You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.642
- Πόντοι
- 5.097
Εχω λιωσει ατον ηλιο.σημερα!!!
Συνημμένα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.817
- Πόντοι
- 12.756
Αθανατο,αθανατο.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.858
- Πόντοι
- 12.756
αυτιστικε οικοδομε γραφε ομορφα για καραμανη σουργελο..Αθανατο,αθανατο.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.817
- Πόντοι
- 12.756
γυρισε ο ασωτοςαυτιστικε οικοδομε γραφε ομορφα για καραμανη σουργελο..
πες του μια καλη κουβέντα
σε λιγο παντρευεται
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.642
- Πόντοι
- 5.097
μισο να γκουγκλαρο τι ειναι αυτιστικος.αυτιστικε οικοδομε γραφε ομορφα για καραμανη σουργελο..
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.858
- Πόντοι
- 12.756
τον γραφω στα αρχιδια μου τα βελουδινα,,,εγω του εγραψα κατι αν εχει μυαλο θα καταλαβει ο τριμαλαξ Ζοφριοτηςγυρισε ο ασωτος
σε λιγο παντρευεται
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.642
- Πόντοι
- 5.097
το γαμησες,βιαζεσαι.γυρισε ο ασωτος
σε λιγο παντρευεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τον γραφω στα αρχιδια μου τα βελουδινα,,,εγω του εγραψα κατι αν εχει μυαλο θα καταλαβει ο τριμαλαξ Ζοφριοτης
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.817
- Πόντοι
- 12.756
το γοργον και χαριν εχειτο γαμησες,βιαζεσαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Να αναστηθει το μελι γτ τον παρων θρεντ παει κατα διαολου μου φαινεται.
γκιλι γκιλι
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Άγιε, κάποια στιγμή άμα θυμηθείς, να μας πεις πώς είδαν οι εργαζόμενες το ποστ σου για τον πουσυ. Ελπίζω να μην περιμένεις να πιστέψουμε ότι κάθονται και διαβάζουν το φύλλο μηδέν, οκ τα λέτε... πολύ ωραία και ξεκαρδιστικά εκεί αλλά δε νομίζω να έχουν χρονο να διαβάζουν τέτοια θρεντς.
ΥΓ. Ελπίζω να 'χεις γερές φτερουγες
Κάτσε να σε κάνω και mention γιατί είσαι και παππους εσύ, μέχρι να το δεις θα ξημερωσουμε @thesaint
Κάτσε να σε κάνω και mention γιατί είσαι και παππους εσύ, μέχρι να το δεις θα ξημερωσουμε @thesaint
Τελευταία τροποποίηση:
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.068
- Πόντοι
- 25.467
Άγιε, κάποια στιγμή άμα θυμηθείς, να μας πεις πώς είδαν οι εργαζόμενες το ποστ σου για τον πουσυ. Ελπίζω να μην περιμένεις να πιστέψουμε ότι κάθονται και διαβάζουν το φύλλο μηδέν, οκ τα λέτε... πολύ ωραία και ξεκαρδιστικά εκεί αλλά δε νομίζω να έχουν χρονο να διαβάζουν τέτοια θρεντς.
Κραααααααααααααααααακ.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.068
- Πόντοι
- 25.467
Έτσι... Για να ξέρουμε...
Αμφισβητείς και χαρακτηρίζεις ψεύτη και τον Αλεξ 71 που επιβεβαίωσε επειδή τα έλαβε κι αυτός; Ή μόνο εμένα.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Ο Άλεξ έχει ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με όλες τις γκόμενες του σάιτ, εργαζόμενες ή μη, οπότε ίσως επικοινώνησε από μόνος του με αυτες και έμαθε. Εσένα όμως γιατί να σου στείλουν;;;Έτσι... Για να ξέρουμε...
Αμφισβητείς και χαρακτηρίζεις ψεύτη και τον Αλεξ 71 που επιβεβαίωσε επειδή τα έλαβε κι αυτός; Ή μόνο εμένα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.068
- Πόντοι
- 25.467
Ο Άλεξ έχει ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με όλες τις γκόμενες του σάιτ, εργαζόμενες ή μη, οπότε ίσως επικοινώνησε από μόνος του με αυτες και έμαθε. Εσένα όμως γιατί να σου στείλουν;;;
Συνεπώς παραδέχεσαι το ότι μόλις έσκασε η ιστορία με τον Πουσυ έστειλαν μηνύματα στον Αλεξ οι κοπέλες.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Επειδη ειμαι εδω, να το διευκρινισω
Μετα το σχετικο ποσταρισμα του Αγιου, βρηκα στο inbox μου μηνυματα που ειχαν σταλει απο γνωστές μου.
