TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
ραντεβου στην εφορια κλεισμενο 10.00 τωρα δεν με αφησαν να μπω μεσα πηραν μονο τα χαρτια απο ενα παραθυρο και εφυγα θα με ειδοποιησουν λενε
ραντεβου στην εφορια κλεισμενο 10.00 τωρα δεν με αφησαν να μπω μεσα πηραν μονο τα χαρτια απο ενα παραθυρο και εφυγα θα με ειδοποιησουν λενε
ανοιξε φιλε μια κοτα διπλανο παραθυρο να φωναξει καποιον για μια αλλη δουλεια που ειχε παει και ειπε ευθαρσως εμεις λεει δεν θα αρωστησουμε απο τον κωροναιο αλλα απο το παραθυρο ανοιξε κλεισε..... μου ηρθε να της πω μωρη καριολα εσυ θα πληρωθεις το 100% του μισθου σου δουλευοντας μειωμενο ωραριο εγω και ολοι οι αλλοι τι θα παρουμε μωρη καριολαΑθανατο ελληνικο μπουρδελο δημοσιο![]()
ανοιξε φιλε μια κοτα διπλανο παραθυρο να φωναξει καποιον για μια αλλη δουλεια που ειχε παει και ειπε ευθαρσως εμεις λεει δεν θα αρωστησουμε απο τον κωροναιο αλλα απο το παραθυρο ανοιξε κλεισε..... μου ηρθε να της πω μωρη καριολα εσυ θα πληρωθεις το 100% του μισθου σου δουλευοντας μειωμενο ωραριο εγω και ολοι οι αλλοι τι θα παρουμε μωρη καριολα
εχε χαρη που δεν ειχα μαζι μου την τσαντα να βγαλω τον τασουλη απο μεσα να τελειωνει η κυριαΜουνο σκυλα δημ.οσιοι![]()
εχε χαρη που δεν ειχα μαζι μου την τσαντα να βγαλω τον τασουλη απο μεσα να τελειωνει η κυρια
αστο φιλε ουτε για αυτο δεν κανουν κοστιζουν
αστο φιλε ουτε για αυτο δεν κανουν κοστιζουν
ενα μπαχαλο φιλε εδω ειμαστε ουγκαντα
ενα μπαχαλο φιλε εδω ειμαστε ουγκαντα
e naiΕιναι σαν μας κοροιδευει η φυση
Γαμω τους καιρους εξω κ μεις κλεισμενοι μεσα![]()
Άρχισες παλι
Άρχισες παλι
μωρη κουφαλα τώρα καταλαβα το σχεδιο σου,για να μας προφυλαξεις απο τον κορονοιο μας εκλεινες στο υπογειο. :S :S :SΕιναι σαν μας κοροιδευει η φυση
Γαμω τους καιρους εξω κ μεις κλεισμενοι μεσα![]()
έτσι ;) Αλλά είστε αχάριστοι :-μωρη κουφαλα τώρα καταλαβα το σχεδιο σου,για να μας προφυλαξεις απο τον κορονοιο μας εκλεινες στο υπογειο. :S :S :S
Άρχισες παλι
έτσι ;) Αλλά είστε αχάριστοι :-:thubsdown: