iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Μένουμε σπίτι λέμεΚ γαμω τους καιρους σημερα
Αν ειναι κ ετσι αυριο παω παραλια να μιασω το κορμι μου

Μένουμε σπίτι λέμεΚ γαμω τους καιρους σημερα
Αν ειναι κ ετσι αυριο παω παραλια να μιασω το κορμι μου
αυτη η μαλακια θα γινει φιλε το σαββατοκυριακο για αυτο θα βγαλουν απαγορευσει κυκλοφοριας
Αφού δεν έχουν μυαλό. Η μαλακία είναι ανίκητη.αυτη η μαλακια θα γινει φιλε το σαββατοκυριακο για αυτο θα βγαλουν απαγορευσει κυκλοφοριας
δεν ειδες ρε στην θεσ/νικη πηγαν οι αστυνομικοι να τους πουν να το διαλυσουν και μονο δεν τους πλακωσανε στο ξυλοΑφού δεν έχουν μυαλό. Η μαλακία είναι ανίκητη.
Το είδα. Απομόνωση με δώρο κάγκελα τους χρειάζεται...δεν ειδες ρε στην θεσ/νικη πηγαν οι αστυνομικοι να τους πουν να το διαλυσουν και μονο δεν τους πλακωσανε στο ξυλο
σε πια παραλια θα πας πες μου μονο να στειλω να σε συλλαβουν
δεν ειδες ρε στην θεσ/νικη πηγαν οι αστυνομικοι να τους πουν να το διαλυσουν και μονο δεν τους πλακωσανε στο ξυλο
Τώρα χωρίς κορίτσια θα αναστενάξουν τα μπαλκόνια;
μολις γινει γιουχαν εδω και βγαλουν εξω της ειδικες δυναμεις ματ κλπ και τους μαζευουν σηκωτους θα δειςΤο είδα. Απομόνωση με δώρο κάγκελα τους χρειάζεται...
ελλαντα να λεμεΕλλαδαρα αθανατη!!!
Είναι παγκόσμιο. Οι Γερμανοί κάνουν πάρτι κορονοιουΕλλαδαρα αθανατη!!!
Θα επέμβει ο Ρουβίκωνας :Sμολις γινει γιουχαν εδω και βγαλουν εξω της ειδικες δυναμεις ματ κλπ και τους μαζευουν σηκωτους θα δεις
ναι ναι μετα μουσικης θα πεφτει το ξυλο γιατι μονο ετσι καταλαβαινουμε μου φαινεται δυστηχωςΘα επέμβει ο Ρουβίκωνας :S
Το καλό είναι ότι θα μου μείνουν λεφτά γιατί δεν έχω πού να τα ξοδέψω...ναι ναι μετα μουσικης θα πεφτει το ξυλο γιατι μονο ετσι καταλαβαινουμε μου φαινεται δυστηχως
και το κακο ειναι για εμας που κλεισαμε οτι δεν θα εχουμε ετσι και αλλιως λεφτα να ξοδεψουμεΤο καλό είναι ότι θα μου μείνουν λεφτά γιατί δεν έχω πού να τα ξοδέψω...
σε πιο αυτοκινητο εγινε η αποθεσηΧθες απογιομα τον εμπαιξα
Δεν αντεξα αλλο
και το κακο ειναι για εμας που κλεισαμε οτι δεν θα εχουμε ετσι και αλλιως λεφτα να ξοδεψουμε