gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ηταν καλη ατακα μου δεν μπορεις να πεις....μαθαινω μπαλιτσαποτε θα φτιαξουμε χιονανθρωπο να του βαλουμε το καροτο στον κωλο να εκνευρισουμε τους νοσοκομους?![]()
![]()
![]()
![]()
ηταν καλη ατακα μου δεν μπορεις να πεις....μαθαινω μπαλιτσαποτε θα φτιαξουμε χιονανθρωπο να του βαλουμε το καροτο στον κωλο να εκνευρισουμε τους νοσοκομους?![]()
![]()
![]()
![]()
μην κλεβειςηταν καλη ατακα μου δεν μπορεις να πεις....[glow=red,2,300]μαθαινω μπαλιτσα[/glow]![]()
εχω αρχισει να κουδουνιζω.....βαρα κι αλλη ενεσα....μην κλεβεις![]()
εχω αρχισει να κουδουνιζω.....βαρα κι αλλη ενεσα....![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.mirsini.gr/sre_images/sintagi_298.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τζανης ειναι; :birdman:
πο πο ρε μπουμπ τι δυσκοιλια ξενερωτη κομπλεξικια γκομενα εισαιπαω να παω 'κουδουνισει' τωρα και δε μου βγαινει
με σκαλωσε η ηλιθια
![]()
μπα δεν περασε απο δω...καπου αλλου μαλακιζοταν εκει στις βυζαρουδες που βγαζουν γαλα....και ελεγε οτι αυτη δεν τα κανει κατι τετοια λεει και ειναι πολυ προστυχα κλπ...μαλλον δεν το βλεπω να σε σηκωνει....Ήρθα....γκλ η γιατρός,δέχτηκε τη πρόταση μου;![]()
τελικά τον ανακαλύψαμε τον black dog
ο χορταρέας είναι
![]()
Ήρθα....γκλ η γιατρός,δέχτηκε τη πρόταση μου;![]()
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/81124592279442932292.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπα δεν περασε απο δω...καπου αλλου μαλακιζοταν εκει στις βυζαρουδες που βγαζουν γαλα....και ελεγε οτι αυτη δεν τα κανει κατι τετοια λεει και ειναι πολυ προστυχα κλπ...μαλλον δεν το βλεπω να σε σηκωνει....
Ναι. Και με εξουσιοδότησε να σας σας πω να πλύνετε καλά τον κώλο σας![]()
+100000
Από δω και μπρος προτείνω το εξής.....όσες "γυναίκες" είναι ή πρόκειται να μπουν στο σάιτ,να ποστάρουν φώτο τους....και να γίνεται δημοψήφισμα στο σάιτ,για μια βδομάδα,αν τις θεωρούν μπάζα ή όχι...αν τυχόν κάποια ποστάρει φέικ φώτο ή δεν ποστάρει καθόλου φώτο τρώει αυτόματα μπαν.....τι λέτε;![]()
+100001
Από δω και μπρος προτείνω το εξής.....όσες "γυναίκες" είναι ή πρόκειται να μπουν στο σάιτ,να ποστάρουν φώτο τους....και να γίνεται δημοψήφισμα στο σάιτ,για μια βδομάδα,αν τις θεωρούν μπάζα ή όχι...αν τυχόν κάποια ποστάρει φέικ φώτο ή δεν ποστάρει καθόλου φώτο τρώει αυτόματα μπαν.....τι λέτε;![]()