gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
και οποια αντεξει![]()
![]()
γεια σου ρε βιλμα![]()
Εχεις οροσκοπο υδροχοο
Λεγε για ποιον οικο θες να μαθεις![]()
τυπε η μαυρη στη λ.ιωνιας σε περιμενειδεν βαριεσαι τσιμπησαμε ενα 30αρι ολα μαζι
καλα ηταν... παντα τετοια!
εβγαλα το ποτακι μου του σαββατου και μια πουτανα
μια χαρα ρε μαγκα..οτι μπορει ο καθενας κανει...δεν βαριεσαι τσιμπησαμε ενα 30αρι ολα μαζι
καλα ηταν... παντα τετοια!
εβγαλα το ποτακι μου του σαββατου και μια πουτανα
αμα σε κανω να γελας ειναι καλο σημαδι αυτο :-*
αφου σ'αγαπαω ρε εισαι το φιλαρακι μου γιατι μου φερεσαι ετσι :-*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι γτ απ οτι εχετε καταλαβει τσιμπαω λιγο καταθληψη ...![]()
τυπε η μαυρη στη λ.ιωνιας σε περιμενει![]()
μονο εγω δεν καταλαβαινω τιποτα
:-* :-*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαναρι ... ξερω που εχω τι ... εγω μια αναλυση θελω ...
π.χ.
εχω αφροδιτη στον τοξοτη , ερμη στον τοξοτη , μεσουρανημα στον σκορπιο , λιλιθ στους ιχθυες ....
αυτα ομως δεν λενε κατι αν δεν μ τ αναλυσει καποιος;)
τυπε την εχει καταραστει η ξανθια τραβελοτσατσα που βηχει σαν φυματικος νταλικιερηςτυπε ακομα εκει ειναι αυτη?
μεχρι να παω θα χει ασπρισει δικιε μου
θα βαρεθει να με βλεπει και θα μου κατσει
τσαμπα στο τελος![]()
![]()
![]()
μια χαρα ρε μαγκα..οτι μπορει ο καθενας κανει...
:SΟ 8ος οίκος σας είναι στους Διδύμους
Έχετε την ικανότητα του χαμαιλέοντα. Μπορείτε με άνεση να κρύβετε τις αληθινές σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Παρόλο που έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε ουσιαστικά, είστε πολύ μυστικοί και δεν καταφέρνετε να «ανοιχτείτε». Χαρακτηρίζεστε άστατοι και «διασκορπισμένοι» στην αγάπη. Δεν είστε επιπόλαιοι στα συναισθήματα, αλλά είστε επιπόλαιοι στο είδος των σχέσεων που έχετε. Είστε πολύ δυναμικοί και χρησιμοποιείτε την νοημοσύνη σας για να εξασφαλίσετε τον στόχο σας. Σας ελκύουν ιδιαίτερα οι σχέσεις που εξελίσσονται από τηλέφωνο, αλληλογραφία, απόσταση
5ος οικος
Σας αρέσει να φλερτάρετε κάθε στιγμή και η ποικιλία είναι το «μπαχαρικό» της ζωής σας.
Προτού αποφασίσετε να κάνετε οικογένεια, θα έχετε ζήσει πολλές ερωτικές εμπειρίες. Σας αρέσει να προκαλείτε και μπορεί να ετοιμάζεστε ώρες όταν πρόκειται να βγείτε έξω. Προσεγγίζετε τα αισθηματικά ζητήματα διανοητικά. Σας ελκύουν οι αγάπες που σας προκαλούν περισσότερο πνευματική διέγερση παρά πάθος. Έτσι το μυαλό σας είναι πάντοτε ξεκάθαρο και, όσο δυνατά αισθήματα και να νιώθετε, υπερτερεί η λογική.
Η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο στην εδραίωση των δεσμών σας. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να σας διεγείρει διανοητικά και να μπορεί να συμμετέχει στις συζητήσεις σας. Θα πρέπει να έχετε καθημερινή επαφή μαζί του, αλλιώς θα βρείτε κάποιον άλλον.
Αγαπάτε τα παιδιά σας, τα οποία διαθέτουν και αυτά την αντίληψη και τη νοημοσύνη των Διδύμων, και η θέση αυτή αυξάνει την πιθανότητα να αποκτήσετε και δίδυμα.
