athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
προβοσκιδατα κωλαρακια μονοτου τζιμυ του αρεσουν οι προβοσκιδες εγω δεν εχω τετοια γουστα
προβοσκιδατα κωλαρακια μονοτου τζιμυ του αρεσουν οι προβοσκιδες εγω δεν εχω τετοια γουστα
ειρηνη μην σας γαμησω
Ολο υποσχεσεις κ συ
αυτο ειναι χιουμορ κυριε αρχιδατε ...για αυτο δεν σου μιλαει κανειςΧα χα αυτο σε πειραξε ε??
Αν δεν πιανεις χουμορ μου εγω δεν φταιω
αυτο ειναι χιουμορ κυριε αρχιδατε ...για αυτο δεν σου μιλαει κανεις
προβοσκιδατο σουφρι παιρνεις ομως τζιμακο
Καλησπέρα κύριοι
.
... πού είσαι Τζίμυ.. σήμερα θα πιούμε κρασάκι ροζέ πού σού αρέσει..ΠΑΓΩΜΕΝΟ.
Έχει καιρό να πάρει, γιατί τον παρακολουθώ στενά.
Τον έχω πιάσει όμως να έχει μια "λιγούρα".
Έχει καιρό να πάρει, γιατί τον παρακολουθώ στενά.
Τον έχω πιάσει όμως να έχει μια "λιγούρα".
Kαλημερα κ σε σαςkαλημερα
kαλως τον φιλο μου δεν ρωταω αν ξυπνησες πρωι ερχεσαι απο βραδυνη κουρσα σωστα??Kαλημερα κ σε σας
Ετσι..για να μαι τετοια ωρα εδω..kαλως τον φιλο μου δεν ρωταω αν ξυπνησες πρωι ερχεσαι απο βραδυνη κουρσα σωστα??
τι λεει φιλε πως πατε εχετε τιποτα η θριχες κατσαρεςΕτσι..για να μαι τετοια ωρα εδω..
τριχες κατσαρες που ονειρευονται να γινουν ισιεςτι λεει φιλε πως πατε εχετε τιποτα η θριχες κατσαρες
ρε τι στο διαολο θα γινει φετος??? εκανα ενα περασμα χθες σε ωρα αιχμης απο μπιλ και πριβε και ξυνονταν καργατριχες κατσαρες που ονειρευονται να γινουν ισιες
ναι να παρεις μεγαλη τσαντα :- να χωρεσεις τα λεφτα που θα σου δωσει :thubsdown: αν θελεις προστασια παρε τον ζαχο να μην σε κλεψουνΜας βλεπω να ζηταμε επιδομα απο το δελφινοπαιδο
Ασε..το μαυρο μας το χαλιρε τι στο διαολο θα γινει φετος??? εκανα ενα περασμα χθες σε ωρα αιχμης απο μπιλ και πριβε και ξυνονταν καργα
Τα πιασαμε τα λεφτα μας τωρα..θα μου ζηταει καφεδες κ τσουρεκια ο Δογγανοςναι να παρεις μεγαλη τσαντα :- να χωρεσεις τα λεφτα που θα σου δωσει :thubsdown: αν θελεις προστασια παρε τον ζαχο να μην σε κλεψουν