Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (0 μέλη και 75 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.918
Πόντοι
6.035
ημερομηνια ενδεικτικη.
η συναντηση εγινε στο τελευταιο τουρ που εκανε ελλαδα.
η isabelly ηταν η πρωτη trans που πηρα πριν απο 2 χρονια σχεδον αφηνοντας μου τις καλυτερες εντυπωσειςSmile
κ μια κ ειχε περασει καιρος απ την τελευταια φορα που πηρα τρανς κ ετυχε να ναι αθηνα ειπα να την ξανασυναντησω.
το ραντεβου κλειστηκε με 3 sms.
στην ωρα της στο hotel.
η ατιμη με θυμοταν οπως θυμοταν κ την βροχη που εριχνε τουλουμι στην πρωτη μας συναντησηThinking
παντα κομψη κ πεντακαθαρη κ με ενα χαμογελο.
μου φανηκε λιγο αδυνατισμενη αλλα μπορει κ να ταν ιδεα μουThinking
ξεκιναμε τις αγκαλιες κ τα γλωσσοφιλα κ κει μου λεει me only passive like the first time?
ναι της απαντω γελωνταςSmileBig
εδω να σημειωσω οτι η ¨κοπελα¨" ειναι ακριβως οπως στις φωτο αν εξαιρεση κανεις (για τους παθητικους παιχτες το αναφερω αυτο)οτι το εργαλειο δεν ειναι τσοοοο μεγαλο οπως στις φωτοConfused
καθως φιλιομασταν εγδυνε ο ενας τον αλλο.
υπεροχο αρωμα το κορμι τηςTongue
αρχισε να με φιλαει παντου με κατευθηνση προς νοτο οπου για αλλη μια φορα μου προσφερε ενα υπεροχο στοματικο με ολο το σετ(deeptroating μεχρι δακρυων
σαλιωμα δυνατο ρουφηγμα κ ενα σπεσιαλ καραμελωμα)
δεν ελειψε βεβαια κ ενα καλο γλυφωκολι.
για κανα τεταρτο απολαμβανα την γλωσσα κ το στομα της.
αφου επαιξα κ γω με τις βυζαρες της μου περναει σκουφι με το στομα κ στηνετε στα 4.
αρχιζω το σφυροκοπημα ενω αυτη συνεχεια λεει yeah it s so good το επαναλαμβανε συνεχειαSunglasses
την γυρναω στο πλαι κ συνεχιζω το καρφωμα ενω οι γλωσσες μας παιζουν το δικο τους παιχνιδι
συνεχιζουμε με εμενα απο πανω κ αυτην να δειχνει οτι το ευχαριστιεται κ να παιζει το εργαλειο της το οποιο ηταν σε στυση συνεχειαSmile
καβαλαει απανω μου κ αρχιζει να ανεβοκατεβαινει γρηγορα.
της ζηταω να με τελειωσει με στοματικο κ δεν το αρνηθηκε.
με ρουφαγε δυνατα κ ρυθμικα κ λιγο πριν τις τα δωσω στο στομα τελειωνει αυτη παιζοντας σαν τρελη το εργαλειο της.
τελειωνω κ γω οπου τα πηρε ΟΛΑ στο στομα σταγονα δεν επεσε εξωTongue
καναμε μαζι ντουσακι κ αφου τα παμε λιγο(μιλαει καλα αγγλικα αλλα με την βραζιλιανικη προφορα γινονται καμια φορα ακαταλαβιστικα)Thinking
αφου προσφερθηκα να την παω κ στο διαμερισμα που μενει μια κ θα κατεβαινα κεντρο χαιρετηθηκαμε με ενα ακομα παθιασμενο γλωσσοφιλοTongue
μια πολυ καλη συναντηση με μια κορυφαια του ειδους(ε ενταξει δεν εχω κ μεγαλη εμπειρια)
οποιος γουσταρει να δοκιμασει κατι διαφορετικο δεν θα χασει
αυτα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
ημερομηνια ενδεικτικη.
η συναντηση εγινε στο τελευταιο τουρ που εκανε ελλαδα.
