athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.039
- Πόντοι
- 12.756
ρε σκατοπουστα με μυρίστηκες?μπαρε εμαθα κολλησες καλαζαραν εισαι καλα ποσταρε γιατι το εχω αγχος
ρε σκατοπουστα με μυρίστηκες?μπαρε εμαθα κολλησες καλαζαραν εισαι καλα ποσταρε γιατι το εχω αγχος
bongiorno ΔΟΝ ΚΩΛΑΚΙΑΚαλημερίζω, σκατόφατσα, κ. Καριπήδουλο και τον κ. Κόκορα τον αλανιάρη.
ποιος ειναι αυτος τον μακαριτη λεςτσιμαρα ζεις και ολο τους πονεις.
ασε τα ναι και πιασε κανα κωλο(γυναικειο) για της προβοσκιδες υπαρχει αλλοςναι γεια σας
bongiorno ΔΟΝ ΚΩΛΑΚΙΑΚαλημερίζω, σκατόφατσα, κ. Καριπήδουλο και τον κ. Κόκορα τον αλανιάρη.
ασε τα ναι και πιασε κανα κωλο(γυναικειο) για της προβοσκιδες υπαρχει αλλοςναι γεια σας
ΖΑΧΟ ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Καλημερίζω, σκατόφατσα, κ. Καριπήδουλο και τον κ. Κόκορα τον αλανιάρη.
Ανεπιβεβαίωτες φήμες, λένε ότι στον τάφο του μακαρίτη, αντί για πρασινάδα, φύτρωσαν προβοσκίδες.
Ανεπιβεβαίωτες φήμες, λένε ότι στον τάφο του μακαρίτη, αντί για πρασινάδα, φύτρωσαν προβοσκίδες.
οχι γιατι ειμαι ακομα πολυ σοκαρισμενος φιλτατε...ο πουστομπαρος πεθαινει απο καλαζαρ,ο αλλος πεθαινει απο προβοσκιδα ε ποσα να αντεξω ο ερμος;ασε τα ναι και πιασε κανα κωλο(γυναικειο) για της προβοσκιδες υπαρχει αλλοςναι γεια σας
Πέρασες από το μνήμα του, να του ανάψεις το καντήλι μωρή σκατόφατσα;
Don Κωλάκιας;;;
Φήμες, φίλτατε. Σκαιότατες φήμες...