Προκειμενου να "ενισχυσουν" το ζητημα και με δικη τους εμπειρια.
Κι εμενα μου φανηκε λιγο παραξενο που απευθυνθηκαν σε μενα, υποθετω (οπως εχω ξαναπει) οτι η επαγγελματικη μου ιδιοτητα συμβαλλει στο να το κανουν αυτο
Μετα το σχετικο ποσταρισμα του Αγιου, βρηκα στο inbox μου μηνυματα που ειχαν σταλει απο γνωστές μου.
Κι εμενα μου φανηκε λιγο παραξενο που απευθυνθηκαν σε μενα, υποθετω (οπως εχω ξαναπει) οτι η επαγγελματικη μου ιδιοτητα συμβαλλει στο να το κανουν αυτο
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.068
- Πόντοι
- 25.467
Τον σκοτώσατε χωρίς να το θέλετε τώρα.Επειδη ειμαι εδω, να το διευκρινισω
Το βασικό επιχείρημα του ήταν ότι οι σεξεργάτριες δεν διαβάζουν το "Φύλλο Μηδέν".
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.068
- Πόντοι
- 25.467
Ο Άλεξ έχει ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με όλες τις γκόμενες του σάιτ, εργαζόμενες ή μη, οπότε ίσως επικοινώνησε από μόνος του με αυτες και έμαθε. Εσένα όμως γιατί να σου στείλουν;;;
Συνεπώς Γατουλίνι μου, τώρα που έφαγες μια ακόμα ηχηρή σφαλιάρα, καθώς το κύριο επιχείρημα σου πως οι σεξεργάτριες δεν διαβάζουν το "Φύλλο Μηδέν", κατέπεσε παταγωδώς, έλα να σου ρίξω ακόμα μια σφαλιάρα απαντώντας στην ηλίθια ερώτηση σου.
Ομολογώ ότι (ομοίως με τον Μεγαλειότατο) εξεπλάγην και εγώ όταν η θυρίδα μου άρχισε να γεμίζει από μηνύματα σεξεργατριών.
Τώρα αυτό το έκαναν:
1. Γιατί μπορεί να είμαι από τους συμπαθητικούς και καλούς πελάτες τους και να με εμπιστεύονται;;;
2. Προκειμένου να "ενισχύσουν" το ζήτημα και με την δική τους εμπειρία (όπως προανέφερε ο Μεγαλειότατος);;;
3. Επειδή ήθελαν να τα πουν για να τα βγάλουν από μέσα τους και βρήκαν τώρα την ευκαιρία;;;
4. Γιατί και αυτές (ομοίως με το κολλητάρι σου) διαθέτουν κληρονομικό χάρισμα, και μάντεψαν τις μαλακίες που θα γράψεις, και επειδή σε έχουν βάλει στο μάτι το έκαναν επίτηδες για να σε κάνουν ρόμπα προκειμένου να πάρεις πόντους στον επόμενο διαγωνισμό του Μίστερ Μαλάκα;;;
5. Όλα τα παραπάνω μαζί;;;
Διάλεξε και πάρε καλή μου.
Υ.Γ.
Σε είχα προειδοποιήσει.
Μην περπατάς μονάχη στον κάμπο με τα αγγούρια.
Την άλλη φορά να φέρεις και τις φιλενάδες σου μαζί, για να δίνετε η μια παρηγοριά στην άλλη.
Τελευταία τροποποίηση:
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Συνεπώς Γατουλίνι μου, τώρα που έφαγες μια ακόμα ηχηρή σφαλιάρα, καθώς το κύριο επιχείρημα σου πως οι σεξεργάτριες δεν διαβάζουν το "Φύλλο Μηδέν", κατέπεσε παταγωδώς, έλα να σου ρίξω ακόμα μια σφαλιάρα απαντώντας στην ηλίθια ερώτηση σου.
Ενώ το δικό σου κύριο επιχείρημα, ότι δηλαδή έγραψε ο Άλεξ ότι έχουν στείλει γνωστές του σε αυτον, αρα έχουν στειλει και σε σένα, είναι μέσα στην ορθότητα. Και όλως τυχαίως είσαστε και οι δύο έκπληκτοι με τα μηνύματα που λάβατε!
Πώς γίνεται να είναι ηλίθια η ερώτηση αλλά να εξεπλάγης κι εσύ ο ίδιος με τα μηνύματα που πήρες στο inbox;
Τεσπά, κρατάω από το 1. ότι συστήνεσαι με το νικ σου στις σεξεργατριες. Τι έγινε, εκπτωσουλες ζητάμε; Κι ύστερα λέγαμε για τον πουσυ
Τελευταία τροποποίηση: