jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
Ο Τζίμης από τίς καύλες θά γαμησει και εμάς
Φιλους ποτες!!???
Ο Τζίμης από τίς καύλες θά γαμησει και εμάς
Τι ωρα σχολας απο περιπτερι;
δεν μενω μαζι του μονοι μας τον φοβουμαιΘα περάσετε να τον φορτώσετε στην φριτέζα που αποκαλείτε αυτοκίνητο, και θα πάτε βολτίτσα Λυκαβηττό για χαμούρεμα;
δεν μενω μαζι του μονοι μας τον φοβουμαι
ΕΙΝΑΙ λιγος σαν ανδρας,παριας δυσμορφος μονο λεφτα εχει αλλα και αυτα δεν ειναι αρκετα ...και σκυλα να ειχε και να την ταιζε φρισκις γκουρμε θα του γαμιοταν με κοπροσκυλο απο τον δρομοΈχει αγριέψει πολύ τελευταία.
Κάποιος μου είπε δε, πως "ζαχαρώνει" το κοπρόσκυλο που ταΐζει στο περίπτερο.
Τι ωρα σχολας απο περιπτερι;
ΕΙΝΑΙ λιγος σαν ανδρας,παριας δυσμορφος μονο λεφτα εχει αλλα και αυτα δεν ειναι αρκετα ...και σκυλα να ειχε και να την ταιζε φρισκις γκουρμε θα του γαμιοταν με κοπροσκυλο απο τον δρομο
Ε οκρεπο τζιμακο και εμεις δουλευουμε σκληρα και αδυσωπητα
παιρνεις παραπανω ομως..μην ξεχνας εγω κουραζομαι και σωματικα,ψυχικα,νοητικα και κανονικα επρεπε να δουλευω τετραημερο με τις ιδιες απολαβεςΕ οκ
Εγω δουλευω ολα τα σκ ομως!!
??????παιρνεις παραπανω ομως..μην ξεχνας εγω κουραζομαι και σωματικα,ψυχικα,νοητικα και κανονικα επρεπε να δουλευω τετραημερο με τις ιδιες απολαβες
μην γελας ειναι η πικρη και σοβαρη αληθεια??????
πως γινεται να κουραζεσαι νοητικα με 0 iq , πρεπει να ειναι θαυμαπαιρνεις παραπανω ομως..μην ξεχνας εγω κουραζομαι και σωματικα,ψυχικα,νοητικα και κανονικα επρεπε να δουλευω τετραημερο με τις ιδιες απολαβες
???????πως γινεται να κουραζεσαι νοητικα με 0 iq , πρεπει να ειναι θαυμα
Που πήγε ο κ. Μητσοδημήτρης;
Όποτε τον χρειάζομαι εξαφανίζεται.
Παρων εν μεσω δουλειας!!!
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, έχετε οικιακό ηχοσύστημα Hi end.
Λανθάνω;
Οχι..
Μια απλη παλια τελεοραση κ sony στερεοφωνικο 15ετιας??