jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ρισκάρεις εκ του ασφαλούς...
Ρισκάρεις εκ του ασφαλούς...
ωρες ωρες δεν συνεργαζεται ουτε με τον εαυτο του :- απορώ
ρε μακαρι αλλα δεν βλεπεις γελαει κιολας ειναι μοναδικος τελοςςςςςςςςςςςςςςςςςΡισκάρεις εκ του ασφαλούς...
σιγα ψαρωσα αληθεια λεω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ρε μακαρι αλλα δεν βλεπεις γελαει κιολας ειναι μοναδικος τελοςςςςςςςςςςςςςςςςς
Όταν απορούμε βάζουμε αυτόωρες ωρες δεν συνεργαζεται ουτε με τον εαυτο του :- απορώ
ποτε θα με βγαλεις απο τα ορια μου και θα σε στειλω στον εξω απο εδωΕυχαριστω πολυ
ΣΑΣ αξιζω
ποτε θα με βγαλεις απο τα ορια μου και θα σε στειλω στον εξω απο εδω
ντροπη τζιμυ τζιμακο μ >
εχει 30000 μυνηματα τα 28950 ειναι με αυτο το συμβολο ...πρεπει να το χρησιμοποιοι μονο ο τζιμμυςΌταν απορούμε βάζουμε αυτό
Αν και το έχει κατοχυρώσει άλλος
εχει 30000 μυνηματα τα 28950 ειναι με αυτο το συμβολο ...πρεπει να το χρησιμοποιοι μονο ο τζιμμυς
:- :-
καλαααααααααααααααααααα αμα τα παρω και εγω σοβαρα οταν στριτζωνεις θα γινει εδω μεσα της κονδης το καγκελοGamiese καυλαντα κανουμε
εχει 30000 μυνηματα τα 28950 ειναι με αυτο το συμβολο ...πρεπει να το χρησιμοποιοι μονο ο τζιμμυς
καλαααααααααααααααααααα αμα τα παρω και εγω σοβαρα οταν στριτζωνεις θα γινει εδω μεσα της κονδης το καγκελο
μπα εκει θα χρειαστει θηριοδαμαστης > αν και εχει λογω προβοσκιδουχου
καλαααααααααααααααααααα αμα τα παρω και εγω σοβαρα οταν στριτζωνεις θα γινει εδω μεσα της κονδης το καγκελο
μπα εκει θα χρειαστει θηριοδαμαστης > αν και εχει λογω προβοσκιδουχου
τι λες ρε μπαμια εγω η εσυ παραγηγηθηκες επειδη σου ελεγα για τον βικο συννεχωςΜπαρουλη παρεξηγε??