gantzos(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 337
- Πόντοι
- 316
Δρομολογιο για Ρωσια στο Στελακι
Δρομολογιο για Ρωσια στο Στελακι
εχει κατι μπουντρουμια εκει περα ;) καλυτερα απο αυτα που εχει ο τζυμμις στο μαρουσιΔρομολογιο για Ρωσια στο Στελακι
εχει κατι μπουντρουμια εκει περα ;) καλυτερα απο αυτα που εχει ο τζυμμις στο μαρουσι
Ο τζιμις θα βιασει τις κλειδαριες ... δεν κρατιεται
παιδια τωρα με την κλεισουρα γαμησι,μπου,πλευ,γυμναστικη,μαμ κακα και νανι
διευθυνση θελω μονο ;) μην μου πεις πολλαΛοιπόν,την αμαρτία μου θα τηνε πω. Βιντεομιλούσα με αποκλεισμένους φίλους στα Νότια κ ζήλεψα θαλασσίτσα.
Σκέφτομαι να πάω να τους προσφέρω βοήθεια :S όσο δεν έχουμε γενική απαγόρευση
Πριν την κλεισούρα τι παραπάνω κάμαμε :Sπαιδια τωρα με την κλεισουρα γαμησι,μπου,πλευ,γυμναστικη,μαμ κακα και νανι
Λοιπόν,την αμαρτία μου θα τηνε πω. Βιντεομιλούσα με αποκλεισμένους φίλους στα Νότια κ ζήλεψα θαλασσίτσα.
Σκέφτομαι να πάω να τους προσφέρω βοήθεια :S όσο δεν έχουμε γενική απαγόρευση
ποιος γαμαειπαιδια τωρα με την κλεισουρα γαμησι,μπου,πλευ,γυμναστικη,μαμ κακα και νανι
Πριν την κλεισούρα τι παραπάνω κάμαμε :S
Τα ιδια αλλα με αλλη σειρα
ισχυει οπου να ναι θα το κανουνΣυντομα θα το κανουν και αυτο :S
ποιος γαμαει
τωρα γαμαμε μονο την δικια μαςΠριν την κλεισούρα τι παραπάνω κάμαμε :S
20 ευρώ?διευθυνση θελω μονο ;) μην μου πεις πολλα
ποιος γαμαει
ο τζιμμυς που ειναι λες να την κοπανησε το λαμογιο > οχι τιποτα αλλο απενεργοποιησα το gps tracker :-ισχυει οπου να ναι θα το κανουν
υποβοηθουμενο φαντασιακο γαμησιΑμα τον παιζεις το μετραμε για γαμησι?
εχει δουλεια δουλευει σκληραο τζιμμυς που ειναι λες να την κοπανησε το λαμογιο > οχι τιποτα αλλο απενεργοποιησα το gps tracker :-
ola metane aytη tηn epoxη mexri kaι ti noymero sωbrako forameΑμα τον παιζεις το μετραμε για γαμησι?