TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
αφου δινεις μονο υποσχεσεις σαν τον ανδρεα θα σεγαμηθηκε το δοντι μου,ετρεχα στον οδοντιατρο και ακομα δεν ξεμπερδεψα...ο μουνης ο τραβελορουφηχτας και ο Λαμανιφ-ΚΑΤΡΟΥΛΗΣ-Βανταμας με ματιαξανε![]()
με φαγανε οι πουστηδοι φιλεαφου δινεις μονο υποσχεσεις σαν τον ανδρεα θα σεγαμηθηκε το δοντι μου,ετρεχα στον οδοντιατρο και ακομα δεν ξεμπερδεψα...ο μουνης ο τραβελορουφηχτας και ο Λαμανιφ-ΚΑΤΡΟΥΛΗΣ-Βανταμας με ματιαξανε![]()
και θα σε
βαρεθηκε τοσο καιρο και δεν βλεπουν χαρα στα σκελια τους
![]()
Μολις ανοιξουν μαγαζια ερχεσαι μελι-λαδι με ΤΑΣΟΥΛΗ,παιρνεις το πακο σου με τα πενηνταευρα,φερνεις πουτανες περιωπης και θα ειμαστε μπερεκετιμε εχει εκνευρισει θα βελαξειμονο σε παρακαλω μην τον πονεσειςαιμα και αμμο θα τον παω τον τραβελοανακουφιστηαντε ντε χωστου τον
![]()
![]()
εχει ευαισθητη κωλοσουφριδα
![]()
![]()
Gamiese na to kses![]()
![]()
![]()
εχω πιο επικερδης δουλειαγαμημενε επιδοματα παιρνεις,2 δουλειες κανεις στα τρωνε τα πεη και το αμαξιΕβαλα τ αμαξι συνεργειο για interccoler φιλτροχοανη κ ολοσωμη εξατμιση.
Θα σπερνει λεμε![]()
![]()
Ε ταξιδια γιοκ
Καφεδες γιοκ
Σεξ γιοκ
Οποτε ειπα να φτιαξω τ αργαλειο λιγο!!!!
Μια δουλεια μονο 2 φορες παω delivery τωρα!!εισπρακτορας σαν τον garis
![]()
ψαχνει λαγουμι φιλε να κρυφτει ...αλλα την πατησε εχω πολλα πια στοιχεια αρ.αυτοκινητου διευθυνση σπιτιου παει για την δευτερη δοση εμβολιουεχω πιο επικερδης δουλειαγαμημενε επιδοματα παιρνεις,2 δουλειες κανεις στα τρωνε τα πεη και το αμαξιΕβαλα τ αμαξι συνεργειο για interccoler φιλτροχοανη κ ολοσωμη εξατμιση.
Θα σπερνει λεμε![]()
![]()
Ε ταξιδια γιοκ
Καφεδες γιοκ
Σεξ γιοκ
Οποτε ειπα να φτιαξω τ αργαλειο λιγο!!!!
Μια δουλεια μονο 2 φορες παω delivery τωρα!!εισπρακτορας σαν τον garis
![]()
Αλήθεια...
Τι έγινε αυτή η ψυχούλα;;;
Πέρασε μια εβδομάδα, κι ακόμα να μου στείλει τα αποκαλυπτικά π.μ.
της βρωμοπουτσας θα του κανω ειναι πιο καλοτης pfizer να του κανεις ειναι γαματο![]()
τζιμακος τι κανει;θα του χωσω σαμαλι στην σουφρα μεσα στο περιπτεριτης βρωμοπουτσας θα του κανω ειναι πιο καλοτης pfizer να του κανεις ειναι γαματο![]()
![]()
παλι αρχισεςτζιμακος τι κανει;θα του χωσω σαμαλι στην σουφρα μεσα στο περιπτεριτης βρωμοπουτσας θα του κανω ειναι πιο καλοτης pfizer να του κανεις ειναι γαματο![]()
![]()
![]()
βαριεμαι να περασω οταν δουλευω στα βορεια αλλα θα το κανω καποια στιγμη που θα εχω κεφιπαλι αρχισεςτζιμακος τι κανει;θα του χωσω σαμαλι στην σουφρα μεσα στο περιπτεριτης βρωμοπουτσας θα του κανω ειναι πιο καλοτης pfizer να του κανεις ειναι γαματο![]()
![]()
![]()
μονο τουλουμπα ειπαμε τρωει
και την προτιμαει ζωντανη
![]()
περναβαριεμαι να περασω οταν δουλευω στα βορεια αλλα θα το κανω καποια στιγμη που θα εχω κεφιπαλι αρχισεςτζιμακος τι κανει;θα του χωσω σαμαλι στην σουφρα μεσα στο περιπτεριτης βρωμοπουτσας θα του κανω ειναι πιο καλοτης pfizer να του κανεις ειναι γαματο![]()
![]()
![]()
μονο τουλουμπα ειπαμε τρωει
και την προτιμαει ζωντανη
![]()
![]()
συντομα θα με δεις μπροστα σου τρυπιεΤσατσουλη ασε τις μαγγες ειπα να μην ασχολιθω αλλο μαζι σου αλλα παλι προκαλεις για ελα μορη κουραδα σπιτι μου να δουμε που θα βρεθεις μετα