athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.871
- Πόντοι
- 12.756
καλ α ρε παπαρα ουτε μπαλα δεν βλεπεις;
εγώ χθες το απόγευμα είχα ένα 22χρονο στον Πρίαμο Ηλιούπολης και έκανα λίφτινγκ
εγώ χθες το απόγευμα είχα ένα 22χρονο στον Πρίαμο Ηλιούπολης και έκανα λίφτινγκ
και αυτα καλα αλλα Βασιλιας μπαλαΠοτε δεν μ αρεσε η μπαλα
Παντα μηχανοκινητα
χρατσα χρουτσα με την μασελιτσα μου του έριξα 2 μανίκιακαλ α ρε παπαρα ουτε μπαλα δεν βλεπεις;
Μπαααααα
αφου γαμησες πιπινι ευγε...χρατσα χρουτσα με την μασελιτσα μου του έριξα 2 μανίκια
μπαμπατσικο τα κάνει όλα τα καταπίνει κιόλας βυζάκια μικρά 1μιση νούμερο και λοκω 100 ευρα 90 λεπτά+αφου γαμησες πιπινι ευγε...
για πε τιμες και υπηρεσιες
μπαμπατσικο τα κάνει όλα τα καταπίνει κιόλας βυζάκια μικρά 1μιση νούμερο και λοκω 100 ευρα 90 λεπτά+
ολα καλα αλλα μπαμπατσικο;χονδρουλα;μπαμπατσικο τα κάνει όλα τα καταπίνει κιόλας βυζάκια μικρά 1μιση νούμερο και λοκω 100 ευρα 90 λεπτά+
χονδρές δεν περνώ φίλε γιατί δεν θα χωραμε στο κρεβάτι Θα έπρεπε να βγω στην Βουλιαγμένης ναολα καλα αλλα μπαμπατσικο;χονδρουλα;
Μην ακουσει πιπινι ο καφετζης αμεσως να του τρεξουν τα σαλια
έχω άλλο ένα να δω μοντελε σώμα με ίδια τιμή Ελληνίδες βέρες αυτή είναι ακόμη φοιτήτριαΜην ακουσει πιπινι ο καφετζης αμεσως να του τρεξουν τα σαλια
εγκρινω τοτεχονδρές δεν περνώ φίλε γιατί δεν θα χωραμε στο κρεβάτι Θα έπρεπε να βγω στην Βουλιαγμένης να
Μην ακουσει πιπινι ο καφετζης αμεσως να του τρεξουν τα σαλια
μιαμιση ωρα με κωλο και τετοια τιμη ξαναεγκρινωέχω άλλο ένα να δω μοντελε σώμα με ίδια τιμή Ελληνίδες βέρες αυτή είναι ακόμη φοιτήτρια
με το χθεσινό κανόνισα τραπέζι σπίτι μου Κλπεγκρινω τοτε μιαμιση ωρα με κωλο και τετοια τιμη ξαναεγκρινω
ειδες το φως το αληθινο βλεπω με τα πιπινιαμε το χθεσινό κανόνισα τραπέζι σπίτι μου Κλπ
Bαρας υπερωριες δλδ ε?έχω άλλο ένα να δω μοντελε σώμα με ίδια τιμή Ελληνίδες βέρες αυτή είναι ακόμη φοιτήτρια
ξερω εγω τι λεωBαρας υπερωριες δλδ ε?
Αλλα θα συμφωνησω με καφετζη..σχεση ποιοτητας-τιμης εγκρινεται
έχω και κάτι παστακια σπίτι από την άλλη φίλε σε ένα μιλφονι δίνεις σχεδόν τα ίδια 80 από την άλλη φρέσκο αματουρι απλός θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις καλή τιμήειδες το φως το αληθινο βλεπω με τα πιπινια
εννοειται..αλλα μιλφονια γαμαω τσαμπε ρε τι να τα κανω εγω προσωπικα..έχω και κάτι παστακια σπίτι από την άλλη φίλε σε ένα μιλφονι δίνεις σχεδόν τα ίδια 80 από την άλλη φρέσκο αματουρι απλός θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις καλή τιμή