TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
λογικό βγήκαν έξω από αύριο να δούμε αν δώσουν καμία καινούργια απαγόρευσηXa xa εμεις εδω παντα
Ειχε δουλεια σημερα!!
λογικό βγήκαν έξω από αύριο να δούμε αν δώσουν καμία καινούργια απαγόρευσηXa xa εμεις εδω παντα
Ειχε δουλεια σημερα!!
Με αυτα που βλεπουμε δεν αποκλειεταιλογικό βγήκαν έξω από αύριο να δούμε αν δώσουν καμία καινούργια απαγόρευση
πρεπει να μπαινουν φυλακη οι τζιμυδες και οι gantzοιλογικό βγήκαν έξω από αύριο να δούμε αν δώσουν καμία καινούργια απαγόρευση
άντε να δούμε τι θα γίνει ... Υπάρχει τελικά έξοδος στο τούνελΜε αυτα που βλεπουμε δεν αποκλειεται
ο τζιμμυς πλούτισε κιόλας δούλευε οπότε διοργανώνω κλοπή είναι φορτωμένοςπρεπει να μπαινουν φυλακη οι τζιμυδες και οι gantzοι![]()
γερολαδας της κατοχηςο τζιμμυς πλούτισε κιόλας δούλευε οπότε διοργανώνω κλοπή είναι φορτωμένος
έτσι ;) τα κονομησε ο μαυραγορίτηςγερολαδας της κατοχης![]()
πρεπει να δωσει και σε μας μερτικο πιστευω που τον στηριζουμεέτσι ;) τα κονομησε ο μαυραγορίτης![]()
![]()
![]()
Περιμενε να παρει κ διπλο μεροκαματο το Πασχα κ μετα! ;)ο τζιμμυς πλούτισε κιόλας δούλευε οπότε διοργανώνω κλοπή είναι φορτωμένος
εγώ είμαι πάντα εδώ ;) από πίσω τουπρεπει να δωσει και σε μας μερτικο πιστευω που τον στηριζουμε![]()
![]()
εγώ είμαι πάντα εδώ ;) από πίσω τουστήριγμα στον αγώνα να φυλάει της λυριτσες του
![]()
![]()
![]()
πρεπει να μπαινουν φυλακη οι τζιμυδες και οι gantzοι![]()
Περιμενε να παρει κ διπλο μεροκαματο το Πασχα κ μετα! ;)
Δε θελω μισες δουλειες![]()
αυτο ειναι χρημαΒαλε κ το 800αρι![]()
Gamiese πσλι εγω φταιω
Ε καλα κανει σε βριζει πχια! Θα παρω το μερος του κ δεν το θελωαυτο ειναι χρημα![]()
![]()
ο gantz πιο πολυ![]()
αυτο ειναι χρημα![]()
![]()
ο gantz πιο πολυ![]()
μην τσακωνεσται ;) η αλήθεια είναι πρωτευουσιανε ότι εσένα σε έχει στείλει πιο πολλές φορές να παςαυτο ειναι χρημα![]()
![]()
ο gantz πιο πολυ![]()
μην τσακωνεσται ;) η αλήθεια είναι πρωτευουσιανε ότι εσένα σε έχει στείλει πιο πολλές φορές να πας![]()
![]()
έτσιτώρα κανείς δίκαιη διανομή
![]()
![]()