athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.017
- Πόντοι
- 12.756
ναι καλημερα σας
ναι καλημερα σας
τασουληηηηηηηηηηηηηναι καλημερα σας
εσενα ολο καλημερα λενε στο χωριο σου ελεος μας τσακισες τα νευρα
ΖΑΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
παρε τηλεφωνο κοφυ μπερυ να φερειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτασουληηηηηηηηηηηηηναι καλημερα σας
ΖΑΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
παρε τηλεφωνο κοφυ μπερυ να φερειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτασουληηηηηηηηηηηηηναι καλημερα σας
ΖΑΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ti mας λες εεεναι γεια σας
πως την εχετε κυριε Καρυπιδη μαςti mας λες εεεναι γεια σας
... κύριε Καρυπίδη μάθατε κάτι για το φλέγον θέμα πού Με ενδιαφέρει ??ti mας λες εεεναι γεια σας
εγω μονο πιπα του τον δινωκαλη εβδομας να υπενθυμισω οτι γαμαμε Μπρικια και Καγκουρια
τιποτα... κύριε Καρυπίδη μάθατε κάτι για το φλέγον θέμα πού Με ενδιαφέρει ??ti mας λες εεεναι γεια σας
ορθιαπως την εχετε κυριε Καρυπιδη μαςti mας λες εεεναι γεια σας
φτιαχνω οργανωση...Μ-ΚΑΓ-ΚΥ.....Μπρικακιας-Καγκουρας-Κυνηγημενοςεγω μονο πιπα του τον δινωκαλη εβδομας να υπενθυμισω οτι γαμαμε Μπρικια και Καγκουρια
... μάλλον δεν έγινα σαφής...τιποτα... κύριε Καρυπίδη μάθατε κάτι για το φλέγον θέμα πού Με ενδιαφέρει ??ti mας λες εεεναι γεια σας
ωραια εγω λογω παρελθοντος θα αναλαβω την διωξη τουφτιαχνω οργανωση...Μ-ΚΑΓ-ΚΥ.....Μπρικακιας-Καγκουρας-Κυνηγημενοςεγω μονο πιπα του τον δινωκαλη εβδομας να υπενθυμισω οτι γαμαμε Μπρικια και Καγκουρια
αυτο λεω εξαφανισμενος περιμενει ναα χτυπησει σαν κομμαντο... μάλλον δεν έγινα σαφής...τιποτα... κύριε Καρυπίδη μάθατε κάτι για το φλέγον θέμα πού Με ενδιαφέρει ??ti mας λες εεεναι γεια σας
Για το υποβρύχιο τσιμπούκι ομιλώ.
Τον εχεις ενημερωσει τον ΜΟΥΝΗ οτι τον ψαχνω;ωραια εγω λογω παρελθοντος θα αναλαβω την διωξη τουφτιαχνω οργανωση...Μ-ΚΑΓ-ΚΥ.....Μπρικακιας-Καγκουρας-Κυνηγημενοςεγω μονο πιπα του τον δινωκαλη εβδομας να υπενθυμισω οτι γαμαμε Μπρικια και Καγκουρια
πουτσα βουρτσα και ροδελα
προταιρεοτητα εχει ο βικος και μετα κατι πακιΤον εχεις ενημερωσει τον ΜΟΥΝΗ οτι τον ψαχνω;ωραια εγω λογω παρελθοντος θα αναλαβω την διωξη τουφτιαχνω οργανωση...Μ-ΚΑΓ-ΚΥ.....Μπρικακιας-Καγκουρας-Κυνηγημενοςεγω μονο πιπα του τον δινωκαλη εβδομας να υπενθυμισω οτι γαμαμε Μπρικια και Καγκουρια
Ζεμπρινγκ,χταποδια,προγραμματα και φιλτροχοανες στον πατο του σαπιογαμη μουνικακαπροταιρεοτητα εχει ο βικος και μετα κατι πακιΤον εχεις ενημερωσει τον ΜΟΥΝΗ οτι τον ψαχνω;ωραια εγω λογω παρελθοντος θα αναλαβω την διωξη τουφτιαχνω οργανωση...Μ-ΚΑΓ-ΚΥ.....Μπρικακιας-Καγκουρας-Κυνηγημενοςεγω μονο πιπα του τον δινωκαλη εβδομας να υπενθυμισω οτι γαμαμε Μπρικια και Καγκουρια