η isabelly ηταν η πρωτη trans που πηρα πριν απο 2 χρονια σχεδον αφηνοντας μου τις καλυτερες εντυπωσειςSmile
κ μια κ ειχε περασει καιρος απ την τελευταια φορα που πηρα τρανς κ ετυχε να ναι αθηνα ειπα να την ξανασυναντησω.
το ραντεβου κλειστηκε με 3 sms.
στην ωρα της στο hotel.
η ατιμη με θυμοταν οπως θυμοταν κ την βροχη που εριχνε τουλουμι στην πρωτη μας συναντησηThinking
παντα κομψη κ πεντακαθαρη κ με ενα χαμογελο.
μου φανηκε λιγο αδυνατισμενη αλλα μπορει κ να ταν ιδεα μουThinking
ξεκιναμε τις αγκαλιες κ τα γλωσσοφιλα κ κει μου λεει me only passive like the first time?
ναι της απαντω γελωνταςSmileBig
εδω να σημειωσω οτι η ¨κοπελα¨" ειναι ακριβως οπως στις φωτο αν εξαιρεση κανεις (για τους παθητικους παιχτες το αναφερω αυτο)οτι το εργαλειο δεν ειναι τσοοοο μεγαλο οπως στις φωτοConfused
καθως φιλιομασταν εγδυνε ο ενας τον αλλο.
υπεροχο αρωμα το κορμι τηςTongue
αρχισε να με φιλαει παντου με κατευθηνση προς νοτο οπου για αλλη μια φορα μου προσφερε ενα υπεροχο στοματικο με ολο το σετ(deeptroating μεχρι δακρυων
σαλιωμα δυνατο ρουφηγμα κ ενα σπεσιαλ καραμελωμα)
δεν ελειψε βεβαια κ ενα καλο γλυφωκολι.
για κανα τεταρτο απολαμβανα την γλωσσα κ το στομα της.
αφου επαιξα κ γω με τις βυζαρες της μου περναει σκουφι με το στομα κ στηνετε στα 4.
αρχιζω το σφυροκοπημα ενω αυτη συνεχεια λεει yeah it s so good το επαναλαμβανε συνεχειαSunglasses
την γυρναω στο πλαι κ συνεχιζω το καρφωμα ενω οι γλωσσες μας παιζουν το δικο τους παιχνιδι
συνεχιζουμε με εμενα απο πανω κ αυτην να δειχνει οτι το ευχαριστιεται κ να παιζει το εργαλειο της το οποιο ηταν σε στυση συνεχειαSmile
καβαλαει απανω μου κ αρχιζει να ανεβοκατεβαινει γρηγορα.
της ζηταω να με τελειωσει με στοματικο κ δεν το αρνηθηκε.
με ρουφαγε δυνατα κ ρυθμικα κ λιγο πριν τις τα δωσω στο στομα τελειωνει αυτη παιζοντας σαν τρελη το εργαλειο της.
τελειωνω κ γω οπου τα πηρε ΟΛΑ στο στομα σταγονα δεν επεσε εξωTongue
καναμε μαζι ντουσακι κ αφου τα παμε λιγο(μιλαει καλα αγγλικα αλλα με την βραζιλιανικη προφορα γινονται καμια φορα ακαταλαβιστικα)Thinking
αφου προσφερθηκα να την παω κ στο διαμερισμα που μενει μια κ θα κατεβαινα κεντρο χαιρετηθηκαμε με ενα ακομα παθιασμενο γλωσσοφιλοTongue
μια πολυ καλη συναντηση με μια κορυφαια του ειδους(ε ενταξει δεν εχω κ μεγαλη εμπειρια)
οποιος γουσταρει να δοκιμασει κατι διαφορετικο δεν θα χασει
αυτα

Αμε :headbaning2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.918
Πόντοι
6.035
δευτερη φορα στο εν λογο studio γιΑ να συναντησω την elisa.παρολο που πηγα 11+ η ευγενικοτατη υπηρεσια νε ενημερωσε ιτι η ελισα παει μετα τις 12(κ ασ γραφει 10 στο προγραμα λιγη ακριβεια παραπανω δεν βλαπτει)
τε σπα λεω.
σαλοναρει η βικυ ελληνιδα γυρω στα 25.ψηλη με βυζαρες κ μοντελε σωμα θα ελεγα.
κανει κ φουλ προγραμα με κουλουρι μου λεει.
