Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.060
Πόντοι
27.261
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
      Υπάρχουν μερικοί που το έχουν παραδεχτεί εδώ μέσα... αλλά και εμείς δεν πρέπει να γενάμε δράκους!! Η υπηρεσία π.χ. στην Χριστίνα αναφέρει οτι η κοπέλα τα κάνει όλα, φουλ πρόγραμμα... Θα πρέπει κάποιος να είναι μειωμένης ευθύνης για να πιατεύει οτι θα κάνει ακάποτο γαμήσι...

Δεν μιλαμε στο καφενείο της γειτονιάς που δεν ξέρουν (λέμε τώρα), μιλάμε μεταξύ μας!! Όταν λες ακάποτο, είναι ακάποτο... και είναι ένα... ελεύθερο στοματικό!!

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
σου ξαναλεω μπας και το εμπεδωσεις γιατι βλεπω επιμενεις, εχουμε δει τετοιες πλακες ΠΟΛΛΑΚΙΣ !!!

μαλακία εις την νιοστή οι τύποι τότε.  :thubsdown:

αντε καλό κουράγιο πόρνε! 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
     Ναι γιατί μπορεί να είναι €10 το γαμήσι στο μεταξουργείο, αλλά σε θέματα μισάωρρου και ώρας έχουν τις τιμές της Φυλής. Όταν είχα ρωτήσει πιο παλιά μου είχαν πει €60 για το μισάωρο. Δώσε δέκα στην τσατσά και άσε πεντε (έχω ακούσει και για τρίευρα μπουρμπούρια) στο δωμάτιο στο κορίτσι και ούτε που θα γκρινιάξει η κοπέλα όσα και να φωνάζει η άλλη απο έξω... (πάντα αυτά σε κορίτσια που μας γνωρίζουν οτι είμαστε πελάτες).

Ύ.Γ. Πάντως Φυλής με €80 αναλόγως το σπίτι μπορεί να παζαρέψεις για μια ώρα.

μηπως εισαι και εσυ χορηγος τσατσαδων, σου εμαθε μπαλιτσα ο γνωστος μεγας χορηγος ????
        Το θυμάσαι αυτό;;

Επειδή η συζύτηση ήταν για Μεταξουργείο, το δώσε δέκα στην τσατσά είναι το εισητήριο.... όχι το μπουρμπουάρ!!
        :2funny:
        Αλλά επειδή ήθελες να το δεις αλλιώς, δεν ήθελα να στο χαλάσω!!
        Άσε που έχει γέλιο, όταν  επιμένεις...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.060
Πόντοι
27.261
        Το θυμάσαι αυτό;;

Επειδή η συζύτηση ήταν για Μεταξουργείο, το δώσε δέκα στην τσατσά είναι το εισητήριο.... όχι το μπουρμπουάρ!!
        Αλλά επειδή ήθελες να το δεις αλλιώς, δεν ήθελα να στο χαλάσω!!
        Άσε που έχει γέλιο, όταν  επιμένεις...

παιχτη αν παρατηρησες (ΑΝ ???), υπαρχει η λεξη ΜΗΠΩΣ στην αρχη της ερωτησης μου.
ποιος επμενει ????

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
        Οκ, αφού επιμένεις... περίμενε...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
     Δείξε μου που έκανα αναφορά για χορηγία σε τσατσα... και μπορείς να επανέλθεις!!
αμα πατησεις παραθεση απο εμενα, θα σου βγει αυτο που ειχες γραψει, αλλα να στο κανω εγω να μην κουραζεσαι ασκοπως.
      Και μου παραθέτεις το μήνυμα μου με έντονα κόκκινα γράμματα σελ. 8271 για να μην ψάχνεις...
      Βάση των προαναφερομένων... το μήπως είναι καθαρά ειρωνικό και μειωτικό προς το πρόσωπο μου, οτι είμαι χορηγός τσατσάδων (εδώ να σταθώ όποιος την βρίσκει χορηγόντας καλά κάνει)!!
      Δεν μου φαίνεται πως το μήπως αυτό είναι σαν αυτό του Σπιρτούλη "Εμ, μήπως θα μπορούσα να βάλω την πετσέτα μου πάνω απο τα σεντόνια;;"

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.060
Πόντοι
27.261
      Και μου παραθέτεις το μήνυμα μου με έντονα κόκκινα γράμματα σελ. 8271 για να μην ψάχνεις...
      Βάση των προαναφερομένων... το μήπως είναι καθαρά ειρωνικό και μειωτικό προς το πρόσωπο μου, οτι είμαι χορηγός τσατσάδων (εδώ να σταθώ όποιος την βρίσκει χορηγόντας καλά κάνει)!!
      Δεν μου φαίνεται πως το μήπως αυτό είναι σαν αυτό του Σπιρτούλη "Εμ, μήπως θα μπορούσα να βάλω την πετσέτα μου πάνω απο τα σεντόνια;;"

ποιος επιμενει ειπαμε ????
χαχαχαχα μα τι μαλακας εισαι λεμε.

gantzos(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2016
Κριτικές
6
Like
340
Πόντοι
316