gantzos(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 337
- Πόντοι
- 316
Φουλ του νιντζατεκκεν,γκαιντεν 3,μορταλ κομπατ..
αβαταρι προσπαθω απο το κινητο να την φορτωσω την εικονα αλλα θελει σμικρυνση γαμησε τα... :-
Φουλ του νιντζατεκκεν,γκαιντεν 3,μορταλ κομπατ..
αβαταρι προσπαθω απο το κινητο να την φορτωσω την εικονα αλλα θελει σμικρυνση γαμησε τα... :-
Φουλ του νιντζα
gamiese kai esy kai o allos
τα εχω πει...κυριοι μολις γυρισα απο αγ.στεφανο αττικης και μπηκα αχαρνων στον μεγαλο σκλαβενιτη στην χαλκιδωνα της πουτανας το παρκινγ γεματο :thubsdown: :thubsdown: > > ο αρχιμαλακας ο ελληνας δεν καταλαβαινει τελος :thubsdown: :thubsdown: θα μας κλειδωσουν μεσα σαν τα ποντικια :-
φιλε ουτε σαββατο τοσο αυτοκινητο στο παρκινγκτα εχω πει...
κυριοι μολις γυρισα απο αγ.στεφανο αττικης και μπηκα αχαρνων στον μεγαλο σκλαβενιτη στην χαλκιδωνα της πουτανας το παρκινγ γεματο :thubsdown: :thubsdown: > > ο αρχιμαλακας ο ελληνας δεν καταλαβαινει τελος :thubsdown: :thubsdown: θα μας κλειδωσουν μεσα σαν τα ποντικια :-
ερχονται τα νεα μετρα να στρωσουν τζιμυδεςφιλε ουτε σαββατο τοσο αυτοκινητο στο παρκινγκ
καριολη αδελφουλη 16.30 δεν ησουν στο περιπτερο ????
αυτοι για ψωνια και ολοι οι αλλοι απο σαββατοκυριακο κλεισμενοι μεσα πολυ ωραιαΝταξει ρε για ψωνια πηγαν
Εσύ εποπτευεις την κυκλοφορια οξω?καριολη αδελφουλη 16.30 δεν ησουν στο περιπτερο ????
την εχω στημενη στην σιγουρια ;) να βγαλω το πρωτο 20αρικοΕσύ εποπτευεις την κυκλοφορια οξω?
καριολη αδελφουλη 16.30 δεν ησουν στο περιπτερο ????
για αυτο περασα και ειδα μια σκατοφατσα εναν 40αρι
Repo simera
για αυτο περασα και ειδα μια σκατοφατσα εναν 40αρι
Ενώ το Τζιμυ είναι λυκόπουλο?για αυτο περασα και ειδα μια σκατοφατσα εναν 40αρι
Ενώ το Τζιμυ είναι λυκόπουλο?