παιρνω το 70αρι σετSmile
το δωματιο απ τα καλυτερα φημιζεται αλλωστε η συγκεκριμενη αλυσιδα.
μοναδικη ενσταση?η πολυ μικρη πετσετα.κατα τα αλλ ολα τα κομφορ(σφραγισμενες παντοφλες μορομαντηλα υγρο δοντιων με κυπελακιαThinking κ tv με εκπαιδευτκο προγραμα!!
μετα απ το ντουσακι κ πενταλεπτη αναμονη μπαινει κ η ψηλη σαλονικια!
ξεκινα αμεσως τα φιλια στο λαιμο με κατευθηνση προς τα κατω και αφου περιποιηθηκε τις ρογες μου(που με τρελαινειEmbarrased)
αφου εβαλε το μικρο τζιμΑΚΟ κ στις βυζαρες συνεχισε τα φιλια προς τα κατω
καλο καραμελωμα περασμα σκουφιου κ εναρξη καλου στοματικου.βαθυ χερατο κ υγρο!
γυρισμα σε 69 για να την γευτω κ γωTongue
στην συνεχεια καβαλαει απανω κ αρχιζει να κουνιεται ρυθμικα ενω κ οι βυζοι ηταν στο δικο τους ρυθμο σε αποσταση αναπνοης απ την μουτσουνα μουSunglasses
γυρισμα στα 4 οπου σφυροκοπησα για ενα πενταλεπτο εντατικα οσπου ηρθε το τελος απλωνοντας την κρεμα μου στο κολαρακι της.TongueTongue
καθολη τη διαρκεια της συναντησεις η συμμετοχη της ηταν καλη(οχι top αλλα καλη) με βογγητα κ ταπαραιτητα λογακια(ναι μωρο μου ετσι κτλ)
γενικα μια καλη συναντηση(ηταν η πρωτη φορα που παω με ελληνιδα σε studio)
οποιος γουσταρει μοντελε σωματα(ψηλη κ σχετικα λεπτη)ασ δοκιμασει.
αυτα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.918
Πόντοι
6.035
ρε μουνι η βικυ η μεταμορφωμενη ειναι που μου το παιζες και δεν ξερω εχω ακουσει κλπ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.918
Πόντοι
6.035
ρε μουνι απο τα ρεζιλικια σου επεσε το σαη.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.918
Πόντοι
6.035
Μετα τις δυο πετυχημενες "διαφορετικες εμπειριες που χα περσι το καλοκαιρι αποφασισα να ξανα παρω τρανς(τι το θελα?!)τε σπα
Το ραντεβου κλειστηκε μπαμ μπαμ.
Η "κοπελα"ειναι οπως στις φωτο αν εξαιρεσεις το προσωπο(δεν ειναι τοσο ωραια οπως στις φωτο)
Μετα το απαραιτητο μπανακι(κ οι δυο)ξαπλωνουμε κ εκει ξεκινα η ξενερα.
Πιπα του κολου μονο ρουφηγμα(κ οχι ολο)πολυ χερι κ ουτε καραμελωμα.
Εν τω μεταξυ πολυ παρλα(ολο baby I love you k baby I love u)πρεπει να το πε καμια 50 φορες!!
Μετα απο πεντε λεπτα μετριου στοματικου κ αφου ηλθε η πολυποθητη στυση περασμα σκουφιου κ στα τεσσερα οπου συνεχιζε τα I love u baby αλλα τα ειχε πλουτισει τωρα. Με τα yes baby fuck me!!SmileBig
Εγω ειχα ξενερωσει οποτε μετα απο λιγο της ζητησα να με τελειωσει με ενα συνδιασμο ισπανικου κ στοματικου οπερ κ εγενετο πανω στα Τεραστια βυζια της.
Μπαινω να πλυθω για να την πουλεψω ενω αυτη συνεχιζε τα I love u baby!!!
Δυστυχως η τριτη "διαφορετικη"εμπειρια δεν ειχε καμια σχεση με τις προηγουμενες.
Αυτο που μου χε πει ενας φιλος που χει τεραστια εμπειρια απο συνευρεσεις με trans οτι πολυ λιγες ειναι επαγγελματιες αληθευει.
