jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
οταν βγαινω εγω λουφαζουν οι τζιμυδες αλλλα και οι gantzoi.Να εισαι και εσυ συννομος![]()
![]()
μιση ωριτσα με σταση τελος κοφι μπερυ
μιση ωριτσα με σταση τελος κοφι μπερυ![]()
οταν βγαινω εγω λουφαζουν οι τζιμυδες αλλλα και οι gantzoi.Να εισαι και εσυ συννομος![]()
![]()
μπηκες στην συνομοταξια τζιμυ και εσυ δεν πιστευω τιποτα :-
Αυτα μας ελεγες χθες! Αρα ειμαστε ολοι νομιμοιυπαρχουν...οι τζιμυδες και οι gantzoi αγριεψαν τα μπλοκα >![]()
Ηλικιακα μικρες?μεγαλες?δωκε παραπανω στοιχεια![]()
ειδα φιλε 2 κωλαρες αρρωστησα λεμε![]()
20 Μαιων με κωλαν κολαση.Μακρια μαυρα μαλλια αβαφτες αλλα πολυ γλυκες με κωλαρεςΗλικιακα μικρες?μεγαλες?δωκε παραπανω στοιχεια![]()
Μόνο αφμ δεν τους πήρες20 Μαιων με κωλαν κολαση.Μακρια μαυρα μαλλια αβαφτες αλλα πολυ γλυκες με κωλαρες![]()
![]()
ειναι η δουλεια μου να παρατηρω τα πανταΜόνο αφμ δεν τους πήρες![]()
![]()
Καλώς τον περπατημένο ;)καλησπερες.Μολις γυρισα απο περπατημα![]()
Έχουμε ξαναπεί ότι πολλά ξέρει το Τζίμμυprin μερικους μηνες ξεκινησαμε μια πλακα με τα υπογεια του τζιμμυ![]()
και μερικους μηνες μετα ολα αυτα βγαινουν αληθεια :- λετε να ηξερε κατι ο τζιμμυς
![]()
![]()
![]()
ειναι η δουλεια μου να παρατηρω τα παντα![]()
prin μερικους μηνες ξεκινησαμε μια πλακα με τα υπογεια του τζιμμυ![]()
και μερικους μηνες μετα ολα αυτα βγαινουν αληθεια :- λετε να ηξερε κατι ο τζιμμυς
![]()
![]()
![]()
Ήταν μεθοδευμένη προετοιμασία των μελών του μπου για όσα θα ακολουθούσαν...prin μερικους μηνες ξεκινησαμε μια πλακα με τα υπογεια του τζιμμυ![]()
![]()
![]()
![]()