jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
ε ναι δενπου δεν
δεν παω και για ψαρεμα :- οποτε παω στην κουμπαρουλα μου
![]()
![]()
Κουμπαρουλα?:
ε ναι δενπου δεν
δεν παω και για ψαρεμα :- οποτε παω στην κουμπαρουλα μου
![]()
![]()
στον βίκο θα σας παντρεψει. :S :S :SΚουμπαρουλα?:
δουλέυεις?εχει κίνηση?
δουλέυεις?εχει κίνηση?
κοιτα μλκ να ξεπουλησεις τσιγαρα να καπνίζω μετα βασιλικό τυλιγμένο σε εφημερίδα. :S :S :SΚατι γινεται
Ολοι κουτες τσιγαρα κ αβερτα σταυρολεξα
κοιτα μλκ να ξεπουλησεις τσιγαρα να καπνίζω μετα βασιλικό τυλιγμένο σε εφημερίδα. :S :S :S
να κοψεις το τσιγαρο θεριζει ο κορωνας :-κοιτα μλκ να ξεπουλησεις τσιγαρα να καπνίζω μετα βασιλικό τυλιγμένο σε εφημερίδα. :S :S :S
κωλόχαρτα εχετε? :S :S :SΕιμεθα επαγγελματιες
Παντα στοκ
κοιτα μλκ να ξεμεινουμε απο τρόφιμα να δε βάλει στο φούρνο για αρνί η μοντελα σου. :S :S :Sνα κοψεις το τσιγαρο θεριζει ο κορωνας :-
εχω φροντισει για φαγητο προμηθειες για ενα μηνακοιτα μλκ να ξεμεινουμε απο τρόφιμα να δε βάλει στο φούρνο για αρνί η μοντελα σου. :S :S :S
καλημερα Τασουλη
παρτε τον κατι τετοιοι έχουν γεμισει το σπίτι τους με μακαρόνια και κωλόχαρτα και κοιμούνται πάνω στις 24αδες ρολών υγείας.εχω φροντισει για φαγητο προμηθειες για ενα μηνα
παρτε τον κατι τετοιοι έχουν γεμισει το σπίτι τους με μακαρόνια και κωλόχαρτα και κοιμούνται πάνω στις 24αδες ρολών υγείας.![]()
βλακα πηρα αυτα που πρεπει για να ην πηγαινω συνεχεια λογω ιου.Κρετα και κατι αλλα βλακεντιεπαρτε τον κατι τετοιοι έχουν γεμισει το σπίτι τους με μακαρόνια και κωλόχαρτα και κοιμούνται πάνω στις 24αδες ρολών υγείας.![]()
δυο σε εναβλακα πηρα αυτα που πρεπει για να ην πηγαινω συνεχεια λογω ιου.Κρετα και κατι αλλα βλακεντιε