TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τι να κανει ρε το παιδι 4-5-6 δουλειες μαυρες κανει να βγαζει τα προς το ζειν κανα 5χιλιαροτα καριολακια κακως να μας κοψει επιδομα και εμας
τι να κανει ρε το παιδι 4-5-6 δουλειες μαυρες κανει να βγαζει τα προς το ζειν κανα 5χιλιαροτα καριολακια κακως να μας κοψει επιδομα και εμας
για αυττο πηγε εκει εχουν της μεγαλυτερες προβοσκιδες στην ευρωπηΥπαρχει κ επιδομα προβοσκιδας αραγες
Κ πως υπολογιζεται?με το μετρα
τι να κανει ρε το παιδι 4-5-6 δουλειες μαυρες κανει να βγαζει τα προς το ζειν κανα 5χιλιαρο
Υπαρχει κ επιδομα προβοσκιδας αραγες
Κ πως υπολογιζεται?με το μετρα
esy παλι κοροιδευης τον mr world provoskida :- γιατι εισαι κακος
ton exo stin kardia mou ton tzimy tzimako mesy παλι κοροιδευης τον mr world provoskida :- γιατι εισαι κακος
καιεγω τον εχω καπου στα τζιερια μουton exo stin kardia mou ton tzimy tzimako m
καιεγω τον εχω καπου στα τζιερια μου
αμεσαπρεπει να κανονιστει η επομενη συναντηση αλλα και το gantzo μαζι
πληρωνει ο γαντζος τωρα
οχι gantzo τωρα επιασε δουλεια αλλα θα πληρωσουμε εμεις οι 2 τον τζιμυπληρωνει ο γαντζος τωρα
εγω θα τον πληρωσω σε ειδος τον τζιμμυοχι gantzo τωρα επιασε δουλεια αλλα θα πληρωσουμε εμεις οι 2 τον τζιμυ
πρωτα θα τον ποτισεις και θα τον ταισεις να καμθουν οι αντιστασεις τουεγω θα τον πληρωσω σε ειδος τον τζιμμυ
σιγα μην τον ταισω κιολας > ουτε πασατεμπο στο ΣΔΟΕ καταγγελια θα κανω οτι κλεβει φορους απο το κρατοςπρωτα θα τον ποτισεις και θα τον ταισεις να καμθουν οι αντιστασεις του
σιγα μην τον ταισω κιολας > ουτε πασατεμπο στο ΣΔΟΕ καταγγελια θα κανω οτι κλεβει φορους απο το κρατος
θα του κατασχουν το μπρικι μαζι και το σουπερ ντραει μαγιο ο παλιοβλαχος ειχε και στο χωριο του τετοιο μαγιο
του δινω 1000 ευρω για το αμαξι και τα superdryθα του κατασχουν το μπρικι μαζι και το σουπερ ντραει μαγιο ο παλιοβλαχος ειχε και στο χωριο του τετοιο μαγιο
εγω του δινω 2 τριχες απο το δεξι μου και δωρο 2ωρο ραντεβου με την προβοσκιδα του βικουτου δινω 1000 ευρω για το αμαξι και τα superdry
θα του αρεσει...βαλε και κονδη στο κολποεγω του δινω 2 τριχες απο το δεξι μου και δωρο 2ωρο ραντεβου με την προβοσκιδα του βικου