iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Γυρνάω δώθε κείθεπου εισαι και εσυ μπρε λαμογιο
Γυρνάω δώθε κείθεπου εισαι και εσυ μπρε λαμογιο
επιτελους σε πρωτη φαση δειχνει να δουλευει σωστα...αντε να δουμεΓυρνάω δώθε κείθε
Μια χαρά δουλεύει. Μόνο ένα παράπονο έχω σε προσωπικό επίπεδο...επιτελους σε πρωτη φαση δειχνει να δουλευει σωστα...αντε να δουμε
μην μου πεις οτι και εσυ θελεις να καλαφατισεις τον τζιμμυΜια χαρά δουλεύει. Μόνο ένα παράπονο έχω σε προσωπικό επίπεδο...
Όχι, δεν έχω τέτοιες επιθυμίες. Απλώς βρέθηκα σκέτο μέλος ενώ είχα υπεραρκετούς πόντους...μην μου πεις οτι και εσυ θελεις να καλαφατισεις τον τζιμμυ
πολυ βιαστικος εισαι... θεωρητικα θα φτιαχτουν ολα αυταΌχι, δεν έχω τέτοιες επιθυμίες. Απλώς βρέθηκα σκέτο μέλος ενώ είχα υπεραρκετούς πόντους...
Δεν βλέπω να έχει άλλος τέτοιο πρόβλημα. Anyway, το ανέφερα γιατί είναι μεγάλη αδικία...πολυ βιαστικος εισαι... θεωρητικα θα φτιαχτουν ολα αυτα
Όχι, αλλά θα ήθελαν να γιορτάζουνκαλημερα καλη εβδομαδα σε ολους και χρονια πολλα στις γυναικες ερωτηση αν μπορει να απαντηθει απο καποιων σχετικο (τζιμμυς) σημερα γιορταζουν και τα τρανσφορμερς
καλως τωνΚαλημερες
δεν ξερω αλλα ριξε ενα σφουγγαρισμα μιας και ηρθεςΠως παει η σκαλα της ""ιεραρχιας""στο σαη πια??
δεν ξερω αλλα ριξε ενα σφουγγαρισμα μιας και ηρθες
se gamo mazi me skatofatsa??????
Καλησπερες!!Καλησπέρα
Πως παει η σκαλα της ""ιεραρχιας""στο σαη πια??
Καλώς τον φίλο...
Μπρε μπρε????