουλειά έχετε εδώ μέσα?Αυτό το νήμα ήταν κάποτε στα φόρτε του,πλέον το σκεπάζει ελαφρύ χώμα
φαντασου διάλογο δικηγόρου και μπαρου. μιλαμε για πολυ εξαητμεντΤον μπαρο εχεις να παρακαλεί να του δωσει καποιος σημασία και ψαχνει κόσμο ...
Καλη αποτοξίνωση
ο Μπαρος σε ρόλο .....φαντασου διάλογο δικηγόρου και μπαρου. μιλαμε για πολυ εξαητμεντ
βασιλικο πιατακι,τετοια σερβιτσια εχει ΜΟΝΟ ο νιπλης.
ο Μπαρος σε ρόλο .....
και οι αλλοι να τον ρωτανε