TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
μηπως τωρα το εφτιαξα λιγο καλυτεραπρωτοχρονιά θα μαζευτούμε όλοι στο υπόγειο να παίξουμε μουνόπολη.![]()

μηπως τωρα το εφτιαξα λιγο καλυτεραπρωτοχρονιά θα μαζευτούμε όλοι στο υπόγειο να παίξουμε μουνόπολη.![]()
εσυ παίζεις ρισκ και δεν θα σου βγεί σε καλό. :SΠροτιμώ μουνόπολη![]()
Ας παει να του ριξει ενα πούτσο,να τελειώνουμε (του Βικη).κακοηθιες. :S
Άργησες...μηπως τωρα το εφτιαξα λιγο καλυτερα![]()
![]()
καλησπερα φιλε ΛιακοΚαλησπέρα φίλε![]()
κακοηθιες. :S
Μας μπερδεύεις ;)α ρε τσιμυ μερακλή και να θες δεν μπορεί να σου φύγει απο μέσα σου. :S
κάτσε μη γίνει πουτσόπολη και δεν ξέρουμε απο που να φύγουμε. :Sμηπως τωρα το εφτιαξα λιγο καλυτερα![]()
![]()
του χαιδέυω τα αυτιά ολοί ξέρουμε τι μπούστης είναι. :SΜας μπερδεύεις ;)
εγω δεν ερχομαι :S θα ειμαι εκδρομη στην σεληνηκάτσε μη γίνει πουτσόπολη και δεν ξέρουμε απο που να φύγουμε. :S
κάτσε μη γίνει πουτσόπολη και δεν ξέρουμε απο που να φύγουμε. :S
θα φερεις τα μουνια για να μην εχει πουτσομαχιεςεγω δεν ερχομαι :S θα ειμαι εκδρομη στην σεληνη![]()
![]()
η παρουσία είναι υποχρεωτική και δεν υπάρχει επιλογή μη προσέλευσης. :Sεγω δεν ερχομαι :S θα ειμαι εκδρομη στην σεληνη![]()
![]()
θα τα φερει το τσίμυ αλλά φοβάμαι μην τα μουνιά έχουν πουτσους.θα φερεις τα μουνια για να μην εχει πουτσομαχιες
![]()
ναι ναι ;)θα φερεις τα μουνια για να μην εχει πουτσομαχιες
![]()
εκλεισα εισητηριο χωρις επιστροφηη παρουσία είναι υποχρεωτική και δεν υπάρχει επιλογή μη προσέλευσης. :S
Θα είναι πάρτι έκπληξηθα τα φερει το τσίμυ αλλά φοβάμαι μην τα μουνιά έχουν πουτσους.![]()
φοβάμαι μην σε σταματήσουν στον έλεγχο.εκλεισα εισητηριο χωρις επιστροφη![]()
![]()
Πρόσεξε με τα χάδιατου χαιδέυω τα αυτιά ολοί ξέρουμε τι μπούστης είναι. :S
αυτό φοβάμαι.Θα είναι πάρτι έκπληξη![]()
ναι ναι ;)αλλιως θα γινει εκει ρωμαικο οργιο :S
![]()
![]()
![]()
θα τα φερει το τσίμυ αλλά φοβάμαι μην τα μουνιά έχουν πουτσους.![]()