life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Με την γκαζοζα με πιανει ρεψιμο.....Ασεπαρκο και κρασι ρετο παρκο παει με γκαζοζα
![]()
Με το κρασακι ειναι καλυτερα η φαση
Με την γκαζοζα με πιανει ρεψιμο.....Ασεπαρκο και κρασι ρετο παρκο παει με γκαζοζα
![]()
Τυπε παρκο και κρασι και μεχρι εκει,παρακατω δεν εχει..μετα με τοπαρκο και κρασι ρετο παρκο παει με γκαζοζα
![]()
Τσιπουρα μονο οταν γινει....δεσμοs
Απο φλερτ μεχρι γνωριμια......σουβλακι
Μην το παιζουμε γαλαντομοι τωρα![]()
Περα απο την πλακα και σοβαρα να πω οτι θεωρω μεγγιστη μαλακια να επιδειξεις σε γυναικα που δεν γνωριζεις πολυτελειες.....
Αν θα εντυπωσιαστει μια γυναικα θελω να ειναι με το πνευμα μου η το ποιον μου και τα εργα μου η τις πραξεις μου και οχι με την τσεπη μου
Θα πας μπροστα εσυ....Περα απο την πλακα και σοβαρα να πω οτι θεωρω μεγγιστη μαλακια να επιδειξεις σε γυναικα που δεν γνωριζεις πολυτελειες.....
Μονο και μονο για να την εντυπωσιασεις
Αν θα εντυπωσιαστει μια γυναικα θελω να ειναι με το πνευμα μου η το ποιον μου και τα εργα μου η τις πραξεις μου και οχι με την τσεπη μου γιατι σε τετοια περιπτωση 110% δεν αξιζει σαν ανθρωπος.....
και τι να κανουμε ρε μητσο να βαζουμε ενα δεκαρικο στο παντελονι μας και να κυκλοφορουμε με το μετρο αντι με το δικο μας οχημαΠερα απο την πλακα και σοβαρα να πω οτι θεωρω μεγγιστη μαλακια να επιδειξεις σε γυναικα που δεν γνωριζεις πολυτελειες.....
Μονο και μονο για να την εντυπωσιασεις
Αν θα εντυπωσιαστει μια γυναικα θελω να ειναι με το πνευμα μου η το ποιον μου και τα εργα μου η τις πραξεις μου και οχι με την τσεπη μου γιατι σε τετοια περιπτωση 110% δεν αξιζει σαν ανθρωπος.....
Απο την φυση του ο ανηρ....θελει να δειχνει ανετοs και γαλαντομοsΠερα απο την πλακα και σοβαρα να πω οτι θεωρω μεγγιστη μαλακια να επιδειξεις σε γυναικα που δεν γνωριζεις πολυτελειες.....
Αν θα εντυπωσιαστει μια γυναικα θελω να ειναι με το πνευμα μου η το ποιον μου και τα εργα μου η τις πραξεις μου και οχι με την τσεπη μου
Γεια σου ρε λαιφ...Απο την φυση του ο ανηρ....θελει να δειχνει ανετοs και γαλαντομοs
Ομωs.......το μεν πνευμα προθυμον, η δε τσεπη ασθενηs!!!!!!!!!!
Να σημειωσω δε, οτι το πνευμα δεν ανακατευεται στη σχεση...Το παιζει αδιαφορο
Φιλε μου μια γυναικα που θα σε πλησιασει γιαυτα που προσφερεις απλοχερα θα σε αφησει πολυ ευκολα στην πρωτη δυσκολια.Απο την φυση του ο ανηρ....θελει να δειχνει ανετοs και γαλαντομοs
Ομωs.......το μεν πνευμα προθυμον, η δε τσεπη ασθενηs!!!!!!!!!!
Να σημειωσω δε, οτι το πνευμα δεν ανακατευεται στη σχεση...Το παιζει αδιαφορο
Θα πας μπροστα εσυ....
Α όχι εγώ δεν τα κάνω αυτά.Αν δεν τελειώσει το ρευστό,δεν φεύγω.Φιλε μου μια γυναικα που θα σε πλησιασει γιαυτα που προσφερεις απλοχερα θα σε αφησει πολυ ευκολα στην πρωτη δυσκολια.
Που χύνετε οταν αυνανιζεστε?
εγω να φανταστεις εχω κανει σταλακτιτες στο ταβανιστον αέρα
και να φανταστείς, δεν πέφτουν κάτω τα σκασμένα...εκεί, αιωρούνται...
Αν ειναι να με πλησιασει για την τσεπη μου.....σημαινει οτι καλα κανει και μ αφηνει......Δεν θελω τετοια , πιστευω ουτε κι εσυΦιλε μου μια γυναικα που θα σε πλησιασει γιαυτα που προσφερεις απλοχερα θα σε αφησει πολυ ευκολα στην πρωτη δυσκολια.
Και σε ρωτω ΑΞΙΖΕΙ ?
Α όχι εγώ δεν τα κάνω αυτά.Αν δεν τελειώσει το ρευστό,δεν φεύγω.
εγω να φανταστεις εχω κανει σταλακτιτες στο ταβανι![]()
![]()
Τες πα..δεν ειναι ετσι ακριβως....δεν θελει πολα λεφτα αλλα οχι και πασατεμπο στο παρκο...ναι ναξερες ποσες εντυπωσιαστηκανε
και απο φραγκα αλλο τιποτα, αλλα δε θελει ετσι![]()
![]()