iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Πιο αποτελεσματικό και από τους καφέδες που πίνει συνέχειαΜε αυτό το "νιψιμο" θα ξύπνησε σίγουρα.
Πιο αποτελεσματικό και από τους καφέδες που πίνει συνέχειαΜε αυτό το "νιψιμο" θα ξύπνησε σίγουρα.
Όλα καλά, όλα ανθηρά...Τα νεα σας
vre vre ηρθε ο μουνης 1 και ο μουνης 2
Με μπέρδεψες τώρα...vre vre ηρθε ο μουνης 1 και ο μουνης 2
προσεχε πως μου μιλας σημερα γιατι η Φιλιππινεζα εχει ρεπο και μεχρι και για νερο πρεπει να σηκωνομαι και να βαζω μονος μου
προβοσκιδολαγνος και νιπληςΜε μπέρδεψες τώρα...
θα εισαι σωστος γιατι θα σου βγαλω τα νυχια με ταναλιαπροσεχε πως μου μιλας σημερα γιατι η Φιλιππινεζα εχει ρεπο και μεχρι και για νερο πρεπει να σηκωνομαι και να βαζω μονος μου
Νέα συμμετοχή ή επιστροφή παλαιού μέλους του chat; Όπως και να έχει χαιρετώ άπαντες...προβοσκιδολαγνος και νιπλης
παλαιο μελος και ο νιπλακοςΝέα συμμετοχή ή επιστροφή παλαιού μέλους του chat; Όπως και να έχει χαιρετώ άπαντες...
θα σε γαμησω, τα νευρα μου ειναι κρόσιαπροβοσκιδολαγνος και νιπλης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα εισαι σωστος γιατι θα σου βγαλω τα νυχια με ταναλια
προσεχε προσεχε ξεφευγεις και ειμαι κουρασμενοςθα σε γαμησω, τα νευρα μου ειναι κρόσια
μας ειπε νεους ο εγγραφη 2015παλαιο μελος και ο νιπλακος
εκανες φασίνα ? τα εκανες καλα ή θα σε βάλει να τα ξανακάνεις παλιοκαργιοληπροσεχε προσεχε ξεφευγεις και ειμαι κουρασμενος
αυτος εχει προσφερει ρε εμεις καυλαντιζουμε,σπαμε νικ και χαβαλεδιαζουμεμας ειπε νεους ο εγγραφη 2015
Μην παρεξηγείς φίλε, στο chat εννοούσα, γι΄αυτό και είπα επιστροφή παλαιού...μας ειπε νεους ο εγγραφη 2015
αυτη ειναι η προσφορα στο σαιτ, να σπαμε τους αδύναμουςαυτος εχει προσφερει ρε εμεις καυλαντιζουμε,σπαμε νικ και χαβαλεδιαζουμε
τυπε στο chat εχουμε αφησει 20.000 ενσημαΜην παρεξηγείς φίλε, στο chat εννοούσα, γι΄αυτό και είπα επιστροφή παλαιού...
Ωραίος!!!τυπε στο chat εχουμε αφησει 20.000 ενσημα
Καφεδάκι επειγόντως...προσεχε προσεχε ξεφευγεις και ειμαι κουρασμενος
εχει κολλησει στο σουεζ ο Γουατεμαλα που περιμένειΚαφεδάκι επειγόντως...
περπατησα μια ωριτσα,καφε απο μπερυ,αραξα και λιγο βουνο,τωρα θα παω να φαω ΑΛΛΑ ειμαι λιγο κουρασμενοςΚαφεδάκι επειγόντως...
σημερα οχι κοφι μπερυ το απογευμα μονοποικιλιακοεχει κολλησει στο σουεζ ο Γουατεμαλα που περιμένει