TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
παντα καλα πραγματα κανει ο φιλος σου και αδελφουλης μουΚαλό ή κακό είναι αυτό τώρα;
παντα καλα πραγματα κανει ο φιλος σου και αδελφουλης μουΚαλό ή κακό είναι αυτό τώρα;
Πότε βγαίνει στο σινεμά η νέα μούμια; Από φθινόπωρο;παντα καλα πραγματα κανει ο φιλος σου και αδελφουλης μου
Καλα καλα καλαμε ειδες να γελαω και αφου δεν θα γινεις αιγυπτιος :- μπορεις αλλαζοντας μερικα γραμματα να πλησιασεις την κουλτουρα τους ;) αιγυφτιος
θα παιξει για πολυ λιγους ;) μονο με vip προσκλησηΠότε βγαίνει στο σινεμά η νέα μούμια; Από φθινόπωρο;
O Τζίμμυς τώρα κ στα σινεμάςΠότε βγαίνει στο σινεμά η νέα μούμια; Από φθινόπωρο;
Μην ανησυχείς ένα ταξίδι το προλαβαίνουμε ακόμη
ε ναι στα village που πτωχευσανε γιατι αληθειαO Τζίμμυς τώρα κ στα σινεμάς
O Τζίμμυς τώρα κ στα σινεμάς
αυτος αδελφουλη ολο σε βριζει :- πηγαινε τον τεντα λεμεΑ δεν θα τα,παμε καλααααα
Σιγά τα ωααυτος αδελφουλη ολο σε βριζει :- πηγαινε τον τεντα λεμε
αυτος αδελφουλη ολο σε βριζει :- πηγαινε τον τεντα λεμε
αμφισβητεις της ικανοτητες του > δεν ειδες πως τον πηγε τον βικο ;) γαμιονταςΣιγά τα ωα
Ποιος πήγε ποιον θα έλεγε κάποιος άλλος κακοήθηςαμφισβητεις της ικανοτητες του > δεν ειδες πως τον πηγε τον βικο ;) γαμιοντας
εγω την κριτικη διαβασα ;) δεν ημουν μπροσταΠοιος πήγε ποιον θα έλεγε κάποιος άλλος κακοήθης
Μακριά από μας τέτοιες κουβέντες ;)εγω την κριτικη διαβασα ;) δεν ημουν μπροστα
αμφισβητεις της ικανοτητες του > δεν ειδες πως τον πηγε τον βικο ;) γαμιοντας
Και είναι κλειστά και δεν μπορούμε να το δούμεO Τζίμμυς τώρα κ στα σινεμάς
Exactly...Το τελευταιο??? :S
οι κακες οι γλωσσες λενε πολλα η ουσια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνιαΜακριά από μας τέτοιες κουβέντες ;)
Αλλά τι μπορεί να έλεγε ένας κακοπροαίρετος..(= Baros)
και λίγοΔεν θα τελειωσει αυτο??
Θα σας γαμευσω ενας προς ενα