gantzos(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 337
- Πόντοι
- 316
Καλημέρα σας παιδια!
εδω ρε φιλε σημερα ειναι ημερα χαλαρωσης πιο μετα καμια θαλλασα θα δειξει..... εσυ μαζευεις την προικα σου??
Τι φτιανς?
Tωρα ναιεδω ρε φιλε σημερα ειναι ημερα χαλαρωσης πιο μετα καμια θαλλασα θα δειξει..... εσυ μαζευεις την προικα σου??
και πως θα φτιαξει το αμαξι ο τζιμμυ για να δουλευουμε λιγο τεμπεληδες ε τεμπεληδεςTωρα ναι
Γενικως φυσικα κ οχι..εφυγα σκαστος μιαμιση μερα εξοχικο κ παλι πισω
Να τον βαψει μπλε τον κουβα του κ να τον ριξει στη θαλασσακαι πως θα φτιαξει το αμαξι ο τζιμμυ για να δουλευουμε λιγο τεμπεληδες ε τεμπεληδες
ντροπη ρε θα μολυνει τον υδροφορο οριζοντα στον οδδυ πιο καλαΝα τον βαψει μπλε τον κουβα του κ να τον ριξει στη θαλασσα
καλημερα σάς φίλε μου καλέ... υπάρχει κάποιο νέο??ντροπη ρε θα μολυνει τον υδροφορο οριζοντα στον οδδυ πιο καλα
αρχοντα την καλημερα μου οι 2 γνωστοι Σοχοκλωνοι που απο τον εναν που του ειπες τα καλαντα χθες περιμενουμε λεει κριτικη για την ιοληκαλημερα σάς φίλε μου καλέ... υπάρχει κάποιο νέο??
Λες να τού αρέσει να τον κρεμάμε στα μανταλάκια??αρχοντα την καλημερα μου οι 2 γνωστοι Σοχοκλωνοι που απο τον εναν που του ειπες τα καλαντα χθες περιμενουμε λεει κριτικη για την ιολη
Δοκιμαστε να τον προσφωνησετε καφετζη ή ΖαχοΠου ειναι ο σκατοφατσας;
Του βρηκα φρυγανιες Βιεννης.
Που ειναι ο σκατοφατσας;
Δοκιμαστε να τον προσφωνησετε καφετζη ή Ζαχο
Συνηθως ετσι ακουει
Που ειναι ο σκατοφατσας;
Καλησπέρες