(γιατί η αποτρίχωση δεν προκαλεί ερεθισμούς?εγώ άλλα έχω μάθει...
![]()
)
(αν μετα την αποτριχωση δοκιμασεις να βαλεις οτιδηποτε εχει οινοοπνευμα μεσα θα πηδηξεις στο ταβανι. bepanthol.
(γιατί η αποτρίχωση δεν προκαλεί ερεθισμούς?εγώ άλλα έχω μάθει...
![]()
)
κοσνικ θα βγαλω το πμ σου στην φορα,θα γινει χαμος...![]()
![]()
![]()
δε νομιζω οτι σας αφορα αυτο.............
(αν μετα την αποτριχωση δοκιμασεις να βαλεις οτιδηποτε εχει οινοοπνευμα μεσα θα πηδηξεις στο ταβανι. bepanthol.)
(και τι φοβάσαι?μήπως μένεις σε χαμηλοτάβανο?![]()
)
εσεις πρωτος το πραξατε,και ξερετε πολυ καλα με ποιο τροπο,το διαπιστωσα προχτες αυτο,γι αυτο μην βγαινετε απο πανω..........Ποσώς δεσποινίς μου.
Επιτρέψτε μου όμως μία ερώτηση. Είχατε εκδηλώσει επιθυμία διακοπής της διαπροσωπικής μας επικοινωνίας η κάνω λάθος ? Τι συνέβη αναθεωρήσατε ?
δεν απαντησατε κυριε μου...................Ποσώς δεσποινίς μου.
Επιτρέψτε μου όμως μία ερώτηση. Είχατε εκδηλώσει επιθυμία διακοπής της διαπροσωπικής μας επικοινωνίας η κάνω λάθος ? Τι συνέβη αναθεωρήσατε ?
αχαχαχαα βλακα
(ειμαι ψηλη-γκουχ γκουχ- και θα βρω στο ταβανι μωρε!!)
α!![]()
εσεις πρωτος το πραξατε,και ξερετε πολυ καλα με ποιο τροπο,το διαπιστωσα προχτες αυτο,γι αυτο μην βγαινετε απο πανω..........
δε θελω να αναφερθω περισσοτερο στην υποθεση αυτη δημοσια................νομιζω εχω αυτο το δικαιωμαΑντελήφθην. Η ασθένεια που μας δηλώσατε ότι πάσχετε και από την οποία προφανώς δεν έχετε αναρρώσει ακόμα, σας προκαλεί παραλήρημα.
Αντίο αγαπητή μου και περαστικά σας.
οταν θα γυρισεις θυμισε μου να σου πω κατι!E=mc2
(σε φανταζόμουν σαν περήφανο αγωνιστή του 21'πλέον θα κατάντησες σαν γιουσουφάκι του πασά
άσ'το να μεγαλώσει πάλι και περιποιήσου το
μα τι λέω?
![]()
)
φεύγω, πάω για κούρεμαθα αναννεώσω την περμανάντ μάλλον
![]()
δε θελω να αναφερθω περισσοτερο στην υποθεση αυτη δημοσια................νομιζω εχω αυτο το δικαιωμα
σας ειπα,δεν επιθυμω να αναφερθω σε αυτη την υποθεση και να εκθεσω προσωπικα μας δεδομενα εδω μεσα...........και γνωριζετε πολυ καλα οτι ειχα αντιρρηση σε καποιες επιλογες σας γι αυτο σταματησαμε να μιλαμε,δεν καταχραστηκα ποτε την εμπιστοσυνη σας.........το ξεερετε αυτο.Μήπως επιθυμείτε να σας βγάλω εγώ από την δύσκολη θέση ? Θέλετε να το ρισκάρετε τόσο πολύ ?
Ειναι αυτο που λεμε ιατρικο αποριτο??δε θελω να αναφερθω περισσοτερο στην υποθεση αυτη δημοσια................νομιζω εχω αυτο το δικαιωμα
οχι ειναι ιατρικο απορρητο.................Ειναι αυτο που λεμε ιατρικο αποριτο??![]()
![]()
![]()
οχι ειναι ιατρικο απορρητο.................
σας ειπα,δεν επιθυμω να αναφερθω σε αυτη την υποθεση και να εκθεσω προσωπικα μας δεδομενα εδω μεσα...........και γνωριζετε πολυ καλα οτι ειχα αντιρρηση σε καποιες επιλογες σας γι αυτο σταματησαμε να μιλαμε,δεν καταχραστηκα ποτε την εμπιστοσυνη σας.........το ξεερετε αυτο.
μεγαλο λαθος αγαπητε,δε μπορω να ξερω τι παραληπτης τυγχανετε,παντως κανετε λαθος.........Ξέρετε....Τυγχάνω παραλήπτης αρκετών π.μ. που καταμαρτυρούν το αντίθετο.
Άρα το ορθότερον θα ήταν : δεν καταχράστηκα ποτέ της εμπιστοσύνης σας δημόσια.