Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.647
- Πόντοι
- 3.656
για την ασιστ λεω..παντα αργουν να τα διευθετησουν αυτα τα ειδικαδεν μου την εχει κλεισει ακομα την ασιστ αν λες γι αυτο το στοιχημα
για την ασιστ λεω..παντα αργουν να τα διευθετησουν αυτα τα ειδικαδεν μου την εχει κλεισει ακομα την ασιστ αν λες γι αυτο το στοιχημα
το εχω παιξει μονό , merciγια την ασιστ λεω..παντα αργουν να τα διευθετησουν αυτα τα ειδικα
ο καρβακατσελιας στην θυελλα αγρινιου παιζει?Σικ να σκοραρει στο λεβερκουζεν-πορτο
Κβαρατσκελια 1+ ασιστ στο ναπολι-αγιαξ
Τσιμικας 1+ασιστ στο λιβερπουλ-ρειντζερς
Τρινκαο να σκοραρει στο σπορτινγκ-μαρσειγ
1+οβερ την ναπολι
οβερ το ατλετικο-μπριζ
1 την λεβερκουζεν
διαλεξε οτι θες...νομιζω η πιο safe επιλογη ειναι η ασιστ του κβαρατσκελια
ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΣΣΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣο καρβακατσελιας στην θυελλα αγρινιου παιζει?
θατονεγαμησωπατοκορφατονπαλιομπουστηΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΣΣΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ
και οβερ....θατονεγαμησωπατοκορφατονπαλιομπουστη
και οβερ....
αφου δεν σας μπαναρουν εδω θα πληρωσω ρωσσο χακερ να ριξει το σαι αυριο ρε παλιομουνικαι οβερ....
ναι και???παλι ασσος και οβερ θα βγει....αφου δεν σας μπαναρουν εδω θα πληρωσω ρωσσο χακερ να ριξει το σαι αυριο ρε παλιομουνι
ΟΧΙναι και???παλι ασσος και οβερ θα βγει....
οχια διμουτσουνη και να ναι και καμπισια
η μεγαλη σφαγη γινεται στην Ατλετικο , πεναλτι βαρ , γκολ ακυρωσε .. θα γαμησει το οβερ το γαμημενο κορακιοχια διμουτσουνη και να ναι και καμπισια
Θα του δινα στανταρακι,Ελιζαμπεθ οβερ 100,αλλα ευτυχως δεν το δωσαΕλπίζω να έπαιξες και τον τσιμικα
εννοειται , απλα με οβερ μαζι την ΑτλετικοΕλπίζω να έπαιξες και τον τσιμικα
Τα ίδια και στην Λεβερκούζεν...χαμένο πέναλτι ακύρωση γκολ κτλεννοειται , απλα με οβερ μαζι την Ατλετικο
δεν γαμιεται , πηγε πολυ δυνατα η μέρα με αυτα που βγηκαν.. σωραιοςΤα ίδια και στην Λεβερκούζεν...χαμένο πέναλτι ακύρωση γκολ κτλ