TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Τι λες ρε ποντικαραααααα 198 89αΕνδοξη 94 στ
233?????????
Τι λες ρε ποντικαραααααα 198 89αΕνδοξη 94 στ
233?????????
Τι λες ρε ποντικαραααααα 198 89α
Δεν σε γαμαω ....πήγαινε στην βικαραE ok
Εισαι παππους????
Δεν σε γαμαω ....πήγαινε στην βικαρα
Ψαρουκλα ξεψαρωσες???? Κάτσε να σε βάλω στο καβούκι σου να βρίζεις πάλι σε λίγο.... Ερώτηση όταν γαμας την βικαρα τα καλαμπαλικια βρισκουνΠαππου
Παππου
Τον παιρνεις που κ που????????
ΟχιΨαρουκλα ξεψαρωσες???? Κάτσε να σε βάλω στο καβούκι σου να βρίζεις πάλι σε λίγο.... Ερώτηση όταν γαμας την βικαρα τα καλαμπαλικια βρισκουν
Ρε μλκ άσε τις πίπες ...μήπως σε καλαφατιζει η βικαρα.....Οχι
Βανω μαξιλαρακι ενδιαμεσα????
Οσο κ αν θετεΡε μλκ άσε τις πίπες ...μήπως σε καλαφατιζει η βικαρα.....
Καλά σε πίστεψα ... ξέρεις πόσους ξέρω που το παίζουν γαμιαδες..αλλά τον τρώνε κιόλας.... Έναν τον ΤζίμμυΟσο κ αν θετε
ΠΟΤΕΣ???
Τι .μλκ εισαι???Καλά σε πίστεψα ... ξέρεις πόσους ξέρω που το παίζουν γαμιαδες..αλλά τον τρώνε κιόλας.... Έναν τον Τζίμμυ
γεια σου παυλε.Τι .μλκ εισαι???
what happened τυπε?θα σε γαμησω, τα νευρα μου ειναι κρόσια
καλα μαλακας εισαι;του ηρθε η ευδαπ 1500 ευρω και τρεχει να κανει δοσεις και εχει νευραwhat happened τυπε?
ο νιπλης ειναι αρχοντας μωρη σαλουφα....καλα μαλακας εισαι;του ηρθε η ευδαπ 1500 ευρω και τρεχει να κανει δοσεις και εχει νευρα
δεν εσκυψα για να μην τσαλακώσω το SUR MESURE πουκαμισο μου αρχονταο νιπλης ειναι αρχοντας μωρη σαλουφα....
μια φορα του ειχαν πεσει 1500 ευρω απο την τσεπη στον δρομο και ουτε καν το καταλαβε...
ελα φιλε μου και τρομαξα ...ολα καλα;δεν εσκυψα για να μην τσαλακώσω το SUR MESURE πουκαμισο μου αρχοντα
αρχοντα εχουμε κοντα διαρκείας στην μπαλα να ξέρειςο νιπλης ειναι αρχοντας μωρη σαλουφα....
μια φορα του ειχαν πεσει 1500 ευρω απο την τσεπη στον δρομο και ουτε καν το καταλαβε...
ναι μωρε μαλάκα , να μην φαμε ενα προσίουτο , να μην πιουμε λιγο Ζακαπα ΧΟ , εκει να μας πρηξεις τα αρχίδια, εχει και σερβαιβορ τωραελα φιλε μου και τρομαξα ...ολα καλα;