jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
τι ρε μπουστη εχεις βρει? :S :S :S
Ω ναι!!!
Εκπλησεσαι???
τι ρε μπουστη εχεις βρει? :S :S :S
καθολου αλλα ρε μπουστη ψαχνεσαι?Ω ναι!!!
Εκπλησεσαι???
καθολου αλλα ρε μπουστη ψαχνεσαι?![]()
για ενα περιπατο με πηδουλινο?Οχι
Δεν εχω ορεξη για πηδουλινο
φιλτατεΣε πειράζω επειδη σου λένε μαλακίες οι άλλοι η σκέψη απο τη πράξη απέχει πολλή το να σκέφτεσαι να γαμήσεις δεν είναι κακό το να το πράξεις είναι εγκλημα μιλάω για τη σθγκεκριμένη εποχη,καλημέρα να έχεις φιλτατε τσιμάκο.
ολοι τον λιθοβολείτε τον τσιμυ μας αυτο ειναι δικό μου προνόμιο οποτε δεν μπορω να το ανεχτω γι'αυτο τον υποστηρίζω.φιλτατετι ευγένειες είναι αυτές
![]()
ωχ :- δεν μου αρέσει αυτόολοι τον λιθοβολείτε τον τσιμυ μας αυτο ειναι δικό μου προνόμιο οποτε δεν μπορω να το ανεχτω γι'αυτο τον υποστηρίζω.![]()
Γιατι ρε μπορει ο βικος να μενει βορεια και να βγαλετε αδεια 6 και τσιμπουκωθειτε στα σκοτάδια πισω απο το σεισμανόλειο. :S :SΜπα δεν γινεται![]()
Γιατι ρε μπορει ο βικος να μενει βορεια και να βγαλετε αδεια 6 και τσιμπουκωθειτε στα σκοτάδια πισω απο το σεισμανόλειο. :S :S
Γιατι ρε μπορει ο βικος να μενει βορεια και να βγαλετε αδεια 6 και τσιμπουκωθειτε στα σκοτάδια πισω απο το σεισμανόλειο. :S :S
Mόλις γύρισα από τα άδεια σοκάκια της γειτονιάς κ έκαμα καφέ
σε λένε μπουστη οπως τον νικ τον μπουγατσομαχο. :S :S :S
σε λένε μπουστη οπως τον νικ τον μπουγατσομαχο. :S :S :S
Mόλις γύρισα από τα άδεια σοκάκια της γειτονιάς κ έκαμα καφέ
ψαξε μερικες σελιδες πισω μονο ο πουσυ σε υποστηριξε ειπε οτι εισαι ντομπρος το λες οτι τον τρως απο τανς. :S :S :SΒανε λινκ να τους γαμηκω
ψαξε μερικες σελιδες πισω μονο ο πουσυ σε υποστηριξε ειπε οτι εισαι ντομπρος το λες οτι τον τρως απο τανς. :S :S :S