athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΑν ολα,παν καλα θα παω αιγυπτο νοεβρη
Θε μασκα φαραω,????![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΑν ολα,παν καλα θα παω αιγυπτο νοεβρη
Θε μασκα φαραω,????![]()
πάντως τώρα τελευταία εγώ τον προσέχω :- έκανε και μια δήλωση στο μεσεντζερι καυτήο τζιμυς με στεναχωρα![]()
![]()
![]()
πάντως τώρα τελευταία εγώ τον προσέχω :- έκανε και μια δήλωση στο μεσεντζερι καυτήθα την αναρτήσω αύριο
![]()
![]()
Μετρας τις μερες σαν τους φανταροι?![]()
είπαμε θα γίνεις αιγυφτιοςΑν ολα,παν καλα θα παω αιγυπτο νοεβρη
Θε μασκα φαραω,????![]()
πάντως τώρα τελευταία εγώ τον προσέχω :- έκανε και μια δήλωση στο μεσεντζερι καυτήθα την αναρτήσω αύριο
![]()
![]()
είπαμε θα γίνεις αιγυφτιος![]()
![]()
άμα διαβάσεις τι λέει θα σου πω μια περίληψη περί ότι η βικαρα η κατά κόρον Βίκος είναι αστέρι κορμάρα
άμα διαβάσεις τι λέει θα σου πω μια περίληψη περί ότι η βικαρα η κατά κόρον Βίκος είναι αστέρι κορμάρα
εεε είπαμε είμαι καλός άνθρωπος στο ΚΕΠ το τούρμπο το μαύρο και εγώ θα ρίξω κουρτίναΡοφιανε![]()
Από 20 χθες 77σημερα
εεε είπαμε είμαι καλός άνθρωπος στο ΚΕΠ το τούρμπο το μαύρο και εγώ θα ρίξω κουρτίνα
άσε από 5 Μάρτη δενΘα σε gamiso πισω απο κουρτινα![]()
αν τελειώσουμε τον Μάιο καλά θα είναιΠολυ βρωμα η δουλεια!!!!
αν τελειώσουμε τον Μάιο καλά θα είναι
Τα μουνόπανα μας έβαλαν κάναμε αίτηση για τα 800ευρω και θα τα περνάμε μέχρι της 10απριλιου και τώρα λένε άκυρη αυτή η αίτηση θα κάνετε άλλη που δεν έχει ανοίξει καν η πλατφόρμα :thubsdown:
ΚάνεΝα κανω κ γω???
Τι εγινε?δεν το πιασα αυτοΤα μουνόπανα μας έβαλαν κάναμε αίτηση για τα 800ευρω και θα τα περνάμε μέχρι της 10απριλιου και τώρα λένε άκυρη αυτή η αίτηση θα κάνετε άλλη που δεν έχει ανοίξει καν η πλατφόρμα :thubsdown: