jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Πού είναι αυτό το αγόρι;
Μονο στο master chef γραφει πια
Πού είναι αυτό το αγόρι;
ξέρεις εγώ σε αγαπώκαι σε πειράζω
αλλά να λέμε και την αλήθεια
![]()
![]()
Σε βαρέθηκε; Δεν του προκαλείς πια ενδιαφέρον; Προβλέπω διαζύγιοΜονο στο master chef γραφει πια![]()
Σε βαρέθηκε; Δεν του προκαλείς πια ενδιαφέρον; Προβλέπω διαζύγιο![]()
θελεις τα πουστριλίκια σου.Μονο στο master chef γραφει πια![]()
θελεις τα πουστριλίκια σου.![]()
ρε εγω δουλέυω δεν κοροιδέυω τον εργοδότη μου αλλά ετσι θα πάει μπροστα η χώρα με τζίμυδες,ουστ βορειοευρωπαίε οι ΕΛΛΗΝΕΣ εργάζονται η υπόλοιπη ευρώπη τον παίζει στα δάχτυλα.Gamiese prodoti
Poulises meli gia master chef
ετοιμασου...θα σε παρω Δασος να εισαι του γιουσουφακι του Τσεκουρμαν και μενα...τουλαχιστον θα σε σωσουμε απο τον ιοθελεις τα πουστριλίκια σου.![]()
δουλευεις σκληρα κοροιδευεις γεροντεςρε εγω δουλέυω δεν κοροιδέυω τον εργοδότη μου αλλά ετσι θα πάει μπροστα η χώρα με τζίμυδες,ουστ βορειοευρωπαίε οι ΕΛΛΗΝΕΣ εργάζονται η υπόλοιπη ευρώπη τον παίζει στα δάχτυλα.![]()
![]()
![]()
ρε εγω δουλέυω δεν κοροιδέυω τον εργοδότη μου αλλά ετσι θα πάει μπροστα η χώρα με τζίμυδες,ουστ βορειοευρωπαίε οι ΕΛΛΗΝΕΣ εργάζονται η υπόλοιπη ευρώπη τον παίζει στα δάχτυλα.![]()
![]()
![]()
ετοιμασου...θα σε παρω Δασος να εισαι του γιουσουφακι του Τσεκουρμαν και μενα...τουλαχιστον θα σε σωσουμε απο τον ιο
γαμησε τα εσκασε μεγαλη δουλειά,ξενοδοχείο βλέπω να λεόπω απο αθηνα για καιρό. :S :S :Sδουλευεις σκληρα κοροιδευεις γεροντες![]()
γαμησε τα εσκασε μεγαλη δουλειά,ξενοδοχείο βλέπω να λεόπω απο αθηνα για καιρό. :S :S :S
οπως εσυ που κλέβεις τις καρτες του αθώου κοσμάκη. :S :S :SΕ τουλαχιστον να κονομησεις
αν ειναι καλα τα λεφτα δεν γαμιεταιγαμησε τα εσκασε μεγαλη δουλειά,ξενοδοχείο βλέπω να λεόπω απο αθηνα για καιρό. :S :S :S
ποιος γαμιεται πάλι για τον τσίμυ μας μιλάς.αυριο μαστερ κλας.αν ειναι καλα τα λεφτα δεν γαμιεται
ποιος γαμιεται πάλι για τον τσίμυ μας μιλάς.αυριο μαστερ κλας.![]()
ποιος γαμιεται πάλι για τον τσίμυ μας μιλάς.αυριο μαστερ κλας.![]()