sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
περιοχες?να πας στο χοτελ μπιλ,η στο χοτελ δελτα,εκει ειναι οικονομικα και ο χωρος ειναι πολυ καλος................και δε θα πληρωσεις πολλα.
περιοχες?να πας στο χοτελ μπιλ,η στο χοτελ δελτα,εκει ειναι οικονομικα και ο χωρος ειναι πολυ καλος................και δε θα πληρωσεις πολλα.
με 150αρι μενεις ledra marriott,caravel κλπ..Αυτο στην πανεπιστημιου?Αν λες αυτο τυπε θα χρεωνει κανα 150αρι και δεν λεει.
βραδι θα ερθω το πρωι νωρις φευγω...
περιοχη σταθμος λαρισης οδος κεραμεων,ακριβως στον πρωτο παραλληλο απεναντι απο την τροχαια,τα κεντρικαπεριοχες?
No bad εχει δωματιο και με 65 ευρω... ;)με 150αρι μενεις ledra marriott,caravel κλπ..
εγω λεω αυτο..
στην καρδια της πολης..
οκ tnx καταλαβα που λες...περιοχη σταθμος λαρισης οδος κεραμεων,ακριβως στον πρωτο παραλληλο απεναντι απο την τροχαια,τα κεντρικα
εαν το βρεις και δε το χουν κλεισει,εγω παντως επιμενω γι αυτα τα 2.γιατι να πετας λεφτα τσαμπα;;;;;;;;;;;;;;;πηγαινε εκει.No bad εχει δωματιο και με 65 ευρω... ;)
εσυ θα ερθεις κατω και θα σε παω στο αργω χοτελ,στο σκαραμαγκα...............εκει θα με παςMerianna εγω θελω να με πας στον βαφειαδη![]()
![]()
![]()
ειδικα το πρωτο ειναι κ πολυ ανακαινισμενο κ εαν βρεις παρεα,μπορεις να τη φερεις καθως χρεωνουν παντα τιμη δικλινου για διανυκτερευση.................οκ tnx καταλαβα που λες...
εγω θα σου ελεγα να περιμενεις.
κανεις μα κανεις δεν προσεχει φαβοριτες,πρεπει ο αλλος να ειναι πολυ περιεργος και να τα παρατηρει ολα!!!
ααα! με αγαπη απο μενα για σενα
χαχαχαΑν αυτό είναι το χέρι σου,τότε έχεις περιτά κιλά![]()