Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Καταπληκτικη επεξεργασια μπραβο...Ο ουρανος ενα μαυρο χαλι...να σημειωσω δε τους 2 ελεφαντες στον αισθητηρα σου στα δεξια...

Εχω πεσει απο τα συννεφα ειναι δυνατον εσυ που χειριζεσαι τελεια το φωτοσοπ να κανεις τετοια λαθη? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ευχαριστω μου το ξαναπες και πριβε
οντως χαλι μαυρο επρεπε να την ειχα κανει ασπρομαυρη  :2funny: :2funny: :2funny:
δειξε μου ομως βρε συ τη δικη σου δουλεια να παρω παραδειγμα εγω που κανω τοσα λαθη  :grin:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
katsikolagnos σε εχει ενοχλησει η μαριαννα;σε πειραξε σε κατι;σταματα να κανεις τον κλοουν και αποκτησε λιγο αυτοσεβασμο.δεν προσβαλουμε μια κοπελα εκτος και αν δεν εισαι αντρας.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Μμμμ εδω τι εγινε?Ψιλο εγυρε ο οριζοντας σου?Η τον επαιρνες εσυ κ εγυρε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν χρειαζεται να μπω σε παραπανω αναλυσεις φαινεται το ποσο κατεχεις το αθλημα

Ας μην μιλησω βεβαια για το κιτρικοκκινο χρωμα στο δερμα...Φαινεται το ιστογραμμα δεν ξερεις καν οτι υπαρχει σε μια ψηφιακη μηχανη  :2funny: :2funny: :2funny:

μα ναι ειπαμε εγω δεν το κατεχω, ειχα ομως τα κοτσια να δειξω τι δουλεια εχω κανει στον ελαχιστο χρονο που ασχολουμαι και να δεχτω τη κριτικη οχι μονο τη δικη σου-γιατι το τι γνωσεις εχεις κι εσυ τις εχω καταλαβει πολυ καλα- αλλα ολονων εδω μεσα!
δειξε μας κι εσυ επιτελους τη δικη σου δουλεια να δουμε πια το φως το αληθινο  :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
δεν νομιζω να εξεταζομαι σε κατι αλλα αφου ειμαστε στο θεμα
το διαφραγμα ειναι το F
ελεγχει το φως που μπαινει στη μηχανη
οσο πιο μικρο το F τοσο πιο θολο το φοντο

και δεν νομιζω να ειπα εσενα ασχετο  :think: :think:
σωστη καθως ρυθμιζει κ την ταχυτητα λυψης που παιζει ρολο κ στο θολομα λογο κινησης  αλλα δεν νομιζεις οτι βγηκαμε εκτος θεματος για το θρεντ?
ο χι δεν με ειπες απλα ρωτησα  αν ξερεις τι ειναι

katsikolagnos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εαν θες πραγματικα στειλε πμ κ ασε τις ειρωνιες...Το να κανεις την εξυπνη εδω μεσα δεν οφελει...Με ενα απλο τσεκαρισμα σε 2 φωτο βρηκα αρκετα λαθακια...Οποτε ασε τα ξερω κ ξερω επεξεργασιες κ ξερω απο φωτισμους...

Tarasch

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
5.765
ρε παιδια μπηκα και ειδα :o ποιες ειναι οι καβλετες?

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σωστη καθως ρυθμιζει κ την ταχυτητα λυψης που παιζει ρολο κ στο θολομα λογο κινησης  αλλα δεν νομιζεις οτι βγηκαμε εκτος θεματος για το θρεντ?
ο χι δεν με ειπες απλα ρωτησα  αν ξερεις τι ειναι

καλα αυτο να λεγεται εντελως εκτος θεματος!

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εαν θες πραγματικα στειλε πμ κ ασε τις ειρωνιες...Το να κανεις την εξυπνη εδω μεσα δεν οφελει...Με ενα απλο τσεκαρισμα σε 2 φωτο βρηκα αρκετα λαθακια...Οποτε ασε τα ξερω κ ξερω επεξεργασιες κ ξερω απο φωτισμους...

