TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
καταλαβα εισαι και εσυ δεινος κολυμβητης στην μπανιερα στο σπιτι με βατραχοπεδιλα και μασκα μπαίνειςκαι μπρατσακια
καταλαβα εισαι και εσυ δεινος κολυμβητης στην μπανιερα στο σπιτι με βατραχοπεδιλα και μασκα μπαίνειςκαι μπρατσακια
τον αναπνευστηρα εχω καπου να τον δωσουμεκαι μπουκαλες οξυγονου
τον αναπνευστηρα εχω καπου να τον δωσουμεκαι μπουκαλες οξυγονου
efera na παιξουμε το πιο συγχρονο πλακωτο που υπαρχει να περασει η ωρα μεχρι να ερθουν οι αλλοιτον αναπνευστηρα εχω καπου να τον δωσουμεκαι μπουκαλες οξυγονου
καλα αυτος εδω τοτε μηπως ξερεις με ποιον μοιαζειτις φοβαμαι τις προβοσκιδες
μου θυμιζει καποιον που ποτε δεν θα εγκατελειπαι το νημα αλλα ονοματα δεν λεω ξερει πολυ καλα ποιος ειναι δεν θα γινω και ρουφιανος αν και μου αρεσεικαλα αυτος εδω τοτε μηπως ξερεις με ποιον μοιαζειτις φοβαμαι τις προβοσκιδες
παλι του δινεις υποσχεση και σε βλεπω στο τελος να του τον φερμαρειςποιος το εγκατελειψε να τον στραπονιασω
παλι του δινεις υποσχεση και σε βλεπω στο τελος να του τον φερμαρειςποιος το εγκατελειψε να τον στραπονιασω
kai εδω γιατι ρωτας γραφει πουθενα οτι ειναι νημα για τρανςΠηγε κανεις τελευταια στην λουιζα το τρανς?την ψαχνω
kai εδω γιατι ρωτας γραφει πουθενα οτι ειναι νημα για τρανςΠηγε κανεις τελευταια στην λουιζα το τρανς?την ψαχνω
ενταξει σε αυτο εχει ενα δικιο εχουμε βγαλει κακο ονομα εξαιτίας ενοςΕίδε προβοσκίδες ο άνθρωπος και μπήκε.kai εδω γιατι ρωτας γραφει πουθενα οτι ειναι νημα για τρανςΠηγε κανεις τελευταια στην λουιζα το τρανς?την ψαχνω
kaλημερα μλκες υπαρχουν πολλοι νουνου ομως εναΠερίεργες ερωτήσεις βλέπω στο νήμα
kaλημερα μλκες υπαρχουν πολλοι νουνου ομως εναΠερίεργες ερωτήσεις βλέπω στο νήμα