Με τον Ερμή κυβερνήτη του 5ου οίκου, διοχετεύετε την ενεργητικότητά σας σε δημιουργικές ασχολίες και έχετε συγγραφική ικανότητα.
Δεν σας αρέσει να ρισκάρετε να επενδύσεις, αλλά μπορείτε να επιτύχετε στο εμπόριο, καθώς επίσης στους τομείς του Τύπου και της Πληροφορικής.
Ο 8ος οίκος σας είναι στους Διδύμους
Έχετε την ικανότητα του χαμαιλέοντα. Μπορείτε με άνεση να κρύβετε τις αληθινές σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Παρόλο που έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε ουσιαστικά, είστε πολύ μυστικοί και δεν καταφέρνετε να «ανοιχτείτε». Χαρακτηρίζεστε άστατοι και «διασκορπισμένοι» στην αγάπη. Δεν είστε επιπόλαιοι στα συναισθήματα, αλλά είστε επιπόλαιοι στο είδος των σχέσεων που έχετε. Είστε πολύ δυναμικοί και χρησιμοποιείτε την νοημοσύνη σας για να εξασφαλίσετε τον στόχο σας. Σας ελκύουν ιδιαίτερα οι σχέσεις που εξελίσσονται από τηλέφωνο, αλληλογραφία, απόσταση
5ος οικος
Σας αρέσει να φλερτάρετε κάθε στιγμή και η ποικιλία είναι το «μπαχαρικό» της ζωής σας.
Προτού αποφασίσετε να κάνετε οικογένεια, θα έχετε ζήσει πολλές ερωτικές εμπειρίες. Σας αρέσει να προκαλείτε και μπορεί να ετοιμάζεστε ώρες όταν πρόκειται να βγείτε έξω. Προσεγγίζετε τα αισθηματικά ζητήματα διανοητικά. Σας ελκύουν οι αγάπες που σας προκαλούν περισσότερο πνευματική διέγερση παρά πάθος. Έτσι το μυαλό σας είναι πάντοτε ξεκάθαρο και, όσο δυνατά αισθήματα και να νιώθετε, υπερτερεί η λογική.
Η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο στην εδραίωση των δεσμών σας. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να σας διεγείρει διανοητικά και να μπορεί να συμμετέχει στις συζητήσεις σας. Θα πρέπει να έχετε καθημερινή επαφή μαζί του, αλλιώς θα βρείτε κάποιον άλλον.
Αγαπάτε τα παιδιά σας, τα οποία διαθέτουν και αυτά την αντίληψη και τη νοημοσύνη των Διδύμων, και η θέση αυτή αυξάνει την πιθανότητα να αποκτήσετε και δίδυμα.
Με τον Ερμή κυβερνήτη του 5ου οίκου, διοχετεύετε την ενεργητικότητά σας σε δημιουργικές ασχολίες και έχετε συγγραφική ικανότητα.
Δεν σας αρέσει να ρισκάρετε να επενδύσεις, αλλά μπορείτε να επιτύχετε στο εμπόριο, καθώς επίσης στους τομείς του Τύπου και της Πληροφορικής.
τυπε την εχει καταραστει η ξανθια τραβελοτσατσα που βηχει σαν φυματικος νταλικιερης
οτι αν δεν την γαμησεις δεν θα φυγει ποτε αποκει![]()
Ε ναι ρε μορτη ...τι να λεει..ε ναι ρε , μια χαρα. Απο το να δουλευεις αντμιν
σε καμια επιχειρηση για το δικτυο
και να σου φευγουν τα ματια...
τετοιες δουλειες ειναι μπερεκετι...
φανταζεσαι να ειχαι καθε μερα 2 τετοιες?
απο 2 ωρες στην καθεμια συνολικα ενα 4ωρο θα δουλευα....
(μπορει να πηδουσα και καμια χηρα η καμια μιλφ ενω θα τρεχε ο υπολογιστης)
60 χ 7 = 420 χ 4 = 1680 ζεστα κολαριστα....
γαμησετα
την καταθλιψειτι δεν καταλαβες ?
:-* :-*