I love u baby!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.918
Πόντοι
6.035
μετα την πρωτη κ επιτυχημενη συνευρεση με trans αποφασισα να το επαναλαβω με την πιτσιρικα jessica(περσι το καλοκαιρι που την συναντησα ηταν 20)λογω που μ αρεσε στα video κ στις φωτο.βεβαια ειχα μια επιφυλαξη λογο του νεαρου της ηλικιας κ οτι τοτες ξεκιναγε ας πουμε την καριερα της!!
Στην ωρα της ηταν στο hotel.ειναι πιο ομορφη απο κοντα κ καμια στιγμη(προσωπικη μου γνωμη)δεν την περνας για τρανς.Χαμογελαστη πεντακαθαρη.δυστυχως μόυ ειπε οτι δεν μιλαει αγγλικα
Just kiss me and fuck me μου ειπε!Tongueμετα απο κανα πενταλεπτο αγκαλιων κ παθιασμενων γλωσσοφιλων ξεκιναει μια καλη πιπα με ολο το σετ(γλυψιμο deepthroat σπεσιαλ γλυψαρχιδι κ γλυψιμο απο πισω!!(τελικα μονο οι τρανς γλυφουν κολο)σε οποια γκομενα το χω ζητησει με εξαιρεση μια ολες εκαναν μορφασμους αηδιας!δηλαδη εγω που μ αρεσει να γλυφω κολο ειμαι μαλακας?τε σιγουρα ηταν πολυ καλη αλλα οχι τοσο η izabelly.αλλα κ μονο που εβλεπα το πανεμορφο προσωπο της ενω με ρουφαγε με μανια με εφτιαχνε απιστευτα!αφου γλωσοφιληθηκαμε παλι για κανα πενταλεπτο περασμα σκουφιου κ αρχιναμε καβαλαει το τζιμακο καρχιζει το ανεβα κατεβα ενω φωναζε fuck me κ επαιζε το εργαλειο της.αλλαξαμε αρκετες στασεις αλλα εγω επεμενα την εχω απο κατω για να χαιδευω το προσωπο της(ε ρε κολημα!!)μετα. Απο κανα μισαωρο ασταματητου σφυροκοπηματος τελειωσε αυτη πρωτη οταν την ειχα στα 4 ενω εγω στο στομα της οπου κυριολεκτικα τον στραγγιξε τελειως.
Κ η δευτερη συνευρεση με τρανςσεξουαλ ηταν απολυτα πετυχημενη.δεν ηταν οπως με την izabbely(αλοιμονο εχει χρονια στο αθλημα ενω η jessica τοτες ξεκινουσε.
Τωρα αν το ξανακανα?μπορει ναι μετα απο αρκετο καιρο οταν θελησω κατι διαφορετικο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.918
Πόντοι
6.035
Εδω κ χρονια ηθελα να πηδηξω μια τρανς κ οταν λεω τρανς οχι καποιον που ξυριζει τα ποδια βαζει μια περουκα κ το παιζει τρανς.την συγκεκριμενη "κυρια"την ειχε συναντησει ενας φιλος στη βαρκελωνη οπου ειχε παει ταξιδι κ μου ειπε τα καλυτερα(απ το οτι ειναι ωραια μεχρι το ποσο επαγγελματιας ειναι.
ετσι στο περσινο τουρ που κανε απ την αθηνα ει α να δοκιμασω.εδω να τονισω αν κ καποιοι θα βγουν κ θα πουν ναι ρε σε πιστεψαμε οτι ουτε πιπα ειχα σκοπο να κανω ουτε καν ν αγγιξω το οργανο της.
Το ραντεβου κλειστηκε ευκολα με sms στα αγγλικα κ στην ωρα της ηταν στο hotel.
Ειναι ακριβως οπως στις φωτο αλλα σχετικα κόντη.τωρα αυτα που λενε καποιοι οτι καταλαβαινεις παντα μια τρανς ειναι παπαριες.πολυ πιο ομορφη απο κανονικες γυναικες αλλα με μια ιδιαιτεροτητα που λεει ενας γνωστος.
Αφου συστηθηκαμε της ξεκαθαρισα οτι θα ειναι 100%παθητικη οτι θες εσυ μου απαντησε.
