athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.874
- Πόντοι
- 12.756
τα πηρε χονδρα και αυτος..καταλαβα :- υποψηφιος επιδοματακιας και ο γαντζος
Η μουχλα πανω στο ροκφορ ομως του ανεβαζει την τιμη καφετζη
τα πηρε χονδρα και αυτος..καταλαβα :- υποψηφιος επιδοματακιας και ο γαντζος
Ποιος είναι όμως το ροκφόρ;Η μουχλα πανω στο ροκφορ ομως του ανεβαζει την τιμη καφετζη
Aκομα οχι αλλα πολυ πιθανο στο μελλον Τασεκαταλαβα :- υποψηφιος επιδοματακιας και ο γαντζος
Αυτο το ψαχνουμε ακομα..Ποιος είναι όμως το ροκφόρ;
φιλε σαββατο απογευμα πριαμος ηλιουπολης 17.00 2 δωματια ολο το χοτελ και 20.30 που την εκανα 1 χαμος λεμεAκομα οχι αλλα πολυ πιθανο στο μελλον Τασε
Έμαθαν ότι είσαι εκεί και γι' αυτό ήρθαν;φιλε σαββατο απογευμα πριαμος ηλιουπολης 17.00 2 δωματια ολο το χοτελ και 20.30 που την εκανα 1 χαμος λεμε
Αυτο το ψαχνουμε ακομα..
Μν το λες σε με..γνωριζω..ασε που παντα καλοκαιρι πεφτει η κινηση σκ..ποσο μαλλον φετος....φιλε σαββατο απογευμα πριαμος ηλιουπολης 17.00 2 δωματια ολο το χοτελ και 20.30 που την εκανα 1 χαμος λεμε
μαλλον ειχα ολο το χοτελι για παρτη μουΈμαθαν ότι είσαι εκεί και γι' αυτό ήρθαν;
μα και χθες αδειο ηταν το απογευμα στις 18.00Μν το λες σε με..γνωριζω..ασε που παντα καλοκαιρι πεφτει η κινηση σκ..ποσο μαλλον φετος....
Άσχετο: πάω κομμωτήριο και μου λέει η κομμώτρια να κάνω like στη σελίδα τους και να βάλω και κριτική
φουλ προγραμμα κανει???Άσχετο: πάω κομμωτήριο και μου λέει η κομμώτρια να κάνω like στη σελίδα τους και να βάλω και κριτική
μαλλον ειχα ολο το χοτελι για παρτη μου
φουλ προγραμμα κανει???
Αναλογα με το μεγεθοςΤο ξύρισμα είναι έξτρα...
θα πρεπει να παρεις και καποιον μαζι να τραβαει βιντεοφερτε μου ενα πιπινι με φουλ εξτρα να παω να το γαμησω στου gantzou
παρτουζα;θα πρεπει να παρεις και καποιον μαζι να τραβαει βιντεο