athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.719
- Πόντοι
- 12.756
γεια σου φιλε μου καλε
γεια σου φιλε μου καλε
πως παει δουλεια η μπερι μπερι
δουλεια αλλα οκ χαλαρα σημεριςπως παει δουλεια η μπερι μπερι
σημερα η μερα ειναι τζουφια φιλε πρωτη ημερα της εβδομαδος δεν εχει καλαμπαλικιδουλεια αλλα οκ χαλαρα σημερις
τσαγκαροΔευτερα γαρ...σημερα η μερα ειναι τζουφια φιλε πρωτη ημερα της εβδομαδος δεν εχει καλαμπαλικι
καλως τωνΧαιρετώ τα αλάνια
Τα βρήκατε με τον Τζίμη;καλως των
ποιος ειναι αυτος με ανθρωπους που το χιουμορ τους σταματαει εκει που βαζουν ορια αυτοι εγω δεν .... εγω φιλε ειμαι αντισυμβατικός τυπος και εχω τα κακαλα να δεχομαι τα παντα ..... αρκει ο αλλος να καταλαβαινει ...προχθες παρανοησε και επειδη και εγω ειμαι παρανοϊκός οταν νομιζει οτι θα μιλησει οπως μιλαγε θα του ξαναμιλησω.........Τα βρήκατε με τον Τζίμη;
Θα μπορούσες απλά να πεις όχιποιος ειναι αυτος με ανθρωπους που το χιουμορ τους σταματαει εκει που βαζουν ορια αυτοι εγω δεν .... εγω φιλε ειμαι αντισυμβατικός τυπος και εχω τα κακαλα να δεχομαι τα παντα ..... αρκει ο αλλος να καταλαβαινει ...προχθες παρανοησε και επειδη και εγω ειμαι παρανοϊκός οταν νομιζει οτι θα μιλησει οπως μιλαγε θα του ξαναμιλησω.........
Δουλειά και καφές για την ακρίβεια ;)δουλεια αλλα οκ χαλαρα σημερις
Εσύ φταις γι' αυτόΡε τι γινεται!!
εγω ομως ποτε δεν χανω το χιουμορ μου ;) αλλος το εχασε ...Θα μπορούσες απλά να πεις όχι
ΥΓ Σοβαρά τώρα, βρείτε τα γιατί σας πάω και τους δύο...
Εντάξει, θα ψάξει και θα το βρει. Ειρήνη υμίν ;)εγω ομως ποτε δεν χανω το χιουμορ μου ;) αλλος το εχασε ...
Τα βρήκατε με τον Τζίμη;
Τι είχαμε, τι χάσαμε;Γιατι τι χασαμε??
Τι είχαμε, τι χάσαμε;
Έτσι μπράβο, όχι μίση και αλληλοσπαραγμοί, όλοι μπουρδελιάρηδες είμεθαΔεν τρεχει τιποτης!!!