TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ελα ρε τι φτιαχνειςτασουληηηηηηηηη
ελα ρε τι φτιαχνειςτασουληηηηηηηηη
αφου δινεις μονο υποσχεσεις σαν τον ανδρεα θα σε και θα σε βαρεθηκε τοσο καιρο και δεν βλεπουν χαρα στα σκελια τουςγαμηθηκε το δοντι μου,ετρεχα στον οδοντιατρο και ακομα δεν ξεμπερδεψα...ο μουνης ο τραβελορουφηχτας και ο Λαμανιφ-ΚΑΤΡΟΥΛΗΣ-Βανταμας με ματιαξανε
με φαγανε οι πουστηδοι φιλεαφου δινεις μονο υποσχεσεις σαν τον ανδρεα θα σε και θα σε βαρεθηκε τοσο καιρο και δεν βλεπουν χαρα στα σκελια τουςγαμηθηκε το δοντι μου,ετρεχα στον οδοντιατρο και ακομα δεν ξεμπερδεψα...ο μουνης ο τραβελορουφηχτας και ο Λαμανιφ-ΚΑΤΡΟΥΛΗΣ-Βανταμας με ματιαξανε
Μολις ανοιξουν μαγαζια ερχεσαι μελι-λαδι με ΤΑΣΟΥΛΗ,παιρνεις το πακο σου με τα πενηνταευρα,φερνεις πουτανες περιωπης και θα ειμαστε μπερεκετιμε εχει εκνευρισει θα βελαξειμονο σε παρακαλω μην τον πονεσεις εχει ευαισθητη κωλοσουφριδααιμα και αμμο θα τον παω τον τραβελοανακουφιστηαντε ντε χωστου τονΠαιδια τα νεα σας!!!
Gamiese na to kses
εχω πιο επικερδης δουλεια εισπρακτορας σαν τον garisγαμημενε επιδοματα παιρνεις,2 δουλειες κανεις στα τρωνε τα πεη και το αμαξιΕβαλα τ αμαξι συνεργειο για interccoler φιλτροχοανη κ ολοσωμη εξατμιση.
Θα σπερνει λεμε
Ε ταξιδια γιοκ
Καφεδες γιοκ
Σεξ γιοκ
Οποτε ειπα να φτιαξω τ αργαλειο λιγο!!!!
Μια δουλεια μονο 2 φορες παω delivery τωρα!!
ψαχνει λαγουμι φιλε να κρυφτει ...αλλα την πατησε εχω πολλα πια στοιχεια αρ.αυτοκινητου διευθυνση σπιτιου παει για την δευτερη δοση εμβολιουεχω πιο επικερδης δουλεια εισπρακτορας σαν τον garisγαμημενε επιδοματα παιρνεις,2 δουλειες κανεις στα τρωνε τα πεη και το αμαξιΕβαλα τ αμαξι συνεργειο για interccoler φιλτροχοανη κ ολοσωμη εξατμιση.
Θα σπερνει λεμε
Ε ταξιδια γιοκ
Καφεδες γιοκ
Σεξ γιοκ
Οποτε ειπα να φτιαξω τ αργαλειο λιγο!!!!
Μια δουλεια μονο 2 φορες παω delivery τωρα!!
Αλήθεια...
Τι έγινε αυτή η ψυχούλα;;;
Πέρασε μια εβδομάδα, κι ακόμα να μου στείλει τα αποκαλυπτικά π.μ.
της βρωμοπουτσας θα του κανω ειναι πιο καλοτης pfizer να του κανεις ειναι γαματο
τζιμακος τι κανει;θα του χωσω σαμαλι στην σουφρα μεσα στο περιπτεριτης βρωμοπουτσας θα του κανω ειναι πιο καλοτης pfizer να του κανεις ειναι γαματο
παλι αρχισες μονο τουλουμπα ειπαμε τρωει και την προτιμαει ζωντανητζιμακος τι κανει;θα του χωσω σαμαλι στην σουφρα μεσα στο περιπτεριτης βρωμοπουτσας θα του κανω ειναι πιο καλοτης pfizer να του κανεις ειναι γαματο
βαριεμαι να περασω οταν δουλευω στα βορεια αλλα θα το κανω καποια στιγμη που θα εχω κεφιπαλι αρχισες μονο τουλουμπα ειπαμε τρωει και την προτιμαει ζωντανητζιμακος τι κανει;θα του χωσω σαμαλι στην σουφρα μεσα στο περιπτεριτης βρωμοπουτσας θα του κανω ειναι πιο καλοτης pfizer να του κανεις ειναι γαματο
περνα για να τον περασεις και ενα χερι σιλερβαριεμαι να περασω οταν δουλευω στα βορεια αλλα θα το κανω καποια στιγμη που θα εχω κεφιπαλι αρχισες μονο τουλουμπα ειπαμε τρωει και την προτιμαει ζωντανητζιμακος τι κανει;θα του χωσω σαμαλι στην σουφρα μεσα στο περιπτεριτης βρωμοπουτσας θα του κανω ειναι πιο καλοτης pfizer να του κανεις ειναι γαματο
συντομα θα με δεις μπροστα σου τρυπιε ετοιμασουΤσατσουλη ασε τις μαγγες ειπα να μην ασχολιθω αλλο μαζι σου αλλα παλι προκαλεις για ελα μορη κουραδα σπιτι μου να δουμε που θα βρεθεις μετα