stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Τυπε αν εισαι ψημενος και ξερεις να φερθεις δεν την πατας,ξερεις που σε παιρνει και που οχι..

Τυπε αν εισαι ψημενος και ξερεις να φερθεις δεν την πατας,ξερεις που σε παιρνει και που οχι..
Πες ρε μορτη ενα στανταρ στην φυλης αν εχω χρονο την παρασκευη που θα ειμαι αθηνα να το τιμησω...αν θελετε καμακι της προκοπης
και να μην μεινετε με το πουλι στο χερι
ελατε να παμε καμια μερα φυλης![]()
![]()
![]()
Πες ρε μορτη ενα στανταρ στην φυλης αν εχω χρονο την παρασκευη που θα ειμαι αθηνα να το τιμησω...
Αν θες βοηθο σφυρα μου...Θα καταντήσω συνοδος μεσιλικων γυναικων εδω κοντα σε ενα κλαμπ....![]()
![]()
![]()
Χααχαχ λογω ανεργιας το λεω τυπε, θα μου σκανε και κανα παραδάκι δεν πέζειΑν θες βοηθο σφυρα μου...![]()
Mην το πεις ετσι αποτομα σε καμια γκομενα αυτοτι καμακια και μαλακιες ρε?
αφου υπαρχουν τα μπουρδελα![]()
![]()
καμακια λενε τα κοροιδα....![]()
![]()
![]()
Τι παιζει εκει? Τυπε το 2008 εμενα λιοσιων 79 με μια μολδαβεζα 22χρ και την μαμα της,γαμουσα την πιτσιρικα και στο διπλα δωματιο η μαμα εβλεπε τηλεοραση,,, καθε μερα για 7 μηνες..δεν εχω λογαριασμο στο φεησμπουκ ρε (αυτο για πριν)
εχω να παω κανα μηνα φυλησ ρε.
ξερω γω? Απο λιοσιων περνα... χωματιανου και βεργας...
Mην το πεις ετσι αποτομα σε καμια γκομενα αυτο![]()
![]()
![]()
![]()
Τι παιζει εκει? Τυπε το 2008 εμενα λιοσιων 79 με μια μολδαβεζα 22χρ και την μαμα της,γαμουσα την πιτσιρικα και στο διπλα δωματιο η μαμα εβλεπε τηλεοραση,,, καθε μερα για 7 μηνες..![]()
![]()
βιος και πολιτεια εισαι εσυ ρε δικιε μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εξ ου και το νικ μου....
Τυπε σημαινει αμαρτωλος αντρας..τι σημαινει τυπε ?
Τυπε σημαινει αμαρτωλος αντρας..![]()
Μες την αμαρτια βουτηγμενος τυπε μου...να σκεφτεις εκλησια εχω να παω 30 χρονια...τι σημαινει τυπε ?
Μες την αμαρτια βουτηγμενος τυπε μου...να σκεφτεις εκλησια εχω να παω 30 χρονια...
τυπε ζητα να σε διαβασει ο αβραμηςΜες την αμαρτια βουτηγμενος τυπε μου...να σκεφτεις εκλησια εχω να παω 30 χρονια...
Τυπε κυριακη θα ειμαι αγγλια...οτι κανω την παρασκευη..τυπε κυριακη πρωι ειναι καλα
και μετα να φυγεις για φυλης χαχαχαχα