jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
ρε μπουστη παλι καλα που δεν παιζει η στιγμη της αήθειας αλλιως θα ειχες γίνει παγκοσμιος ρεζιλι.Ξενη????![]()
![]()
μάλλον τον βικο αναφέρειΞενη????![]()
![]()
εισαι συκοφαντης και μαλιστα κοινος.Δεν το πιστευω για τον Τζιμακορε μπουστη παλι καλα που δεν παιζει η στιγμη της αήθειας αλλιως θα ειχες γίνει παγκοσμιος ρεζιλι.
πως τον αγαπάει πάντως τον Τζίμμυ τόσο πολύεισαι συκοφαντης και μαλιστα κοινος.Δεν το πιστευω για τον Τζιμακο
εν μπορει η συνειδηση μου να ανεχτει αυτα τα ατιμα του μπαρουπως τον αγαπάει πάντως τον Τζίμμυ τόσο πολύ![]()
ρε μπουστη παλι καλα που δεν παιζει η στιγμη της αήθειας αλλιως θα ειχες γίνει παγκοσμιος ρεζιλι.
εν μπορει η συνειδηση μου να ανεχτει αυτα τα ατιμα του μπαρου
αδελφουλη 9αρι σου κάνειΑπο μενα θα το βρεις να ξες
![]()
ωχ :- βγήκαν έξω οι μαλαπερδεςΘα τον γαμευσω τον μπουλη
Στ'αρχιδια μου. :Sεισαι συκοφαντης και μαλιστα κοινος.Δεν το πιστευω για τον Τζιμακο
Θα μου κλασεις τον παπαρο.Θα τον γαμευσω τον μπουλη
πάνω απο 18 θελει για να ευχαριστηθει. :S :S :Sαδελφουλη 9αρι σου κάνει![]()
εισαι διαβολεας,ψευτης,κοινος συκοφαντης.Ο Τζιμυς εχει πει εχει πιασει μονο βυζια και κωλο και μονο εχει γαμησει τρανς.Εγω τον πιστευωο μαλακας της καρδιας μας βγηκε για περιπατο τωρα που βρεχει να δω τι θα βάλει το σουπερντραι σωβρακακι του στο κεφάλι για να προστατευθει.![]()
στα τεσσερα οταν γαμουσε δεν βαρουσαν στρακαστρουκες τ'αρχίδια τους? :S :S :Sεισαι διαβολεας,ψευτης,κοινος συκοφαντης.Ο Τζιμυς εχει πει εχει πιασει μονο βυζια και κωλο και μονο εχει γαμησει τρανς.Εγω τον πιστευω
οταν την επαιρνε ερωτικα και φιλουσε τον λαιμο του δεν ασκουμπουσε στο στομαχι του η καυωμενη ψωλη του βικου?εισαι διαβολεας,ψευτης,κοινος συκοφαντης.Ο Τζιμυς εχει πει εχει πιασει μονο βυζια και κωλο και μονο εχει γαμησει τρανς.Εγω τον πιστευω