γιατι ντρεπεσαι να μας δειξεις την δουλεια σου εδω?
να σχολιασεις τη δικη μου δουλεια ομως δεν ντραπηκες... ;)
αν ειχες καποια αξιολογη δουλεια θα μας την ειχες ηδη δειξει
δεν ειπα οτι εγω ξερω  :P
πιο ερασιτεχνης κι απ τους ερασιτεχνες ειμαι  :P
ειπα απλα οτι εσυ δεν ξερεις  :grin: :grin:
μα το Θεο ειναι αστειο να νομιζεις οτι το ασπρομαυρο καλυπτει ατελειες, ρωτα οποιον θες  :2funny:

katsikolagnos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειπα οτι εγω ξερω  :P
πιο ερασιτεχνης κι απ τους ερασιτεχνες ειμαι  :P
ειπα απλα οτι εσυ δεν ξερεις  :grin: :grin:
μα το Θεο ειναι αστειο να νομιζεις οτι το ασπρομαυρο καλυπτει ατελειες, ρωτα οποιον θες  :2funny:

Ετσι οπως το διατυπωνεις μαλλον οχι...Αλλα σου ειπα κ πριν δεν καταλαβες τι εννοουσα...Τεσπα στειλε πμ εαν θες να μιλησουμε για το θεμα.Αρκετα το σπαμαραμε το θρεντ

Οσο για την δουλεια μου δεν εχω καμια ορεξη να την ποσταρω εδω μεσα...Εαν θες σε προσωπικο επιπεδο πολυ ευχαριστως

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
αυτο ειναι οντως αληθεια γιαυτο κ ειναι το πιο δυσκολο ειδος φωτογραφιας

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Χαχαχα ειμαι σιγουρος παππουλη οτι απο το σπιτι θα χεις βαρεσει 10 εγκεφαλικα και θα αναρωτιεσαι πως μαθαινω συνεχεια τους κλωνους σου....

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ρε stavro51 αφου θες να κανεις πλακα γιατι δεν μπαινεις σαν μοντ τι φοβασαι?Μην χαλασεις το ονομα σου?

Μπορεί να μου ρθει εγκεφαλικό, αλλά θα είναι από τα γέλια.  :2funny:  :2funny:  :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.boycevoice.com/blog/wp-content/uploads/goat-woman.jpg[/img[/URL]]
Στέλνω δωράκι, για τις γιορτές, με αγάπη....  ;)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι οπως το διατυπωνεις μαλλον οχι...Αλλα σου ειπα κ πριν δεν καταλαβες τι εννοουσα...Τεσπα στειλε πμ εαν θες να μιλησουμε για το θεμα.Αρκετα το σπαμαραμε το θρεντ

Οσο για την δουλεια μου δεν εχω καμια ορεξη να την ποσταρω εδω μεσα...Εαν θες σε προσωπικο επιπεδο πολυ ευχαριστως

μωρε μια χαρα καταλαβα γι αυτο και δεν χρειαζεται να κουβεντιασω τιποτα αλλο  :grin:

katsikolagnos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να σαι καλα σταυρο51

Αντε μπες τωρα σαν εναεριτης σε λιγο μπαινει ο μπαταριας να τον δουλεψεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
παντως και το φορουμ θελει βελτιωσεις. αν δε συγχωνευονταν και εμπαινε καποιος σε μια τυχαια σελιδα του τοπικ με θεμα "Η αλλάχτε to chat ή διαλύστε το !!" (και οχι μονο σε αυτο) απο τις 10 σελιδες θα εβλέπε στις 8... να μη πω 9 να μη γινεται τιποτε αλλο απο μια προσωπικη κοντρα μεταξυ 2 ατομων για το ποιος ειναι πιο σχετικος η ασχετος με το φοτοσοπ και το διαφραγμα. ευκολα βγαζει συμπερασμα οτι το οφφ τοπικ ειναι αυτο που αφορα στο τσατ η οτι εγινε λαθος στο θεμα. σιγουρα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να ειναι καποιος συνεχεια απο πανω, αλλα τ π  ας κανουν κατι οι μοντς. σε κανενα αλλο φορουμ δεν γινεται αυτος ο ελεεινος χαμος. εκτος αν γινεται επιτηδες απο βαλτους και "καλοθελητες". τι αλλο να πω... ελεος πια...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παιδιά θέλω να ασχοληθώ κι εγώ επαγγελματικά με τη φωτογραφία. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Το φώτοσοπ το κατέχω αρκετά καλά, αλλά θέλω να μυηθώ στη φωτογραφία το θέλω πολύ.
Να ένα δείγμα της δουλειάς μου.

Συνημμένα

• Fatladies2.jpg
    Fatladies2.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom