Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μπορώ να σκεφτώ κάτι δημόσια;30-10-1992 ...δεν ειμαι παλια μαναρι μου ... νεα ειμαι ...
![]()
μπορώ να σκεφτώ κάτι δημόσια;30-10-1992 ...δεν ειμαι παλια μαναρι μου ... νεα ειμαι ...
![]()
στην ουρα ειναι το δηλητηριο..
δεν μπορω να βρω αλλες..είπες ότι έχεις μία φάρσα του σε κασέτα, γι' αυτό το είπα.
αν θυμηθώ κάποια στιγμή και δεν βαριέμαι, θα ψάξω αν υπάρχει κανένα λινκ να τις κατεβάσεις και θα στο στείλω (για εκπαιδευτικούς λόγουςποτέ δεν ξέρεις σε αυτήν τη ζωή τι και πότε μπορεί να σου φανεί χρήσιμο
)
:-τι ηταν αυτο βρωμονουνο??????????????????
?
ξεβρακωθηκες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σεξυ ειμαι στο κοσμο![]()
![]()
![]()
![]()
κλωνακι σε ξεβρακωσα![]()
![]()
![]()
τον πουλο αρρωστακι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στειλε πμ αν δεν κανει ...μπορώ να σκεφτώ κάτι δημόσια;
30-10-1992 ...![]()
καυλωσε κι ο νερντακος![]()
γουσταρω λεμε
![]()
![]()
![]()
όπως και ο υπόλοιπος κόσμος,.Ένας νερντ,πως την παίζει;![]()
αρρωστακι αλλου αυτα
ενας νερντακος?όπως και ο υπόλοιπος κόσμος,.
αρρωστακι αλλου αυτα![]()
![]()
![]()
κυριες και κυριοι το αρρωστακι βιλμα ειναι κλωνος που ξερει κι απο κοσμοπολιταν
ξεβρακωμα παλι![]()
αρρωστακι αλλου αυτα![]()
![]()
![]()
κυριες και κυριοι το αρρωστακι βιλμα ειναι κλωνος που ξερει κι απο κοσμοπολιταν
ξεβρακωμα παλι![]()
Πωπωωω...30-10-1992 ...
μάθε και ένα γερμανικότο πρώτο ρήμα που είχαμε μάθει στα λατινικά προτού ακόμα ξεκινήσει η διδασκαλία (κάποιοι παλιότεροι μας το είχαν σφυρίξει και μεις με τη σειρά μας το παραδώσαμε ως παρακαταθήκη στους επόμενους)ήταν το munio=οχυρωνω
![]()
ο εγκεφαλος μου ειναι γεματος κλωνοπουστρακια και κλωνοαρρωστακια-κλωνοανωμαλακια και σχεδια εξοντωσης τους αρρωστακινωνταααα ρε συ εισαι πολυ γελοιος ... ο εγκεφαλος σου ειναι γεματος bourdela.com και cosmopolitan !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν εχω παρει ακομα πμΕχεμυθος...
Εχεις πμ![]()
το πρώτο ρήμα που είχαμε μάθει στα λατινικά προτού ακόμα ξεκινήσει η διδασκαλία (κάποιοι παλιότεροι μας το είχαν σφυρίξει και μεις με τη σειρά μας το παραδώσαμε ως παρακαταθήκη στους επόμενους)ήταν το munio=οχυρωνω
![]()
Πωπωωω...
Πωπωωω...