TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
πρεπει να το κανονισουμε κοντα ειμαστε
Ελάτε από τα μέρη μου φίλοι μου καλοί...
πρεπει να το κανονισουμε κοντα ειμαστε
Ελάτε από τα μέρη μου φίλοι μου καλοί...
κατι συντομο ειπαμε αυτο θελει 5 λεπτα να το διαβασεις να το μαθεις απο εξω αστο τα λεμε τον σεπτεμβρηΝικ, το οποίο έχει αναπαραχθεί με τεχνητά μέσα από τον γενήτορά του, του οποίου ναι μεν παραμένει πανομοιότυπο αντίγραφο, αλλά υιοθετεί δε τεχνηέντως διαφορετική συμπεριφορά.
κατι συντομο ειπαμε αυτο θελει 5 λεπτα να το διαβασεις να το μαθεις απο εξω αστο τα λεμε τον σεπτεμβρη
το καταλαβα απλος για εμας ειναι καπως πολυπλοκοΟ Φίλτατος Αμτζίκιος, δεν ζήτησε "κάτι σύντομο". Ζήτησε "κάτι εμπεριστατωμένο".
... άψογη απάντηση.. καί εδώ ερώτηση.. έχει μυαλό??Νικ, το οποίο έχει αναπαραχθεί με τεχνητά μέσα από τον γενήτορά του, του οποίου ναι μεν παραμένει πανομοιότυπο αντίγραφο, αλλά υιοθετεί δε τεχνηέντως διαφορετική συμπεριφορά.
.το καταλαβα απλος για εμας ειναι καπως πολυπλοκο
... άψογη απάντηση.. καί εδώ ερώτηση.. έχει μυαλό??
ποιο τι ειναι αυτο αν προσπαθησεις να το κανεις αυτο σαν καλος πρακτορας θα πιει υδροκυάνιο.
Θέλω να αναλύσω το κουτουπιε μυαλό του Σόχο.
...μα ο κύριος Σόχο είναι μέτρ στην δημιουργία αλλά φλούδας στην διατήρηση του κλώνου.Ο,τι μυαλό διαθέτει, αυτός που νομίζει πως μπορεί να ξεγελάσει με κλώνο.
...μα ο κύριος Σόχο είναι μέτρ στην δημιουργία αλλά φλούδας στην διατήρηση του κλώνου.
ερχεται η σειρα σου τον πρωτο κλωνο τον εχασες ;) ετοιμασου ερχομαιΠαλι βρε τσατσε???
ερχεται η σειρα σου τον πρωτο κλωνο τον εχασες ;) ετοιμασου ερχομαι
αρχοντα θα εχουμε δραματα 2ος
νομιζεις ;) ετσι ελεγες και για τον αλλονΨαξε ψαξε δεν θα τον βρεις
νομιζεις ;) ετσι ελεγες και για τον αλλον
καλαααααααααααα μετα μην αρχισεις την κλαουνα φιλε δεν ειναι δυνατον να αλλαξεις τον τροπο που γραφεις γενικα υφος ,λεξεις ολα αυτα 99% σε προδιδουν ;) και ειδικα αν εισαι και βλημα σαν τον ντεντεκτιβ ντουσκο - σοχοΓια να σε δω!!!