Αρχισαμε να γδυνομαστε οπου μου αποκαλυψε ενα ωραιό γυμνασμενο κορμι 3αρι στηθος κ ωραιο σφιχτο κολο.ξεκιναμε τα φιλια(λιγο διστακτικα στην αρχη απο μεριας μου ομολογω)κ σιγα σιγα παθιασμενα γλωσσοφιλα οπου κυριολεκτικα μου ρουφαγε τη γλωσσα.το στομα της ειχε ωραια δροσερη γευση ενω ολο το κορμι της μοσχομυριζε.αρχισε να κατεβαινει με φιλια προς τα κατω οπου οι ρογες μου δεχτηκαν ενα ωραιο γλυψιμο.συνεχισε προς τα κατω αργα κ παθιασμενα οσπου εφτασε στο πληρως ορθομενο εργαλειο μου οπου απολαυσα ισως την καλυτερη πιπα της ζωης μου.εκανε τα παντα ρουφαγε με δυναμη εγλειφε δαγκωνε το βαζε κυριολεκτικα ολο μεσα ενω κ τα μπαλακια ετυχαν σπεσιαλ περιποιησης.ενω ειχα απογειωθει μου σηκωνει ελαφπηα τα ποδια κ κ κανει κ ενα σπεσιαλ γλυφοκολι που ειχα να νιωσω χρονια οταν τα χα με μια 40αρα.
Η αποθεωση του γλειψιματος!!αφου τον εβαλα κ λιγο στις βυζαρες μου λεει(παντα στα αγγλικα)θελω να με παρεις δυνατα!!μου περναει το σκουφι κ σιγα σιγα αρχιζω να μπαινω στην κολαρα της!χαλαρες κινησεις στην αρχη κ μετα ξεκινω το σφυροπκοπημα.αλλαξαμε αρκετες στασεις ενω τα στοματα μας δεν ξεκολαγαν.εδω καποιος μπορει να πει "καλα ρε φιλδε πως καβλωνες κ την γαμαγες ενω αυτη επαιζε το εργαλειο της?"αυτο με εφτιαχνε αφου της εχει καβλωσει της αρεσει κ ετσι συνεχιζα ολο κ πιο δυνατα ενω αυτη με το ενα χερι τον επαιζε κ μ ετο αλλο εσφιγγε εμενα φωναζοντας ειναι υπεροχο ειναι υπεροχο!!μετα απο κανα σχεδον μισαωρο σφυροκοπηματος η "γκομενα χυνει πανω στην κοιλια της μεσα σε αλλαλαγμους.βγαζω κ γω το σκουφι το βαζω στο στομα της κ χυνω τα πηρε ολα μα ολα(ουτε σταγονα χαμενη!)ενω συνεχισε νκ το ρουφαιει κ να το τρομπαρει για κανα διλεπτο!ξαπλωσα αποκαμομενος ενω g izabelly αδιαζε το φορτιο μου στο νιπτηρα.αφου μπανιαριστηκαμε κατσαμε κανα πενταλεπτο μιλωντας γενικα(αν κ τα αγγλικα της ειναι μετρια).
Αφου πρόσφερθηκα να την παω με τη μηχανη στο διαμερισμα που εμενε μια κ ειχα δουλεια κοτντα στο κεντρο με χαιρετησε με ενα ακομα παθιασμενο γλωσσοφιλο.
Γενικα ηταν μια παρα πολυ καλη εμπειρια κατι το διαφορετικο για το οποιο τωρα σχεδον ενα χρονο μεα δεν το μετανιωσα.απλα γουσταρα να το κανω κ το κανα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.918
Πόντοι
6.035
αν μετραω καλα εχεις παει με 6 που εχουν παπαρι δλδ απο το 2012 εως σημερα σημαινει οτι πας 1/1,5 χρόνο αρα τώρα κοντα είναι να ξαναπάρεις.  :think:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
αν μετραω καλα εχεις παει με 6 που εχουν παπαρι δλδ απο το 2012 εως σημερα σημαινει οτι πας 1/1,5 χρόνο αρα τώρα κοντα είναι να ξαναπάρεις.  :think:

Η τελευταια ηταν με βικαρα κ πιο πριν με μια που δεν ειχε καρτελα κριτικων :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom